Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ronaldu uzvaras vārti sarūpē "Real" triumfu Pasaules klubu kausā

Rolands Eliņš

Ronaldu uzvaras vārti sarūpē "Real" triumfu Pasaules klubu kausā
Krištianu Ronaldu atrod spraugu "Gremio" sieniņā, lai trāpītu uzvaru nesošo sitienu
Foto: AFP/Scanpix

Madrides "Real" otro gadu pēc kārtas ieguvusi FIFA Pasaules klubu kausu, finālmačā ar 1:0 pieveicot Brazīlijas komandu "Gremio". Uzvaru nesošos vārtus guva Krištianu Ronaldu ar tiešā brīvsitiena palīdzību, un "Real", lai arī guva tikai vienus vārtus, lielas šaubas par savu pārākumu neatstāja.

Gan “Real”, gan “Gremio” dalību Pasaules klubu kausā uzsāka no pusfināla kārtas, kur abas izcīnīja minimālas uzvaras. Dienvidamerikas čempione “Gremio” papildlaikā pieveica Meksikas “Pachuca”, bet “Real” atspēlējās un pieveica turnīra mājnieci, AAE komandu “Al-Jazira” ar 2:1.

Pirmajā puslaikā “Real” dominēja, taču tāpat kā mačā pret “Al-Jazira” arī šoreiz bumba spītīgi negāja vārtos. Lieliskas iespējas neizmantoja Karīms Benzemā, tāpat no parocīgām situācijām garām sita Krištianu Ronaldu un Isko, vēl vienreiz pēdējā brīdī sitienu bloķēt paspēja “Gremio” aizsargs. “Gremio” savukārt uzbrukumā tika reti un īpašas briesmas Keilora Navasa vārtiem neradīja, pirmo puslaiku pabeidzot ar bezvārtu neizšķirtu.

Otrā puslaika sākumā Ronaldu tika pie iespējas izpildīt tiešo brīvsitienu, un šoreiz ļoti neveiksmīgi nostājās “Gremio” spēlētāju sieniņa, kurai bumba izlidoja cauri tieši pa vidu. Ronaldu sitiens izrādījās ļoti precīzs, un bumba tieši gar vārtu stabu ielidoja vārtos. Drīz pēc tam Ronaldu ātrajā uzbrukumā vēlreiz raidīja bumbu vārtos, bet šoreiz vārtu guvums netika ieskaitīts mirkli iepriekš Benzemā fiksētas aizmugures dēļ.

“Gremio” vairs nederēja rezultāta nosargāšana, un tā centās pāriet uzbrukumā, bet tas savukārt ļāva izvērsties Madridei pretuzbrukumos. Vairākkārt “Real” tika pie bīstamiem uzbrukumiem, kuros tomēr madridieši nospēlēja pavirši, cenšoties nevis vienkārši iesist, bet gan paveikt to ļoti skaisti, kas neizdevās. Taču “Gremio” palika tālu no neizšķirtu nesošajiem vārtiem, un “Real” triumfēja otro gadu pēc kārtas.

Savukārt spēlē par trešo vietu “Pachuca” izdevās apliecināt savu favorītes statusu un apspēlēt “Al-Jazira” ar 4:1. AAE komanda 57. minūtē gan panāca neizšķirtu 1:1, bet ļoti ātri sekoja Meksikas kluba atbilde, gūstot savus otros vārtus, un mača izskaņā tika nokārtots arī ļoti pārliecinošais rezultāts 4:1.

Pasaules klubu kausa pēdējo gadu fināli

GadsČempioneFinālisteRez.
2017Real Madrid (Spānija)Gremio (Brazīlija)1:0
2016Real Madrid (Spānija)Antlers (Japāna)4:2 P
2015Barcelona (Spānija)River Plate (Argentīna)3:0
2014Real Madrid (Spānija)San Lorenzo (Argentīna)2:0
2013Bayern (Vācija)Raja Casablance (Maroka)2:0
2012Corinthians (Brazīlija)Chelsea (Anglija)1:0

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Football...

  +1 [+] [-]

, 2017-12-16 20:58, pirms 6 gadiem
panjeema uz klasi,Gremio taa ar pa visu speeli neatradaas kaut viena ideja,kaa kaut liidz pusiespeejai tikt pie Navasa vaartiem

     [+] [-]

, 2017-12-16 21:01, pirms 6 gadiem
Vajadzēja būt daudz vairāk golu

  +2 [+] [-]

, 2017-12-16 21:11, pirms 6 gadiem
Easy game! Bet pozitiivas emocijas pirms EL CLASSICO!

     [+] [-]

, 2017-12-16 21:19, pirms 6 gadiem
FOrši ka uzvara, bet

BET ar šādu spēli gan El Classico, gan pret PSG... būs ļoti grūti.. šādus Gremio vajadzēja ar 5:0 uzvarēt, viņi tak saspēlēties pat īsti neprata.

Benzemā.. lielāks koka klucis nav redzēts.. kpc viņu joprojām laiž laukumā nesaprotu..

     [+] [-]

, 2017-12-16 21:28, pirms 6 gadiem
Eiropas un D.Amērkas klubu duelis bija aktuāls līdz 2000 gadu sākumam,bet tagad tas ir nevajadzīgs turnīrs.

  -1 [+] [-]

, 2017-12-16 21:41, pirms 6 gadiem
turnīrs labs, žēl pietrūka RFS svaigums..

  +4 [+] [-]

, 2017-12-16 21:42, pirms 6 gadiem
Tas ir apbrīnas vērts , kā Benzema tik ilgi vēl tiek izmantots pamatsastāva?! Kā rotācijas spēletāju uz 10 - 15 varētu uzlaist , tas vēl būtu avanss. Priekš kam Moratu bija jāatdod prom?! Rezervē tik daudz perspektīvu būtu. To pašu CR pa priekšu lai bīda.

     [+] [-]

, 2017-12-16 22:36, pirms 6 gadiem
Skatos te treneri komentāros uzradušies.

  +3 [+] [-]

, 2017-12-16 22:38, pirms 6 gadiem
Par Benzemā gan piekriitu! Nu pavisam nozheelojams palicis Pat pa vaartiem vairs laaga nemaak sist.. Manupraat, vinsh Real vispaar turaas pateicoties tikai tam, ka Zidaans ( francuuzis) ir pie stuures, pie cita trenera, piemeeram, Gvardiolas vai Maurinju vinsh jau sen buutu aizsuutiits uz B komandu. Nu ja vinsh taa turpinaas, tad buus gruuti cereet uz kaadiem panaakumiem gan Ligaa, gan CL, ja taads uzbruceejs ir priekshaa, kursh vairs nemaak vaartus sist iekshaa. CR ar nebus shosezon viens vilceejs, tas ir vairaak kaa skaidrs. Ja saliidzinaa taadu Kavani ar Benziinu, tas tas ir kaa diena pret nakti! Ceru, ka Janvaarii Real iegaadaasies kaadu labu smailes uzbruceeju!

  +1 [+] [-]

, 2017-12-16 22:41, pirms 6 gadiem
Un par Moratu jaa, vajadzeeju vinju atstaat, bet tas jau atkal cits staasts. Zidaans taapat priekshroku dotu kaplim vaardaa Benzemaa, tas ir fakts!

     [+] [-]

, 2017-12-17 02:02, pirms 6 gadiem
djimanti rakstīja: Un par Moratu jaa, vajadzeeju vinju atstaat, bet tas jau atkal cits staasts. Zidaans taapat priekshroku dotu kaplim vaardaa Benzemaa, tas ir fakts!
Morata pats gribeeja tikt prom,tur Zidans neko ietekmeet iisti nevareeja, driizaak jautaajums,kaapeec Mariano tik viegli un par tik leetu summu atlaida,vinjsh buutu iistais Moratas aizvietotaajs

     [+] [-]

, 2017-12-17 02:15, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: Morata pats gribeeja tikt prom,tur Zidans neko ietekmeet iisti nevareeja, driizaak jautaajums,kaapeec Mariano tik viegli un par tik leetu summu atlaida,vinjsh buutu iistais Moratas aizvietotaajs
Nu jaa, bet Mariano vismaz tiek speeleet Lionaa un golus ar sit iekshaa, takaa labi vien ir, ka vinjs ir tur. Nu neuzskatu, ka vins ir labaaks par Mayoralu!

     [+] [-]

, 2017-12-17 02:22, pirms 6 gadiem
djimanti rakstīja: Nu jaa, bet Mariano vismaz tiek speeleet Lionaa un golus ar sit iekshaa, takaa labi vien ir, ka vinjs ir tur. Nu neuzskatu, ka vins ir labaaks par Mayoralu!
Vai tad nav tā, ka Real par noteiktu summu būs pirmais pretendents uz Diasu, ja vēlēsies viņu nopirkt un atkal dabūt Madridē?

  +2 [+] [-]

, 2017-12-17 02:28, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: Morata pats gribeeja tikt prom,tur Zidans neko ietekmeet iisti nevareeja, driizaak jautaajums,kaapeec Mariano tik viegli un par tik leetu summu atlaida,vinjsh buutu iistais Moratas aizvietotaajs
Zidans tieši visu arī ietekmēja, neuzticoties līdz galam Moratam un tāpēc jau arī gribēja prom, jo nedeva pietiekoši daudz spēles laiku.

     [+] [-]

, 2017-12-17 02:28, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Vai tad nav tā, ka Real par noteiktu summu būs pirmais pretendents uz Diasu, ja vēlēsies viņu nopirkt un atkal dabūt Madridē?
Ja godiigi, nezinu tik detalizeeti, bet, iespeejams, ka taa arii ir jaa!

  +2 [+] [-]

, 2017-12-17 02:30, pirms 6 gadiem
Bet nu Marianu ir jauns un vinjam ir jaaspeelee, nav veerts vinju deldeet Realaa uz benkja!

  +1 [+] [-]

, 2017-12-17 02:33, pirms 6 gadiem
marauders rakstīja: Zidans tieši visu arī ietekmēja, neuzticoties līdz galam Moratam un tāpēc jau arī gribēja prom, jo nedeva pietiekoši daudz spēles laiku.
Tur jau taa lieta, Benzemaa ne ar ko nav labaaks par vinju, bet vienkaarshi tur bija Zidaana pirksts, ja runaajam par pagaajusho sezonu un shosezon buutu taapat, takaa tikai saprotama Moratas veelme doties uz Chelsea!

  +1 [+] [-]

, 2017-12-17 08:23, pirms 6 gadiem
Kāds skatijās spēles ierakstu ltv7?Kāds izskaitija cik reizes tas muļķis runāja par Zizu un Benzemā?

  +1 [+] [-]

, 2017-12-17 08:24, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Vai tad nav tā, ka Real par noteiktu summu būs pirmais pretendents uz Diasu, ja vēlēsies viņu nopirkt un atkal dabūt Madridē?
Nav viņam buy back clause

  +1 [+] [-]

, 2017-12-17 08:47, pirms 6 gadiem
djimanti rakstīja: Tur jau taa lieta, Benzemaa ne ar ko nav labaaks par vinju, bet vienkaarshi tur bija Zidaana pirksts, ja runaajam par pagaajusho sezonu un shosezon buutu taapat, takaa tikai saprotama Moratas veelme doties uz Chelsea!
Saspēlē jau nu gan Benzis ir lielisks! šogad gan neesmu redzējis viņu darbībā, bet laukuma pārredzamībā Moratam nav tāds līmenis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-17 09:25, pirms 6 gadiem
skepse[LV] rakstīja: Kā viņš tur teica: "Nav svarīgs sākums, svarīgs beigas!?'' Paldies karmai, ka pinkšķim viss beigsies tik ātri un galīgā pakaļā.

https://www.express.co.uk/sport/football/892293/Real-Madrid-News-Cristiano-Ronaldo-Mauro-Icardi-Sergio-Ramos-Florentino-Perez-Inter-Milan
Kas par muļķībām? paskaties, kur ir Beils? Viņa nav! Ikardi- izkonkurē uzmanību Kristiano? Tev galva vispār ir? )))
Kas tev par problēmu? p
dupsītī spiež, ka visu laiku Kristiano piesauc- šo glīto, muskuļoto, seksīgo atlētu?
ps- protams, ka viņš negrib Ikardi, jo viņš grib Keinu!!!

     [+] [-]

, 2017-12-17 09:35, pirms 6 gadiem
skepse[LV] rakstīja: Kā viņš tur teica: "Nav svarīgs sākums, svarīgs beigas!?'' Paldies karmai, ka pinkšķim viss beigsies tik ātri un galīgā pakaļā.

https://www.express.co.uk/sport/football/892293/Real-Madrid-News-Cristiano-Ronaldo-Mauro-Icardi-Sergio-Ramos-Florentino-Perez-Inter-Milan
Perezam tak ir vienalga ko domā CR..Perezs pirks spēlētājus kuri varēs pārdot kreklus.Par kādu konkurenci tu runā?Viņam nekad nepirks konkurenci.Ieliec viņu Benzemā vietā,un konkurenci vairs nevajag.
Kāpēc,lai pirkstu?Motivētu?Nav problēmu ar motivāciju.

     [+] [-]

, 2017-12-17 09:37, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Perezam tak ir vienalga ko domā CR..Perezs pirks spēlētājus kuri varēs pārdot kreklus.Par kādu konkurenci tu runā?Viņam nekad nepirks konkurenci.Ieliec viņu Benzemā vietā,un konkurenci vairs nevajag.
Kāpēc,lai pirkstu?Motivētu?Nav problēmu ar motivāciju.
Kādu konkurenci? Kurš šobrīd ir spējīgs konkurēt ar Ronaldu? Flangā- varbūt kādu varētu atrast, bet nejau pa visu priekšējo līniju ))))

  +1 [+] [-]

, 2017-12-17 09:37, pirms 6 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Saspēlē jau nu gan Benzis ir lielisks! šogad gan neesmu redzējis viņu darbībā, bet laukuma pārredzamībā Moratam nav tāds līmenis!
Tā nebija Moratas lielākā problēma iekš RM..Tie,kas skatijās redzēja divus dažādus Moratus
Ja viņš iet starting 11,tad viņš spēlē principā,lai atspēlētu to laiku..Viņš bija lielisks nākot uz maiņu..Vija ļoti aktīvs,un ar iespaidīgu efektivitāti.Neko tādu viņš nerādija,kad gāja sākumsastāvā.Dīvains putns viņš bija.

     [+] [-]

, 2017-12-17 09:39, pirms 6 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Kādu konkurenci? Kurš šobrīd ir spējīgs konkurēt ar Ronaldu? Flangā- varbūt kādu varētu atrast, bet nejau pa visu priekšējo līniju ))))
Nu tāpēc es saku,ka nevajag viņam nekādu konkurenci,jo teorētiski vienīgais viņa konkurents ir viņš pats,un viņa melnās strīpas..

     [+] [-]

, 2017-12-17 09:43, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nu tāpēc es saku,ka nevajag viņam nekādu konkurenci,jo teorētiski vienīgais viņa konkurents ir viņš pats,un viņa melnās strīpas..
Cik ta viņam to melno strīpu.. tīrais nieks! Rēķinot, uz kādu noslodzi šis čalis ir gatavs parakstīties.

     [+] [-]

, 2017-12-17 13:22, pirms 6 gadiem
skepse[LV] mazāk lasi dzelteno presi. Ronaldo un Beilam ir bijušas vienmēr ļoti labas attiecības.

Bostonieti, jā dažas spēles bija neizdevušās, kad nāca sākumsastāvā, bet ko tu gribi? Viņu visu laiku raustīja, nedeva īsti spēles laiku, nevarēja ieiet kaut kādā ritmā, lai arī tās 90min nokapātu. Tagad viņš ir top 5 scorers EPL. Cik spēles Benzīnam bija neizdevušās? katra otrā ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-17 21:03, pirms 6 gadiem
skepse[LV] rakstīja: jā, tu gan zini, tu viņam paprasīji vai tomēr pats uz uz tiem pašiem medijiem balsties? kamōn..
Nē, es lasu pietuvinātus madrides real medijus, kas ļoti reti raksta kaut kādas muļķības par klubu, jo tas viņiem vienkārši nav izdevīgi - izplatīt fake info par klubu.

     [+] [-]

, 2017-12-18 13:07, pirms 6 gadiem
"On 20 September 2017, Benzema signed a contract extension that will keep him at the club until 2021." – tas tiem, kuri te dir....