Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Video: Arsenal - Barcelona, labākie momenti

Aizraujošā cīņā Arsenal spēj izcīnīt neizšķirtu, taču Barselonā viņus gaida smags pārbaudījums.
Vērtējums:
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-01 13:46, pirms 14 gadiem
laba spēle, Barcelonai bija ļoti daudz momentu~~
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-04-01 13:59, pirms 14 gadiem
Maino rakstīja: NU pēdējās spēles minūtēs Barsa pēc amatieriem izskatijās... domāju kad atbildes spēlē visi jautājumi tiks atrisināti !
Labāk nerunāsim par to, kādi izskatījās Arsenal mača pirmajās 20 minūtēs

     [+] [-]

, 2010-04-01 14:23, pirms 14 gadiem
Pēc šīs spēles tiek noņemti visi jautājumi par to,kura komanda spēlē skatāmāko futbolu pasaulē!Un tas vai viņi uzvar vai neuzvar sājā gadījumā ir pilnīgi vienalga.Īsta bauda skatīties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-01 14:50, pirms 14 gadiem
Labs video! Almunjas labākais puslaiks mūžā saglabā šajā pārī zināmu intrigas devu.

Ibras abi goli kā no rokasgrāmatas. Tieši atbrīvošanās no aizsarga un izskriešana sitiena pozīcijā.

     [+] [-]

, 2010-04-01 15:58, pirms 14 gadiem
Nu jaa. Shito jau pamaniiju pret Birmingemu, kad speeleeja Kempbels ar Songu kopaa. Te notika tieshi tas pats un taa iemesla deelj arii tika ielaisti shie abi "leetie" vaarti!

Runaaju par Songu kaa centra aizsargu. Nav vinjam, kaa centra pussargam, taas sadarbiibas ar otru centra aizsargu, kad jaaspeelee kaa aizsargam. Kaa redzams, abi atrodas paaraak tuvu viens otram (jeb vienkaarshaak apziimeejot, rodas juceklis), liidz ar to, tiek atstaats briivs laukums, kuru Zlatans izmanto. Songs jau taa nav tas aatraakais radiijums uz Zemes un par panaakshanu te nevar buut ne runas.

Nevainoju vinju, cepuri nost par vakardienu. Bet ielaistie goli ir tiiri elementaaras nesaprashanaas deelj starp CB un CDM, kuriem abiem kopaa jaaveido centra aizsargu paaris! Gruuti ir paarsleegties no pussarga uz aizsargu, aciimredzot.