Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Independiente" atnes trešo "Suruga Bank Championship" titulu Argentīnai

Andrejs Siliņš

"Independiente" atnes trešo "Suruga Bank Championship" titulu Argentīnai
Foto: TASS / Scanpix

Japānas pilsētā Osakā trešdien norisinājās gadskārtējā "Suruga Bank Championship" spēle starp Japānas Līgas kausa un "Sudamericana" kausa ieguvējām argentīniešu "Independiente" ar rezultātu 1:0 pārspēja japāņu " Cerezo".

Vienīgos vārtus mačā guva argentīniešu uzbrucējs Silvio Romero spēles 27. minūtē. "Independiente" mačā piedalījās otro reizi, bet pirmo reizi triumfēja. 2011. gadā komanda atzina japāņu "Jubilo" pārākumu. Šoreiz finālā pretī stājās japāņu "Cerezo", kas šajā spēlē piedalījās pirmoreiz.

Šāda spēle tiek organizēta kopš 2008. gada. Divas reizes uzvarējusi japāņu vienība Kašimas "Antlers". Argentīnu iepriekš pārstāvējušas arī trīs citas komandas, bet uzvarējušas "Arsenal" un "River Plate".

Pagājušajā gadā uzvaru izcīnīja Uravas "Red Diamonds" no Japānas, kas ar 1:0 apspēlēja "Chapecoense" no Brazīlijas. Trešo gadu pēc kārtas fiksēts minimāls rezultāts (1:0).

Spēle norisinājās "Yanmar" stadionā Osakā, kur ir vietas 47 000 līdzjutēju.

Izmantotie resursi:
Copa Suruga Bank | CONMEBOL

     [+] [-]

, 2018-08-08 15:37, pirms 6 gadiem
Pirmajā rindkopā prasās kādas pieturzīmes, citādi viss vienā čupā samests...