Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Sarkanās kartītes visos mačos, "Energetik-BGU" kļūst par vienīgo līderi

Andrejs Siliņš

Sarkanās kartītes visos mačos, "Energetik-BGU" kļūst par vienīgo līderi
Foto: by.tribuna.com

Baltkrievijas virslīgā futbolā svētdien tika aizvadītas pēdējās trīs trešās kārtas spēles, un "Energetik-BGU" galvaspilsētas derbijā ar uzvaru pār "Minsk" kļuva par vienīgo komandu čempionātā, kas aizvien nav zaudējusi.

"Energetik-BGU" ar uzvaru pār "Minsk" (2:0) kļuva par vienīgo līderi, kas šajā sezonā vēl nav zaudējusi. Šodien mājinieki pirmie guva vārtus, otrā puslaika vidū sarkanās kartītes dēļ palika mazākumā, taču ne tikai noturēja vadību, bet pat to palielināja pašā mača izskaņā. Galvaspilsētas vārdu nesošā komanda piedzīvoja pirmo zaudējumu sezonā, ir viena no sešām vienībām ar bilanci 2-0-1 un šobrīd ieņem trešo vietu.

Otrā ir "Slutsk", kas pēc zaudējuma Brestai šodien atgriezās uz panākumu takas, viesojoties pie "Isloch". Viesi jau pirmajā puslaikā izvirzījās vadībā, bet otrā puslaika sākumā Aleksandrs Makass desmit minūšu laikā divreiz guva vārtus, ļaujot mājiniekiem pārņemt vadības grožus. Ilgi gan tos noturēt neizdevās, jo vien pēc dažām minūtēm "Slutsk" izlīdzināja (2:2). Desmit minūtes vēlāk uz mājinieki vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, kas tika izmantots, un "Slutsk" pārņēma vadību - 3:2. Pašā izskaņā viesi palika mazākumā, taču uzvaru no rokām neizlaida.

Bez sarkanās kartītes neiztika arī trešajā šīs dienas mačā. Tajā "Vitebsk"25. minūtē izbraukuma mačā izvirzījās vadībā pret "Smolevichi", bet jau otrā puslaika sākumā palika mazākumā. Mājinieku centienus izraut vismaz neizšķirtu gan "Vitebskas futbolisti sekmīgi apslāpēja, izcīnot otro uzvaru trīs spēlēs, kas ļauj ieņemt ceturto pozīciju 16 komandu konkurencē. "Smolevichi" piedzīvoja otro zaudējumu un ar vienu punktu ir priekšpēdējie.

Baltkrievijas virslīgas 3. kārta

SpēleRezultāts
Belshina - Gorodeja0:1
Dinamo Mnk - Zhodino2:0
Shakther - Neman0:0
BATE - Ruckh1:0
Brest - Slavia Mozyr1:2
Energetik-BGU - Minsk2:0
Smolevichi - Vitebsk0:1
Isloch - Slutsk2:3

     [+] [-]

, 2020-04-06 09:30, pirms 4 gadiem
Nu redz,viens čempionāts vēl turpinās.Vakar pat vienu puslaiku noskatījos Isloč-Slutsk mačā.Vienīgi var pieņemt likmes uz to,cik kārtas turpināsies šī belaru pakazuha pēc kolhoza priekšsēdētāja stabules?