Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Metalist" treneris: "Iesitām un uzvarējām"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Metalist" treneris: "Iesitām un uzvarējām"
"Metalist" futbolisti sveic galveno treneri
Foto: AP

"Iesitām un uzvarējām," apmierināts, bet ne sajūsmināts ar savas komandas parādīto sniegumu UEFA kausa izcīņas sešpadsmitdaļfināla mačā pret "Sampdoria" (1:0) bijis "Metalist" galvenais treneris Mirons Markevičs.

Vakar Harkovas "Metalist" kārtējo reizi šokēja futbola pasauli, izbraukumā ar 1:0 uzvarot "Sampdoria". Jāsaka, ka ukraiņu kluba spēlētajiem bija vēl vairākas labas iespējas gūt vārtus. Komandas galvenais treneris Mirons Markevičs uzskata, ka atbildes spēlē viņa vadītā komanda var nospēlēt krietni labāk:

"Lieliski saprotam, ka visa cīņa vēl ir priekšā, jo "Sampdoria" nav tā komanda, kura varētu padoties. Ņemot vērā, ka komanda divus mēnešus nebija aizvadījusi nopietnus mačus, nospēlējām neslikti. Teicu, lai komanda vairāk cenšas spēlēt laukuma vidusdaļā, jo mājinieki vairākas reizes bīstami centrēja mūsu soda laukumā, īpaši liels sasprindzinājums bija otrā puslaika beigās. Komanda nespēlēja uz rezultāta noturēšanu. Harkovā spēlēsim savādāk. Tā bija līdzīga spēle, bet mēs iesitām un uzvarējām."

Ļoti vīlies savos spēlētajos bija "Sampdoria" galvenais treneris Valters Mazarī: "Mēs bijām naivi, domājot,, ka varēsim iesist vārtus šādā manierē. Viņi spēlēja ļoti labi, to mēs sapratām šovakar. Mēs darīsim visu, lai uzvarētu Ukrainā."

Centrālajā vakardienas spēlē "Milan" futbolisti viesos ar lielām pūlēm noturēja neizšķirtu pret Brēmenes "Werder". Komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti bija apmierināts ar sasniegto rezultātu:

"Tas ir labs rezultāts. Pirmajā puslaikā mēs spēlējām ļoti labi, bet otrajā puslaikā pretinieki izskatījās spēcīgāki. Viņi spēlēja ļoti agresīvi, tādēļ maniem futbolistiem nācās daudz ciest. Neizšķirts ir labs atbalsta punkts pirms atbildes spēles. Mums būs jāizmanto viņu vājās vietas aizsardzībā."

"Otrajā puslaikā mēs praktiski visu laiku atradāmies pie pretinieku vārtiem, kas dod mums cerību. Diemžēl nepārvērtām savu dominanci vēl vairākos vārtu guvumos. 1:1 pret "Milan" nav slikts rezultāts, bet, ņemot vērā, cik labi mēs spēlējām, ar to ir par maz. Ja Milānā spēlēsim tāpat kā šodien, mums ir labas izredzes tikt tālāk," pēc mača savas domas izklāstīja "Werder" galvenais treneris Tomass Šāfs.

Izmantotie resursi:
football.sport.com.ua
channel4.com
skysports.com
goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja