Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ukrainā nošauts futbola kluba "Vorskla" prezidents

Ukrainā nošauts futbola kluba "Vorskla" prezidents
Oļegs Babajevs
Foto: www.sport-express.ua

Ukrainas pilsētā Kremenčukā atrasts nogalināts futbola kluba "Vorskla" prezidents Oļegs Babajevs, kurš reizē bija arī pilsētas mērs.

Šorīt ap desmitiem no rīta Poltavas apgabala pilsētā Kremenčukā nošauts tās mērs Oļegs Babajevs. Viņš bija arī Ukrainas Premjerlīgas kluba "Vorska" prezidents, pildot šos pienākumus no 2005.gada.

Babajevs nošauts ar trim šāvieniem savas mājas tuvumā un miris notikuma vietā, vēsta Ukrainas mediji. "Vorskla" prezidents bijis viens no kandidātiem uz Poltavas apgabala gubernatora posteni.

"Vorskla" pagājušajā Ukrainas Premjerlīgas sezonā ieņēma astoto vietu, no piektās pozīcijas un Eirokausu zonas atpaliekot tikai sešus punktus. Laikā, kamēr Babajevs bija kluba prezidents, "Vorskla" izcīnīja Ukrainas kausu (2009.gadā) un spēlēja UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā (2011./12.gadā).

Izmantotie resursi:
Українська правда