Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"BATE" treneris: "Galvenais, ka gūstam pieredzi"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"BATE" treneris: "Galvenais, ka gūstam pieredzi"
Andrejs Aršavins un Aleksandrs Jurevičs
Foto: AFP

0 : 2

BATE - Zenit

"Galvenais, ka gūstam pieredzi," neskatoties uz zaudējumu pret "Zenit" Čempionu līgas spēlē ar 0:2, optimismu nebija zaudējis "BATE" komandas galvenais treneris Viktors Gončarenko.

Vakar "BATE" futbolisti savā laukumā svarīgā spēlē ar 0:2 piekāpās "Zenit" futbolistiem, atkrītot uz pēdējo vietu grupā, un praktiski zaudējot jebkādas izredzes kvalificēties nākamajai kārtai.

"Protams, ka jūtos sarūgtināts, taču galvenais, ka gūstam vērtīgu pieredzi, kas mums nākotnē ļoti noderēs. Skatos nākotnē ļoti optimistiski. Iespējams, ka mēs nedaudz par daudz respektējām "Zenit", jo pieļāvām pāris kļūdas. Pirmajā spēlē mums paveicās vairāk, bet šoreiz veiksme jau bija viņu pusē," pēc spēles pastāstīja Viktors Gončarenko.

"Jau pirms spēles teicu, ka šī spēle abām komandām būs ļoti svarīga, jo zaudētājam zustu cerības iekļūt nākamajā kārtā. Esmu ļoti apmierināts ar komandas sniegumu, īpaši priecē tas, ka uzvarējām. Visu izšķīra mūsu precizitāte vārtu gūšanā," uzvaras iemeslus skaidroja "Zenit" galvenais treneris Diks Advokāts.

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-06 13:24, pirms 16 gadiem
nebus kur likt to pieredzi,jo turpmāk nespīdz atkal spēlēt CL

     [+] [-]

, 2008-11-06 13:28, pirms 16 gadiem
my kriknjem Bela, my kriknjem Rus! Zenit laikam tomer bishkjit cietais riekstinjsh... tagad jakoncentrejas uz savu ligu, lai varetu pamegjinat savu laimi ari nakamgad!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-06 13:47, pirms 16 gadiem
Es gan nebūtu tik drošs, ka vairs nespīd spēlēt ČL, no nākošās sezonas mazo valstu čempioniem būs vieglāks ceļš uz iekļūšanu grupu turnīrā, jo kvalifikācijā vairs nevarēs patrāpīties kāds no grandiem, bet gan piem. Dānijas, Bulgārijas, Čehijas čempioni, ko uzvarēt tomēr nav nereāli, kā jau BATE pierādīja šosezon.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-06 14:16, pirms 16 gadiem
BATE jau nodrošinājusi čempionu titulu, tādēļ arī nākamgad būs ČL kvalifikācijā!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-06 18:24, pirms 16 gadiem
sandiic, 13:24, pirms 5 stundām, citēt
nebus kur likt to pieredzi,jo turpmāk nespīdz atkal spēlēt CL

PAstaasti mums to nosleepumu!!!Kaapeec vieniem nesoiid speeleet ČL, taapeec ka tie ir Baltkrievi!!