Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Hertha" iegūst ceļazīmi uz UEFA kausu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Hertha" iegūst ceļazīmi uz UEFA kausu
"Hertha" spēlētāji serbs Marko Panteličs
(no kreisās) un šveicietis Fabiāns
Lustenbergers
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas klubs Berlīnes "Hertha" ieguvis vietu nākamās sezonas UEFA kausa izcīņā, pateicoties "Fair Play" ieskaitē savāktajiem punktiem.

Pirmo vietu Eiropā "Fair Play" rangā ieņēma Anglija. No šīs valsts, kā jau ziņojām, papildus vietu UEFA kausa izcīņā nākamsezon ieguvusi "Manchester City" komanda. Pateicoties godīgas spēles principiem, papildus vietas nākamā gada UEFA kausa izcīņā ieguvušas arī Vācijas un Dānijas līgas.

No Vācijas nākamgad UEFA kausā, pateicoties "Fair Play" rangā ieņemtajai 1. vietai savā valstī, spēlēs Berlīnes "Hertha", kas Bundeslīgā šosezon finišēja 10. vietā. Pēdējoreiz no Vācijas, pateicoties "Fair Play" rangam, Eirokausiem kvalificējās "Mainz" 2005. gadā.

"Fair Play" ranga punktus neveido tikai un vienīgi sakrātās dzeltenās un sarkanās kartītes. UEFA arī izstrādājusi kritērijus, lai skaitītu punktus tādās nozarēs kā "Respekts pret pretinieku", "Respekts pret tiesnesi", "Skatītāju izturēšanās", "Kluba pārstāvju izturēšanās" utt.

Vācijas futbola līgas vadītājs Holgers Hieronīms šodien apsveica Berlīnes klubu, priecājoties, ka līgas pamatuzdevums - piekopt godīgu spēli - ir guvis kādu atsaucību.

Izmantotie resursi:
bundesliga.de

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-05-19 17:58, pirms 16 gadiem
mjā, atceros arī kā Herta CL spēlēja toreiz simpatizēja tas klubs, tagad, gan īsti nezinu, kas tur spēlē sastāvs drošvien nomainījies par 90%

  +2 [+] [-]

, 2008-05-19 17:59, pirms 16 gadiem
Kad reiz mūsu klubiem tiks šada iespēja?

  +1 [+] [-]

, 2008-05-19 17:59, pirms 16 gadiem
Apsveicami. Nu Panteličam būs iespēja paspīdēt Eiropā. Simpatizē šī komanda.
Slēpts komentārs: G-UNIT_player

  +3 [+] [-]

, 2008-05-19 18:02, pirms 16 gadiem
G-UNIT_player rakstīja: Fk Riga ar saviek krievu (urlu) atbalstitajiem ar vajadzeja spelet UEFA kausā

tur manleikas atbalsta tik latvieshi.