Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Blāns uz diviem gadiem pagarina līgumu ar PSG

Blāns uz diviem gadiem pagarina līgumu ar PSG
Lorāns Blāns
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Francijas “Ligue 1” līdere “Paris Saint-German” paziņojusi, ka panākta vienošanās ar kluba pašreizējo treneri Lorānu Blānu, kas nozīmē, ka bijušais franču futbolists turpinās darbu ar PSG līdz 2018.gadam.

Francijas čempione PSG šodien uz diviem gadiem pagarinājusi līgumu ar Lorānu Blānu. “Vēlos pateikties klubam par uzticēšanos,” Blāns atklājis PSG oficiālajā mājaslapā. “Jau kopš pirmās dienas jutos pagodināts strādāt šajā ambiciozajā klubā, un ir ļoti patīkami strādāt ar tik talantīgiem futbolistiem. Ceru, ka man izdosies iesāktais, lai padarītu PSG par izcilu un cienījamu klubu Francijas futbolā.”

PSG kopā ar Blānu triumfējusi gan Francijas čempionātā, gan Francijas kausā, kā arī Francijas līgas kausā un superkausā.

Šosezon pēc aizvadītām 25 spēlēm Francijas čempionātā PSG ieņem pārliecinošu pirmo vietu, par 24 punktiem apsteidzot otrajā vietā esošo “Monaco”, un visticamāk ceturto gadu pēc kārtas kļūs par čempioni.

Izmantotie resursi:
Laurent Blanc extends Paris Saint-Germain...