Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mihels: ''Pieredze man palīdzēs''

Mihels: ''Pieredze man palīdzēs''
Ļubošs Mihels tiesās Čempionu līgas finālu
Foto: AFP

Šovakar gaidāmā UEFA Čempionu līgas fināla galvenais tiesnesis Ļubošs Mihels sniedzis savus komentārus presei, kuros atzina, ka Čempionu līgas fināls ir ļoti nozīmīga spēle, kurai ir jākoncentrējas pilnībā, jo tā ir milzīga atbildība.

Ļubošs Mihels atzina, ka šādu spēli var gadīties tiesāt tikai vienu reizi dzīvē. Viņš pastāstīja, ka tas bija ļoti emocionāls un priecīgs mirklis, kad viņš uzzināja, ka tieši viņam ir uzticēta UEFA Čempionu līgas fināla tiesāšana.

''Katra arbitra sapnis ir strādāt tik svarīgā mačā. Kad paziņo tādu ziņu, tevi pārņem neticama prieka sajūta. Tas ir ļoti emocionāli, jo bieži gadās, ka tādu maču tiesāt gadās tikai reizi dzīvē. Kā rezultātā tu sāc domāt un saproti, ka tas ir ļoti nopietni un visa atbildība nonāk uz taviem pleciem'' - stāstīja Ļubošs Mihels.

''Pirms spēlēm es parasti padomāju par dēlu un sievu. Tad atceros cilvēkus, kuri man palīdzēja kāpt pa karjeras ''kāpnēm''. Atceros savu ģimeni un tos, kuri palīdzēja kļūt par tiesnesi. Tomēr beigās es pilnībā koncentrējos spēlei'' - atzina arbitrs.

''Domāju, ka katrā gadījumā man noteikti palīdzēs pieredze. Fināli vienmēr ir īpaši. Komandas šādos turnīros piedalās visas sezonas garumā un viņas ir ļoti tuvu sava mērķa īstenošanai, trofejas iegūšanai. Tā ir taisnība, ka šādos mačos ļoti liela atbildība nonāk tieši uz tiesnešu pleciem'' - žurnālistiem atzina slovēnis.

Mihelam nozīmējums uz šo maču ir kā dāvana 40. jubilejā, kuru viņš atzīmēja pagājušajā piektdienā. Arī līnijtiesneši Čempionu līgas finālā būs no Slovākijas – 34 gadus vecais Romans Sliško un 36 gadus vecais Martins Balko, bet ceturtā tiesneša pienākumu pildīs viņu tautietis Vladimirs Hrinaks.

Čempionu līgā pirmo maču slovāks tiesāja 1998.gadā, bet no šobrīd aktīvajiem tiesnešiem Mihelam ir otrais lielākais spēļu skaits šajā turnīrā. Klubu turnīros šis viņam būs otrais fināls, jo 2003.gadā viņš jau svilpa UEFA kausa izcīņas finālā starp "Porto" un "Celtic".

Izmantotie resursi:
euro-football.ru
uefa.com

  +4 [+] [-]

, 2008-05-21 18:20, pirms 16 gadiem
Nu cerams, ka pieredze neliks viņam piņemt "stulbus" lēmumus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-05-21 18:47, pirms 16 gadiem
Naaksies pasviist, nirshanas paraugdemonstrejumu abas komandaas bus vairaak kaa cliffdiving sacensibaas.

  -1 [+] [-]

, 2008-05-21 18:55, pirms 16 gadiem
Tagad tik redzēsim kura komanda džekam dzimenē labākas mantas sadāvinajusi

  -1 [+] [-]

, 2008-05-21 19:04, pirms 16 gadiem
Gan jau Romka būs uzmetis kādu citroniņu,gaidam šaubīgu pendeli uz MU vārtiem.

     [+] [-]

, 2008-05-22 08:42, pirms 16 gadiem
manuprāt, diezgan sakarīgi notiesāja.

     [+] [-]

, 2008-05-22 08:51, pirms 16 gadiem
Nepalīdzēja. Pāris svilpes nenosvilpa kad vajadzēja un tāpēc sākās arī asumi! ;(