Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Lokomotiv" oficiāli šķiras no Sjomina

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotiv" oficiāli šķiras no Sjomina
Jurijs Sjomins
Foto: AFP/Scanpix

Maskavas "Lokomotiv" kluba vadība paziņojusi par līguma laušanu ar komandas galveno treneri Juriju Sjominu. Par viņa aizvietotāju, visticamāk, kļūs bijušais Naļčikas "Spartak" aizbildnis Jurijs Krasnožans.

Maskavas "Lokomotiv" jau ilgu laiku valda pamatīgs bardaks. Kluba atbalstītāji ne reizi vien pauduši savu neapmierinātību ar kluba vadības darbu, īpaši noniecinot kluba prezidenti Olgu Smorodsku. Daudzi uzskata, ka galvenie komandas neveiksmju cēloņi ir tieši Smorodskas darbība klubā. Lai nu kā, ne jau prezidente zaudējusi darbu, bet gan komandas galvenais treneris Jurijs Sjomins.

Par Sjomina atlaišanu tika runāts jau sen, bet šodien šī informācija tikusi oficiāli apstiprināta. Sjomins, pirms pievienošanās "Lokomotiv", vairākas sezonas pēc kārtas veiksmīgi vadīja Kijevas "Dynamo", bet ar lokomotīvi viņam tik labi neklājās. Šogad Premjerlīgā tika iegūta piektā vieta, kas garantēja iekļūšanu Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā.

"Lokomotiv" nākamsezon plāno šķirties no vairākiem komandas veterāniem, bet kluba budžets netikšot samazināts. Visticamāk, par jauno komandas galveno treneri kļūs Jurijs Krasnožans, kas pametis Naļčikas "Spartak" galvenā trenera amatu. Sjomins par priekšlaicīgu atstādināšanu no amata saņems naudas kompensāciju. Nav izslēgta varbūtība, ka viņš atgriezīsies uz Kijevas "Dynamo" komandtiltiņa.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

  -1 [+] [-]

, 2010-11-30 19:35, pirms 13 gadiem
Kur izrauts par O.Smorodskas noniecināšanu?!
Viņa jau tikai sezonas vidū vasarā atnāca, tieši atbalstītāju iecelta, un sāka labot iepriekšējo menedžeru sačakarēto nolaisto situāciju.