Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Izraēlas klubiem mājas spēles būs jāaizvada ārvalstīs

Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) pieņēmusi vairākus būtiskus lēmumus saistībā arī 2014./15.gada Čempionu līgas un Eiropas līgas sezonu. Izraēlas klubi nevarēs aizvadīt mājas spēles savos laukumos, tikmēr Ukrainas un Krievijas klubi nevarēs spēlēt savā starpā. Tāpat būtiskas izmaiņas pieņemtas saistībā ar dzeltenajām kartītēm.

Ņemot vērā pēdējā laika notikumus Tuvajos Austrumos, UEFA pieņēma lēmumu neaizvadīt UEFA turnīru spēles Izraēlā. Šis lēmums būs spēkā līdz brīdim, kad UEFA uzskatīs par vajadzīgu to atcelt vai mainīt. UEFA sagaida, ka Izraēlas klubi piedāvās alternatīvas mājas spēļu norises vietas ārpus savas valsts.

Tikmēr Ukrainā bez starptautiskā futbola nepaliks. UEFA pieņēma lēmumu ļaut uzņemt savus turnīrus ne tikai Kijevai un Ļvovai, bet arī Odesai un Dņepropetroveskai. Ukrainas gadījumā gan piemērots cita veida lēmums – UEFA noteica, ka izloze nedrīkst savest kopā Krievijas un Ukrainas komandas. Vakar Čempionu līgas trešās kārtas izlozē, piemēram, vienā pārī nevarēja nokļūt Sanktpēterburgas "Zenit" un Dņepropetrovskas "Dnipro".

Svarīgs lēmums pieņemts saistībā ar dzelteno kartīšu un diskvalifikāciju jautājumu UEFA klubu turnīros. UEFA apstiprināja, ka jau šajā sezonā nopelnītas dzeltenās kartītes tiks dzēstas pēc ceturtdaļfināla beigām, tādējādi izslēdzot iespēju, ka kāds futbolists pārmērīga dzelteno kartīšu daudzuma dēļ varētu izlaist klubu turnīra finālu.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

     [+] [-]

, 2014-07-20 13:51, pirms 10 gadiem
Nu, vot, politika jaucaas iekšā pat sportaaa....