Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ronaldu neiztur līdzjutēju izsaucienu "Mesi!" un saņem diskvalifikāciju

Emils Ozerinskis

Ronaldu neiztur līdzjutēju izsaucienu "Mesi!" un saņem diskvalifikāciju
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Portugāles futbolists Krištianu Ronaldu, kurš pārstāv Sauda Arābijas komandu "Al Nassr", saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju saņēmis nepilnu septiņu ar pusi tūkstošu euro naudas sodu par nepieklājīgu žestu pretinieku komandas līdzjutēju virzienā, kuri skandējuši Ronaldu principiālā konkurenta Lionela Mesi vārdu.

Sauda Arābijas pilsētā Rijādā svētdien notikušajā spēlē Krištianu Ronaldu pārstāvētā turnīra vicelīdere "Al Nassr" ar 3:2 pārspēja 11. vietu ieņemošo "Al-Shabab". Pretinieku komandas fani spēles gaitā kaitināja portugāļu futbolistu ar izsaucieniem par viņa naidnieku Lionelu Mesi. Ronaldu pēc savu vārtu guvuma pretinieku fanu virzienā pielika vienu roku pie auss un ar otru veica žestu zem jostas vietas.

Sauda Arābijas Futbola federācija papildus vienas spēles diskvalifikācijai, ko portugālis izcieš šīsdienas spēlē pret pastarīti "Al-Hazem", piemērojusi arī 30 tūkstošu Saūda riālu naudas sodu. Pārēķinot eiro tas ir aptuveni 7400 vecā kontinenta naudiņas. Lēmums par diskvalifikāciju un naudas sodu nav pārsūdams.

Jāatzīst, ka pat Ronaldu, visticamāk, par saņemto naudas sodu daudz nesēro, jo uz 200 miljonus eiro lielā līguma fona saņemtais sods ir patiesi sīka vienība.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2024-02-29 20:48, pirms 2 mēnešiem
Tādā vecumā tādas izdarības.... vienmer bijis iedomigs zimulis. Pretigi.

  +1 [+] [-]

, 2024-02-29 21:18, pirms 2 mēnešiem
Viņi ņirgājas vai kā? 7000 viņam tāda sīknauda vien ir. Varbūt raustās, ka šis savādāk apvainosies un aizbrauks projām vēl.

  +3 [+] [-]

, 2024-02-29 21:49, pirms 2 mēnešiem
IIHF WC 2023 rakstīja: Viņi ņirgājas vai kā? 7000 viņam tāda sīknauda vien ir. Varbūt raustās, ka šis savādāk apvainosies un aizbrauks projām vēl.
Gan jau līgas noteikumos atrunāta summa, nejau visi tur pelna tik daudz.

     [+] [-]

, 2024-03-01 04:31, pirms 2 mēnešiem
Kāpēc stulbas, enerğijas neuzmanības likums, ja kāds kaitina tad jaatdod atpakal ta enerğija, savadak bus grutak paskriet un fokuseties.

     [+] [-]

, 2024-03-01 08:39, pirms 2 mēnešiem
Ronaldo parādīja, ko domā par faniem, kuri skandina Messi. Messi fani atkal sāk raudāt, laikam nespēj izturēt , ka burgeru līga skaitās zemākā līmenī kā Saudi līga 😂😂😂😂

  -1 [+] [-]

, 2024-03-01 09:15, pirms 2 mēnešiem
Give Pessi penalty, give pessy penalty.

Referee: NOOO

Pessi: Take some money.....

Referee: After video review, there is awarded penalty, go Pessi.

Commentators: Ohhh nooo Pessi misses.

Pessi: Please another one, please, please ref, take money.

Referee: OK, Last chance!

Comentatory: AND PESSSI SCORES PENALTY WITH A HAND, ANOTHER RIGGED TROPHY GOES TO PIONEL PESSI!

     [+] [-]

, 2024-03-01 15:38, pirms 2 mēnešiem
Nabaga kristīne, pat lupatgalvas par viņu ņirgājas.

     [+] [-]

, 2024-03-01 16:50, pirms 2 mēnešiem
es gan aizdomājos par ko citu... ja jau Tu esi tik labs, kā Tu vari apvainoties par jebko, kas tavā virzienā tiek raidīts. vai sauklis vai uzsauciens, uzlsavas, ovācijas pretiniekam utml.. nu kā? kaut kas tad jau kārtībā tur galvā nav..
Analoģiski iedomājamies situāciju - noteikti mēs katrs esam izcils kādā jomā, un tad nāk no malas un saka, kritizē, vērtē.. nu tad iedomājieties, ka jūs apvainojaties par to, ka kāds pateica, tad jau tomēr neesi ne labs, ne izcils, ne pārliecināts..