Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

BATE atkal netiek pie uzvaras Baltkrievijas čempionātā

Rolands Eliņš

BATE atkal netiek pie uzvaras Baltkrievijas čempionātā
Foto: FC BATE

Šodien aizvadītas četras spēles Baltkrievijas futbola čempionātā, un atkal pie uzvaras netika BATE, spēlējot 0:0 pret veiksmīgi sezonu sākušo „Zhodino” vienību.

BATE spēli aizvadīja 672 skatītāju klātbūtnē, kas ir šīs kārtas augstākais rādītājs. Pārējās spēles apmeklēja tikai daži simti skatītāju. Vienīgajā šobrīd aktīvajā Eiropas futbola čempionātā BATE sezonas sākumā nav pratusi izcelties ar īpaši veiksmīgu spēli un piecos mačos guvusi divas uzvaras. Ar septiņiem punktiem tā ieņem tikai astoto vietu līgā.

Šodienas mačā pret „Zhodino” BATE bija lieliska iespēja izvirzīties vadībā pirmā puslaika izskaņā, taču netika realizēts 11 metru soda sitiens. Spēle tā arī noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0, „Zhodino” ierakstot savā rēķinā desmito punktu, kas ļauj dalīt pirmo vietu līgā.

Desmit punkti ir arī „Vitebsk” vienībai, kas šodien ar 1:0 pieveica Brestas komandas. „Brest” maču pabeidza ar divām sarkanajām kartītēm, abas tika saņemtas pēc 73. minūtes, turklāt pēc otrā noraidījuma arī tika piešķirta pendele, ko „Vitebsk” 86. minūtē realizēja. Pēc spēles baltkrievu medijos minēts, ka otrais noraidījums un pendele piespriesta diskutabli, un pēc mača „Brest” treneris atteicās komentēt šo epizodi, sakot, ka nevēlas emocijās pateikt kaut ko lieku.

Brestas „Rukh” tikmēr ar 1:0 pārspēja „Minsk”, kurai pēc divām uzvarām sezonas ievadā tagad trīs zaudējumi pēc kārtas. Bet dienas rezultatīvākajā mačā Minskas „Isloch” ar 2:1 pieveica „Slavia Mozyr”.