Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"River Plate" negaidīti zaudē AAE klubam un netiek FIFA klubu PK finālā

Rolands Eliņš

"River Plate" negaidīti zaudē AAE klubam un netiek FIFA klubu PK finālā
"Al Ain" futbolisti līksmo. Foto: Reuters/Scanpix

Apvienoto Arābu Emirātu klubs “Al Ain” FIFA klubu Pasaules kausa pusfinālā ar pēcspēles sitienu sērijas palīdzību pārsteidzoši apspēlēja Dienvidamerikas futbola čempioni “River Plate” (2:2, p.s. 5:4). Finālā “Al Ain” spēkosies ar Madrides “Real” un Japānas kluba “Antlers” spēles uzvarētāju.

Turnīra rīkotāja “Al Ain” izvirzījās vadībā pirmā, kad jau otrajā minūtē pieredzējušais zviedru uzbrucējs Markuss Berjs sita precīzi ar galvu. Argentīnas komanda “River Plate”, kas pavisam nesen kļuva par “Copa Libertadores” čempioni, pavisam drīz atspēlējās un pārņēma vadību, pateicoties diviem Santosa Borrē vārtu guvumiem.

“River Plate” šajā mačā bija milzīga favorīte, taču vēlreiz neveiksmīgi iesāka puslaiku. Šoreiz “Al Ain” precīzi sita otrā puslaika sākumā un spēja noturēt neizšķirtu līdz pamatlaika beigām, vairākkārt veiksmīgi izglābjoties no vārtu zaudējuma.

“River Plate” neizdevās atjaunot vadību arī papildlaikā, un sekoja pēcspēles sitienu sērija, kurā abas komandas bija nekļūdīgas pirmajos deviņos sitienos. Desmito sitienu izpildīja “River Plate” futbolists Enco Peress, bet “Al Ain” vārtsargs bumbu atvairīja, sarūpējot savai komandai sensacionālu vietu Pasauls kausa finālā.

Fināls paredzēts svētdien, un tajā “Al Ain” cīnīsies ar Japānas komandu Kašimas “Antlers” vai slaveno Madrides “Real”. Šīs komandas savu pusfinālu izspēlēs rītdien.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2018/12/18/foo...

     [+] [-]

, 2018-12-18 22:53, pirms 5 gadiem
Nu pašvaki tie Libertadores ieguvēji izskatījās.Bet nu nav arī baigais brīnums,jo labākie argentīnieši tomēr spēlē Eiropā..

     [+] [-]

, 2018-12-19 08:41, pirms 5 gadiem
Dienvidamerikā notiek tas pats, kas Latvijā - vienalga uz kurieni, tikai prom. Komandu līmenis vakar uzskatāmi bija redzams, vērojot kausa ieguvēju, murgs kaut kāds. Tas atsaucas arī uz izlasēm, jo neviens Eiropas klubs neplēsīsies, lai gatavotu spēlētājus Argentīnas, vai Latvijas valstsvienībām. Izspiež, ko var un ar kāju pa d.

     [+] [-]

, 2018-12-19 13:20, pirms 5 gadiem
ervins_rudzitis_3609190 rakstīja: Nu pašvaki tie Libertadores ieguvēji izskatījās.Bet nu nav arī baigais brīnums,jo labākie argentīnieši tomēr spēlē Eiropā..
Nu, protams, protams, spriedīsim pēc vienas spēles... Tici man, no DA spēlējošiem argentīniešiem vien var izveidot izlasi, ar ko var tikt PK top8, protams, ar dažiem nosacījumiem...

Spriedelēšana par vienā spēlē parādītu spēles kvalitāti, tu vispār apjēdz cik bieži šī gada laikā Madrides Real izskatījušies nekādi? Neaizmirsti par atklimatizāciju, neaizmirsti par to, ka nesen iegūts ļoti nozīmīgs kauss. Tas viss atstāj iespaidu uz sniegumu.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-19 15:33, pirms 5 gadiem
vovka rakstīja: Dienvidamerikā notiek tas pats, kas Latvijā - vienalga uz kurieni, tikai prom. Komandu līmenis vakar uzskatāmi bija redzams, vērojot kausa ieguvēju, murgs kaut kāds. Tas atsaucas arī uz izlasēm, jo neviens Eiropas klubs neplēsīsies, lai gatavotu spēlētājus Argentīnas, vai Latvijas valstsvienībām. Izspiež, ko var un ar kāju pa d.
Tu esi kaut kāds jaunais komiķis? Salīdzināt Argentīnas futbolu ar Latvijas..? Nopietni?

     [+] [-]

, 2018-12-20 17:12, pirms 5 gadiem
Kāpēc man būtu jāstrīdās ar cirvi, kam jebkura procesa analīze ir kosmoss.