Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

LFF ģenerālsekretārs Mežeckis būs delegāts "Euro 2016" finālspēlē

Agris Suveizda

LFF ģenerālsekretārs Mežeckis būs delegāts "Euro 2016" finālspēlē
Jānis Mežeckis
Foto: LFF.lv

Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretāram Jānim Mežeckim uzticēti UEFA delegāta pienākumi gaidāmā "Euro 2016" finālturnīra spēlēs Francijā, vēsta Latvijas Futbola federācijas mājaslapa.

Jānis Mežeckis nozīmēts darbam "Stade de France" stadionā Sendenī, Parīzē, kas uzņems kopumā septiņas finālturnīra spēles, ieskaitot čempionāta atklāšanas spēli, kā arī finālmaču.

"Euro 2016" finālturnīra atklāšanas spēlē 10. jūnijā tiksies turnīra saimniece Francija un Rumānija, 13. jūnijā Sendenī spēlēs Īrija un Zviedrija, 16. jūnijā šajā stadionā notiks cīņa starp Vāciju un Poliju, bet grupu turnīra ceturto spēli Sendenī uzņems 22. jūnijā, kad aci pret aci spēlēs Islande un Austrija.

Astotdaļfinālā Sendenī paredzēta spēle 27. jūnijā starp E grupas (Beļģija, Itālija, Īrija, Zviedrija) uzvarētāju un D grupas (Spānija, Čehija, Turcija, Horvātija) otrās vietas ieguvēju, bet ceturtdaļfinālā 3. jūlijā Sendenī varētu spēlēt A grupas uzvarētāja - tātad, iespējams, mājiniece Francija. Pusfināla mači paredzēti Lionā un Marseļā, bet finālspēle 10. jūlijā, protams, notiks valsts galvenajā sporta arēnā "Stade de France".

Jānis Mežeckis iepriekš kā UEFA delegāts bija nozīmēts darbam arī 2012. gada finālturnīra izšķirošajā spēlē Kijevā. LFF ģenerālsekretāram šis būs jau sestais Eiropas čempionāta finālturnīrs, kurā viņš pildīs UEFA delegāta vai Latvijas izlases delegācijas vadītāja (kā 2004. gadā Portugālē) pienākumus.

Izmantotie resursi:
Jānis Mežeckis būs UEFA delegāts "EURO 2016"...

     [+] [-]

, 2016-05-26 12:03, pirms 8 gadiem
Interesanti gan. Kuram katram šāds gods netiek, turklāt otro čempionātu pēc kārtas!

  +3 [+] [-]

, 2016-05-26 12:04, pirms 8 gadiem
Indriksons kkur var atvilkties? viņš uz kausa finālu arī nevar ierasties. Kāds var pateikt uz kurieni Viņš iet? Izņemot mājas un vēlēšanām! 😠

     [+] [-]

, 2016-05-26 14:27, pirms 8 gadiem
Plukainais rakstīja: Indriksons kkur var atvilkties? viņš uz kausa finālu arī nevar ierasties. Kāds var pateikt uz kurieni Viņš iet? Izņemot mājas un vēlēšanām! 😠
Kāpēc viņam kaut kur vilkties, ja Kļaviņu uzvarēja pārliecinoši?

     [+] [-]

, 2016-05-26 15:43, pirms 8 gadiem
tā viš i, stadions kādam tač' arī jāuzkopj- Veiksmi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja