Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

Nīderlandes kapteinis van Bommels beidz karjeru izlasē

Andrejs Siliņš

Nīderlandes kapteinis van Bommels beidz karjeru izlasē
Marks van Bommels licis punktu karjerai izlasē
Foto: AFP/Scanpix

Pēc sarūgtinošās izstāšanās no "Euro 2012" jau pēc grupu turnīra Nīderlandes futbola valstsvienības pussargs Marks van Bommels pavēstījis, ka karjerai izlasē pielikts punktus un turpmāk koncentrēsies tikai klubu karjerai.

35 gadus vecais "PSV Eindhoven" pussargs uzskata, ka ir pienācis laiks izlasē ienākt jaunām asinīm, un tas bijis viens no galvenajiem iemesliem pielikt punktu savai dalībai valstsvienībā. "Nevēlos beigt spēlēt. Varbūt nākotnē būšu vajadzīgs trenerim, taču šobrīd laiks ir pienācis jauniem talantīgiem spēlētājiem," savu lēmumu skaidroja pieredzējušais futbolists.

Van Bommels izlases rindās aizvadījis 79 spēles un desmit reižu guvis vārtus. Izlases karjeru pussargs sāka 2000. gadā 23 gadu vecumā. Savainojums liedza van Bommelam dalību 2004. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā, kur Nīderlande spēlēja vienā apakšgrupā ar Latviju.

2010. gada Pasaules kausa izcīņā van Bommels bija pamata vienpadsmitnieka spēlētājs komandā, kas tika līdz pat finālam, tur zaudējot Spānijai.

Šajā Eiropas čempionātā van Bommela pārstāvētā Holande ieradās kā viena no galvenajām titula pretendentēm, taču sarūgtināja visus līdzjutējus ar trim zaudējumiem trīs mačos un došanos mājās jau pēc grupu turnīra.

Izmantotie resursi:
KNVB.nl | Voetbal is ons leven

  -1 [+] [-]

, 2012-06-20 23:32, pirms 12 gadiem
Žēl, ka no izlases jāaiziet pēc tik neveiksmīga turnīra. Šis EČ van Bommelam kā jau visai komandai nebija veiksmīgs. Būtu iepriekš zinājis, ka tā būs, van Bommels noteikti atvadītos no izlases pēc PK 2010. gadā. Daudz laba viņš padarījis Nīderlandes labā, bet 35 gadi ir tas vecums, kad aiziešana no izlases pussargam ir normāla lieta. Lai veicas klubā!

  -1 [+] [-]

, 2012-06-21 02:45, pirms 12 gadiem
Holandes totālais futbols ir pārvērties par totālu nespēju spēlēt moderno futbolu. Ļoti likumsakarīgs lēmums.

  -1 [+] [-]

, 2012-06-21 10:13, pirms 12 gadiem
Pa kuru laiku Krievija tikusi aaraa no grupas?

     [+] [-]

, 2012-06-21 10:51, pirms 12 gadiem
Slīpais rakstīja: Pa kuru laiku Krievija tikusi aaraa no grupas?
Gazprom - Mečti zbivajutsa!