Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

A grupa: "Tottenham Hotspur" un "Inter" nodrošina vietu nākamajā kārtā

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

A grupa: "Tottenham Hotspur" un "Inter" nodrošina vietu nākamajā kārtā
"Tottenham Hotspur" futbolisti līksmo
Foto: AP/Scanpix

Šovakar UEFA Čempionu līgas A grupas mačos uzvaras izcīnīja "Tottenham Hotspur" un Milānas "Inter" komandas, nodrošinot vietu nākamajā kārtā. "Tottenham" 3:0 pret Brēmenes "Werder", kamēr "Inter" 1:0 pret "Twente".

"Inter" sita daudz, bet iesit tikai vienreiz

Grupas vicelīderi Milānas "Inter" šovakar uzņēma Nīderlandes čempionus "Twente". Uzvara itāļu klubam būtu ļāvusi nodrošināt vismaz otro vietu grupā, un jau 3. minūtē viņi nebija tālu, lai spertu pirmo soli trīs punktu virzienā – pēc centrējuma no vārtu priekšas netrāpīja Sneiders. "Inter" pārsvars bija redzams, un viesu uzbrukumi bija diezgan reti. Viens gan bija ļoti cerīgs, taču Ruiss no vārtu priekšas uzsita ļoti neveiksmīgi. Rezultāta atklāšanai vēlreiz tuvu bija Sneiders, kura izpildītais soda sitiens no apmēram 23 metriem trāpīja pa vārtu pārliktni. Vārtsargs Mihailovs nebūtu glābis, toties viņš to izdarīja puslaika vidū, atvairot bīstamu Pandeva sitienu. Minūti vēlāk viņš jau atsita labu Eto'O raidījumu. Puslaika otrajā daļā jau bīstamāki uzbrukumi padevās "Twente" – spēcīgu Jansena raidījumu ķēra Kastelaci, vēl pāris reizes bumbu lidoja tikai nedaudz garām vai pāri. Tomēr pēc puslaika 0:0.

Pēc pārtraukuma "Inter" atkal bija ievērojami labāki, un beidzot arī guva vārtus. Sneidera soda sitiens trāpīja spēlētāju mūrī, taču bumba laimīgi nonāca pie Kambjaso – sitiens vārtu apakšējā stūrī, un 1:0 mājinieku labā. Iesistie vārti tikai dzina "Inter" futbolistus uz priekšu. Dzaneti, Eto'O, Stankovičs – pāris minūšu laikā viņi izdarīja trīs bīstamus sitienus pa "Twente" vārtiem, tomēr Mihailovs spēja neļaut Milānas futbolistiem palielināt starpību. Sitienu sēriju turpināja Sneiders, kurš gan raidīja bumbu nedaudz garām vārtiem. Pāris minūtes vēlāk "Inter" jau paši bija tuvu vārtu zaudējumam – Landzāta lielisks sitiens no gaisa trāpīja pa pārliktni. Tā arī bija labākā "Twente" iespēja atspēlēties. Mača beigās "Inter" jau apzināti vilka laiku, noturot minimālu uzvaru, kas nodrošina viņiem iekļūšanu 1/8 finālā. Kopējais sitienu skaits – 26:9.

"Tottenham" neatstāj variantus "Werder"

"Tottenham Hotspur" pirms piektās kārtas mačiem bija grupas līderi, un vēl trīs punkti šodien viņiem būtu nodrošinājuši vietu 1/8 finālā. Izvirzīties vadībā izdevās ļoti ātri – pēc teicamas Lenona piespēles no malas bumbu vārtos ievirzīja Juness Kabuls, 1:0! "Werder" pēc ātri ielaistajiem vārtiem nesalūza, veidoja savus uzbrukumus (īpaši aktīvs bija Marins), bet puslaika vidū nebija tālu no otro vārtu ielaišanas – Beils atdeva labu piespēli Kraučam, kurš savukārt novirzīja bumbu Pavļučenko, taču viņam sitiens no izdevības pozīcijas nesanāca. "Werder" izveidoja vairākas potenciāli labas iespējas, taču līdz ļoti labām situācijām netika. Puslaika beigās aktīvāki bija "Tottenham", un kompensācijas laikā dubultoja starpību – Kraučs nometa bumbu Modričam, kurš, apspēlējis Prodlu, ar teicamu sitienu panāca 2:0 mājinieku labā.

Otrā puslaika sākumā mājinieki vairākkārt nebija tālu arī no 3:0 – "Tottenham" tika pie soda sitiena no labas pozīcijas, un Beils izdarīja teicamu sitienu, taču nedaudz par augstu, jo bumba trāpīja pa pārliktni. Nākamajā uzbrukumā viņš jau atdeva lielisku piespēli Kraučam, kura sitienu vārtu stūrī izvilka aizsargs, bet vislabākā iespēja bija atkal Beilam – par Modriča nogāšanu tika piespriesta pendele, taču vārtsargs Tims Vīze sitienu atvairīja. "Werder" vārtuvīrs turpinājumā vēl vairākas reizes glāba savu komandu, kamēr pašiem brēmeniešiem uzbrukumā neveicās – tuvumā "Tottenham" vārtiem tikt izdevās reti, bet sitienu praktiski nebija vispār. Mājinieki tikmēr gandrīz katrā savā uzbrukumā radīja briesmas pretinieku vārtiem, un 79. minūtē iesita arī trešos – Lenons lieliski izrāvās pa malu un atdeva piespēli vārtu priekšā Kraučam, 3:0. Tāds arī mača gala rezultāts, un līdz ar itāļiem "Hotspur" izkļūst no grupas.

UEFA Čempionu līga, A grupa

Milānas "Inter" – "Twente" 1:0 (0:0)
Vārti: Kambjaso 55'

"Tottenham Hotspur" – Brēmenes "Werder" 3:0 (2:0)
Vārti: Kabuls 6', Modričs 45'+1, Kraučs 79'

VKlubsSUNZVārtiP
1.Tottenham Hotspur531115:810
2.Inter531112:810
3.FC Twente51226:85
4.Werder Bremen50233:122

6. kārtas mači 7. decembrī:

"FC Twente" - "Tottenham Hotspur"
"Werder Bremen" - "Inter"

Izmantotie resursi:
Goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-24 23:49, pirms 14 gadiem
"Werder" šosezon tiešām sagādā vilšanos. Ļoti vājš sniegums. Žēl, ka "Twente" neuzvarēja (cita lieta, cik bija varianti).

  -2 [+] [-]

, 2010-11-24 23:52, pirms 14 gadiem
Ar šādu sniegumu hotspuri pat diezgan nopietni var pacīnīties par ČL kausu!

     [+] [-]

, 2010-11-25 00:09, pirms 14 gadiem
Žēl par Werder ļoti žēl!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-25 06:57, pirms 14 gadiem
iknowyou rakstīja: nereāli sāk simpatizēt spurs. reāli jādabū pavļučenko prom no tā kluba, un sākšu fanot par diviem klubiem
Diemžēl Pavlo pašlaik ir viens no vilcējiem..

     [+] [-]

, 2010-11-25 07:07, pirms 14 gadiem
iknowyou rakstīja: ko hose tur pirda par vācijas līgas pārākumu par epl?
Tu jau pat Bundeslīgas tabulu neesi redzējis, gudreli
"Werder" pašlaik rāda vieno no vājākajiem sniegumiem starp visiem Bundeslīgas klubiem (vairs tikai 12.vietā, turklāt otrā sliktākā vārtu attiecība līgā (-12)). Toties paskaties, ko rāda 15.vietas īpašniece "Schalke"!

Ja neatceries manus izteikumus, tad neatgremo savu smadzeņu augļus, mazais!...Ja nu vienīgi intriga Tavā skatījumā ir sinonīms vārdam "pārākums". Tādā gadījumā ieteiktu Tev biežāk apmeklēt latviešu valodas nodarbības.

  +2 [+] [-]

, 2010-11-25 07:22, pirms 14 gadiem
iknowyou rakstīja: nereāli sāk simpatizēt spurs. reāli jādabū pavļučenko prom no tā kluba, un sākšu fanot par diviem klubiem
Āk jā, aizmirsu. "Glory, Glory, iknowyou!!! Glory, Glory, iknowyou!!!"

  +1 [+] [-]

, 2010-11-25 11:57, pirms 14 gadiem
Redzot to sniegumu, ko pēdējā laikā Werder demonstrē Bundeslīgā, varēja gaidīt vēl lielāku sagrāvi. Un tā 12. vieta vēl turas uz sezonas sākumā iekrātiem punktiem. Spēlētāji tur ir labi, vairāki savainotie, gan jau tas sniegums uzlabosies.

  -1 [+] [-]

, 2010-11-25 15:49, pirms 14 gadiem
Nebusu orginals--BEILS vienkarsi monstrs