Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Le Mans" iegādājas gruzīnu talantu

Agris Suveizda

"Le Mans" iegādājas gruzīnu talantu
Giorgijs Makaridze
Foto: http://www.muc72.fr

Francijas futbola klubs "Le Mans" iegādājies talantīgo gruzīnu vārtsargu Giorgiju Makaridzi, kuram martā apritēs tikai 19 gadi. Savukārt Lionas "Olympique" turpina meklēt malējo aizsargu. Kandidātu sarakstā atrodami divi franču futbolisti no Anglijas Premjerlīgas, kā arī brazīlietis Klebers no "Santos".

"Le Mans" iegādājas gruzīnu talantu

"Le Mans" pamatvārtsargs Johans Pelē ir ļoti pieprasīta prece Britu salās. Par 26 gadus veco vārtsargu interesējas "Portsmouth", Glāzgovas "Celtic" un vēl vairāki klubi. Tikmēr "Le Mans" par 800 tūkstošiem eiro iegādājusies Tbilisi "Dinamo" vārtsargu Giorgiju Makaridzi, kurš jau 18 gadu vecumā nospēlējis piecas spēles Gruzijas pieaugušo izlasē.

N'Zogbija, Fobērs vai Klebers?

Francijas septiņkārtējie čempioni Lionas "Olympique" turpina meklēt malējo aizsargu, kurš spētu darboties gan kreisajā, gan labajā malā, lai vajadzības gadījumā spētu aizlāpīt caurumu. Francijas presē kā reālākie kandidātu uz doto brīdi tiek uzskatīti "West Ham" aizsargs Žiljēns Fobērs, "Newcastle" aizsargs Šarls N'Zogbija, kā arī brazīliešu pieredzējušais aizsargs Klebers, kurš spēlē "Santos" rindās.

"Nancy" joprojām meklē uzbrucēju

Iepriekšējās sezonas pārsteiguma autore "Nancy" līdz šim bija pazīstama kā komanda, kas gūst visai maz vārtu. Taču beidzot kluba vadība šo stereotipu cenšas lauzt, jo jau esošajiem uzbrucējiem Jusufam Hadži (Marokas izlase) un Isiaram Diā (Senegālas valstvienība) janvārī pieplusoja arī Islandes izlases priekšējās līnijas spēlētāju Veigaru Palu Gunarsonu, kā arī bija tuvu līgumam ar Čīles spēcīgākā kluba "Colo-Colo" uzbrucēju Lūkasu Bariosu, taču viņa vienības vadība pēdējā brīdī bloķēja šo tranfēru.

Sesars pievienojas "Grenoble"

Bijušais Marseļas "Olympique" centra aizsargs Boštjans Sesars, kurš šosezon nespēja iekļūt komandas sastāvā, pievienojies "Grenoble" vienībai. Sesars, kurš Slovēnijas izlasē aizvadījis 31 spēli, Grenobles klubam varētu būt noderīgs pastiprinājums. 26 gadus vecais Boštjans, kurš dzimis tagadējā Slovēnijas galvaspilsētā Ļubļanā, savu profesionālo karjeru uzsāka Zagrebas "Dinamo".

"Monaco' testē korejieti

Jau ziņojām par to, ka "Monaco' bijušais pussargs Sani Kaita pārcēlies uz Krievijas "Kuban'. Savukārt klubam drīzumā varētu pievienoties Dienvidkorejas izlases aizsargs Čo Von-Hī, kurš pavisam nesen kļuva par Dienvidkorejas čempionu.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr
eurosport.fr
francefootball.fr
muc72.fr

  +2 [+] [-]

, 2009-01-13 18:14, pirms 15 gadiem
19gadiigu vaartsargu? Taisaas likt vaartos vai tomeer aiz kaada muguras veel paseedees?
N'Zogbia jau taa kaa nedaudz negribiigi attiecaas uz atgriesanos Francijaa!

  +2 [+] [-]

, 2009-01-13 18:16, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: 19gadiigu vaartsargu? Taisaas likt vaartos vai tomeer aiz kaada muguras veel paseedees?
N'Zogbia jau taa kaa nedaudz negribiigi attiecaas uz atgriesanos Francijaa!
gan jau sēdēs aiz muguras. Varbūt plāns šāds - Pelē vasarā pārdod, kastē liek gruzīnu. Tiesa,tad sezona vismaz jāupurē.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-13 18:38, pirms 15 gadiem
Nancy gribēja Bariosu? Prieks, ka nedabūja[pārāk švaka komanda], es jau domāju kāpēc Eiropā par viņu nebija interese, a čalis savā nacionālajā čempī 38 spēlēs ielika 37 golus Par to arī OM varēja painteresēties

     [+] [-]

, 2009-01-13 18:45, pirms 15 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: gan jau sēdēs aiz muguras. Varbūt plāns šāds - Pelē vasarā pārdod, kastē liek gruzīnu. Tiesa,tad sezona vismaz jāupurē.
Domaaju gan, ka tad sezona buutu jaaupuree...

  +1 [+] [-]

, 2009-01-14 15:42, pirms 15 gadiem
Makaridze ir viens no talantīgākajiem jaunās paaudzes vārtsargiem pasaulē, čali ņem par pirmo numuru Vispār Gruzija būs spēks dienās - Makaridze, Kenija, Mčelidze...

     [+] [-]

, 2009-01-14 16:25, pirms 15 gadiem
Andromeeds rakstīja: Makaridze ir viens no talantīgākajiem jaunās paaudzes vārtsargiem pasaulē, čali ņem par pirmo numuru Vispār Gruzija būs spēks dienās - Makaridze, Kenija, Mčelidze...
Es arī par to Kenyu iedomājos Tas Schalkē tika 17gados