Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Švainštaigera dalība pusfinālā pret Franciju zem jautājuma zīmes

Agris Suveizda

Švainštaigera dalība pusfinālā pret Franciju zem jautājuma zīmes
Bastiāns Švainštaigers
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Joahims Lēvs preses konferencē apstiprināja, ka pusfinālā pret Franciju noteikti nespēlēs Sami Kedira un ka zem jautājuma zīmes ir Bastiāna Švainštaigera dalība.

"Sami Kedira ceturtdienas spēli izlaidīs noteikti, bet Bastiānam Švainštaigeram ir viegls ceļgala saišu sastiepums. Darīsim visu iespējamo, lai pagūtu viņu dabūt atpakaļ uz kājām. Mums nāksies gaidīt un skatīties, kā viss attīstīsies tuvāko dienu laikā," sacīja Joahims Lēvs. "Švainštaigers lieliski atgriezās pret Itāliju un līdz pat beigām izturēja spēles tempu. Viņa sniegums mani iespaidoja, taču nevaru laist laukumā spēlētājus, kuriem ir savainojums un kuri nav gatavi par 100%. Protams, ceru, ka viņš būs gatavs un ka mūsu kapteinis spēlēs."

Finālturnīrs jau ir noslēdzies centra uzbrucējam Mario Gomesam, kurš turnīra gaitā atkaroja vietu pamatsastāvā. "Viņš paliks kopā ar mums, lai viņam varētu sniegt medicīnisko aprūpi. Viņš vakar man teica, ka grib palikt. Viņš ir daļa šīs komandas, un viņš līdz savainojumam spēlēja ļoti labi. Viņa prombūtne laukumā būs jūtama. Lai gūtu vārtus, viņam nepieciešama tikai viena iespēja. Viņš ir uzbrucējs, kurš vienmēr ir bīstams, saņemot pēdējo piespēli soda laukumā. Un mums trūks arī viņa kvalitātes gaisā."

Vaicāts par gaidāmo pamatsastāvu, Lēvs atbildēja, ka vēl nav izlēmis, ar cik aizsargiem šoreiz spēlēs, taču neslēpa, ka izmaiņas būs noteikti: "Situācija ir skaidra – veiksim izmaiņas un meklēsim risinājumus. Būs jauni spēlētāji, taču tik un tā jebkuram futbolistam komandā ir pilna mana uzticība. Tomasa Millera sausais čempionāts? Mani neuztrauc, ka viņš negūst vārtus. Tomass ir cilvēks, kuru šādas lietas neietekmē, un man ir sajūta, ka, ja mums patiešām vajadzētu vārtus, viņš tos gūtu. Millera sūtīšana uzbrukumā ir iespējama, bet mēs varam spēlēt arī ar diviem uzbrucējiem."

"Francija ir spēlējusi lieliski," Lēvs komentēja gaidāmo pretinieci. "Vairākas spēles tā ir uzvarējusi pašā galotnē, kas liecina par tās ļoti, ļoti stipro raksturu. Francija ir pārliecības pilna, tā šobrīd atrodas zirgā, un tai ir spēcīgs un jaudīgs uzbrukums. Francija ir ārkārtīgi stipra. Favorītes birka? Nedomāju par to. Būtu viegli pateikt, ka Francija ir favorīte, jo mums ir daudz savainojumu un tai ir sava laukuma priekšrocība. Tomēr 90 minūtēs laukumā tam nav nekādas nozīmes. Tā būs vienlīdzīga spēle, un šāda veida spēles ir lieliskas – dievinu izslēgšanas spēles starp divām tik lielām komandām."

Izmantotie resursi:
News :: DFB - Deutscher Fußball-Bund...

  +4 [+] [-]

, 2016-07-04 20:35, pirms 8 gadiem
Es zinu,ka Tu Bastij lasisi so...turies vecit...pasmeree celi ar ibumetin smeri un uzliec uz nakti spirta kompresi 50g uz celja un 0,5 iekskigi un bus ok!

     [+] [-]

, 2016-07-04 20:43, pirms 8 gadiem
Tik un tā viņš nāk uz maiņu spēles beigās

  -4 [+] [-]

, 2016-07-04 22:05, pirms 8 gadiem
Viņš laikam līdz karjeras beigām mocīsies ar traumām...
Jāmet ātrāk miers futbolam, nav ko mocīties. Uz laukuma arī arvien nabadzīgāks paliek.