Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Gereta nākamā izvēle ir Brandau

Gereta nākamā izvēle ir Brandau
Freds
Foto: SCANPIX SWEDEN

Francijas futbola klubs Marseļas "Olympique" joprojām meklē pastiprinājumu uzbrucēja pozīcijā. Jau ziņojām, ka pārrunas ar zviedru Henriku Larsonu tika pārtrauktas, taču nākamais galvenā trenera Erika Gereta sarakstā ir Doņeckas "Shakhtar" spēlētājs Brandau.

Pamatsastāvā Brandau...

Pirms transfēru loga atvēršanās 1.janvārī visvairāk tika baumots par to, kurš tad uzbrucējs varētu pievienoties Marseļas "Olympique". Interneta portālos varēja sameklēt vismaz 20 potenciālo kandidātu, taču, protams, ne par visiem "Marseille" interese būtu patiesi nopietna.

Pirmais kandidāts galvenā trenera Erika Gereta sarakstā bija Zviedrijas izlases uzbrucējs Henriks Larsons, taču Gerets nebija apmierināts, ka zviedrs pārāk ilgi vilcinās ar gala atbildi, tāpēc klubs ar slaveno futbolistu pārrunas pārtrauca. Nākamais kandidāts, ar kuru Marseļas vienība uzsākusi pārrunas ir Doņeckas "Shakhtar" uzbrucējs Brandau. Brazīlietis, kuram šogad apritēs 29 gadi, uz Eiropu pārcēlās 2002. gadā, pievienojoties jau pieminētajam "Shakhtar". Ukrainas kluba labā Brandau 129 spēlēs iesitis 68 vārtus.

Gerets ir optimistiski noskaņots un uzskata, ka Brandau piekritīs piedāvājumam. Tomēr pat šādā gadījumā uzbrucējs nepaspētu pievienoties komandai pirms šajā nedēļas nogalē paredzētās "Ligue 1" spēles pret "Auxerre". Savukārt tas nozīmē, ka Geretam nāksies risināt nopietnus rēbusus, lai uzvarētu "Auxerre", jo neliels savainojums ir citam uzbrucējam Mamadū Samasam, kā arī joprojām atlabst Hatems Ben Arfa., savukārt Bakarī Konē pat par spīti ceļgala sāpēm pret Osēras klubu spēlēs.

Rezervē Bamogo

Par spīti trenera optimismam ir diezgan liela iespējamība, ka Brandau pateiks "nē", jo viņam piedāvājumu izteicis arī viens no Brazīlijas atpazīstamākajiem klubiem "Palmeiras". Ja arī Brandao atteiks, nākamais variants varētu būt Brēmenes "Werder" uzbrucējs Bubakars Sanogo.

"Juventus" noliedz interesi par Sakho

Pirms neilga laika presē izskanēja baumas par Turīnas "Juventus" interesi par talantīgo 18 gadus veco "PSG" aizsargu Mamadū Sakho. Taču gan "Juventus", gan "PSG" vadība šīs baumas kategoriski noliedza.

"Vēlamies paziņot, ka pēc baumu izskanēšanas "PSG" vadība kontaktētājas ar "Juventus" sporta direktoru Alesio Seko, kurš kategoriski noliedza interesi par jauno "PSG" aizsargu Mamadū Sakho. Tāpat vēlamies paziņot, ka pašlaik nav saņemts neviens piedāvājums ne par vienu mūsu spēlētāju," sacītsParīzes kluba paziņojumā.

Par Fredu interesējas "Tottenham" un "Rubin"

Joprojām nerimstas runas par un ap Lionas "Olympique" uzbrucēju Fredu. Lai arī viņa pēdējā paziņojumā žurnālistiem teikts, ka klubu viņš pametīs tikai pēc līguma beigām, īsti ticēt tam nevarētu, jo brazīlietis savas domas maina ļoti bieži. Par viņu nopietnu interesi izrāda Anglijas Premjerlīgas klubs "Tottenham", kas piedāvājims piecus miljonus eiro. Tāpat par 25 gadus veco spēlētāju interesi izrādīja arī Kazaņas "Rubin". Jāpiemin, ka Freds, kurš Brazīlijas izlasē aizvadījis deviņas spēles, dzimtenē ir slavens ar kādu interesantu rekordu: viņš ir guvis visātrākos vārtus Brazīlijas futbola vēsturē. Freds tos guva vēl jauniešu komandas sastāvā, raidot bumbu vārtos 3,17 sekundes pēc mača sākuma.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr
om.net
eurosport.fr


, 2009-01-09 18:39, pirms 15 gadiem
Freds tos guva vēl jauniešu komandas sastāvā, raidot bumbu vārtos 3,17 sekundes pēc mača sākuma. :O

Lyon vajag Wagner Love
, 2009-01-09 19:18, pirms 15 gadiem
krissz rakstīja: Freds tos guva vēl jauniešu komandas sastāvā, raidot bumbu vārtos 3,17 sekundes pēc mača sākuma. :O

Lyon vajag Wagner Love
Redzēts ir Ja pareizi atceros un neko nejaucu, tad tikko izspēlēja no centra un uzsita
, 2009-01-09 19:23, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Redzēts ir Ja pareizi atceros un neko nejaucu, tad tikko izspēlēja no centra un uzsita
Nu diezvai 3,17 sekundēs var aizskriet līdz vārtiem un iesist!
, 2009-01-09 19:25, pirms 15 gadiem
Ulmens rakstīja: Nu diezvai 3,17 sekundēs var aizskriet līdz vārtiem un iesist!
Uz sitienu video atrast nevaru,bet bija tā,ka dabūja bumbu,pagāja soļus divus uz priekšu un no centra apļa pārcēla pāri GK. Spriežot pēc ovācijām, Brazīlijā uz jauniešu mačiem tautas daudz vairāk nekā LMT Virslīgā
, 2009-01-09 19:29, pirms 15 gadiem
, 2009-01-09 20:31, pirms 15 gadiem
Skriesana peec vairaakiem zakjiem... Cerams, ka viens tiks arii nokjerts!
, 2009-01-09 22:00, pirms 15 gadiem
Sakho nav slikts. Frizūra jau vispār . psg.fr: Le PSG n'a pas reçu d'offre de transfert -...

Fredam labs sitiens, tāpēc arī viņš var iesist šādus golus. 9 mači tikai?
, 2009-01-10 00:34, pirms 15 gadiem
Barca7 rakstīja: Fredam labs sitiens, tāpēc arī viņš var iesist šādus golus. 9 mači tikai?
Padomā, kāda konkurence ir Brazīlijas izlasē, it sevišķi uzbrūkošajās pozīcijās, un kas viņam visu laiku ir bijuši priekšā.

Ronaldo, lai kādā kondīcijā bija, regulāri spēlēja izlasē līdz 2006. gadam.
Adriano pirms savām personiskajām nedienām un attieksmes problēmām arī no 2000. gada bija regulārs kadrs un par viņu runāja kā par potenciālo Ronaldo aizstājēju, pie tam viņš vēl tagad arī ir sastāvā.
Tagad pamata pāris visdrīzāk varētu būt Rubinjo un Luiss Fabiano (kuri spēlēja sākumsastāvā pret Portugāli), strauji tiek iespēlēts Pato.

Pašlaik man šķiet Freds ir apmēram vienādās pozīcijās ar Nilmaru un Vāgneru Lavu. No tā, cik bieži un labi spēlēs klubā, arī atkarīgas viņa izredzes palielināt spēļu skaitu izlasē.

Eh, būtu mums tādas "problēmas" ar konkurenci uzbrukumā...
Ngolo Kantē. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix
1

Pasaules vicečempione Francija paziņo "Euro 2024" sastāvu: negaidīti atgriežas Kantē

Ja "Euro 2024" mājiniece Vācija šodien paziņoja 27 spēlētāju sarakstu, kurā vajadzēs izvēlēties lieko vārtsargu, tad 2018. gada pasaules čempione un 2022. gada pasaules vicečempione Francija jau šovakar nosaukusi 25 spēlētāju sastāvu, kuram vēl drīkstēs pievienot vienu futbolistu – ja vēlēsies.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
1

Mbapē oficiāli paziņo par PSG pamešanu pēc šīs sezonas beigām

Francijas kluba Parīzes ''Saint-Germain'' līderis Kiljans Mbapē šodien izplatījis paziņojumu, kurā viņš paziņojis par vienības pamešanu pēc šīs sezonas beigām.
Foto: AFP/Scanpix
1

PSG trešo reizi pēc kārtas kļūst par Francijas čempioni

Līdz ar "Lyon" šī vakara uzvaru 3:2 pār "Monaco" kļuvis skaidrs Francijas futbola čempionāta uzvarētājs - par to kļuvis Parīzes "Saint-Germain" klubs, kas konkurentiem turnīra tabulā vairs nav aizsniedzams. PSG triumfējis 12. reizi savā vēsturē.