Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kanālā Viasat Sport Baltic Anglijas Līgas kausa spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kanālā Viasat Sport Baltic Anglijas Līgas kausa spēles
Mančestras ''United'' galvenais treneris Žuzē Morinju
Foto: AP/Scanpix

Otrdien, 29.novembrī, un trešdien, 30.novembrī, Viasat Sport Baltic piedāvā Anglijas Līgas kausa piektās kārtas spēles: Liverpool – Leeds, Manchester United – West Ham United un Arsenal – Southampton. Nenokavē Anglijas Līgas kausa spēles ekskluzīvi kanālā Viasat Sport Baltic!

Anglijas Līgas kausa piektajā kārtā turnīra titulētākā komanda Liverpool savā Anfield stadionā tiksies ar Leeds futbolistiem. Savā laukumā spēles aizvadīs arī divi citi Anglijas futbola grandi - Manchester United ar West Ham United un Arsenal ar Southampton.

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Līgas kausa izcīņā futbola cienītāji varēs novērtēt, cik asi zobi ir vienai no šā brīža spēcīgākajām Championship komandām pret vienu no Premjerlīgas favorītēm. Pēdējo reizi Leeds United un Liverpool tikās 2009. gadā tieši šā turnīra ietvaros un viesi no Liverpūles uzvarēja ar 1:0. Pēdējās piecās savstarpējās cīņās Liverpool ir četras uzvaras un vēl vienā mačā komandas cīnījušās neizšķirti. Visticamāk, šoreiz favorīte gan nespēlēs labākajā sastāvā. Varbūt tā ir Leeds United lielā iespēja sarūpēt sensāciju?”

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Tā nu ir sakritis, ka vēl svētdien abas komandas tieši Old Trafford stadionā aizvadīja Premjerlīgas spēli, kura noslēdzās ar kaujiniecisku 1:1 un Žuzē Mourinju izraidīšanu tribīnēs. Mančestras trenerim piespriesta 3 spēļu diskvalifikācija. Abas komandas šobrīd atrodas sarežģītā situācijā, jo rezultāti līgā ir tālu no cerētā. Uzvara šajā spēlē, un līdz ar to iekļūšana Līgas kausa izcīņas pusfinālā noteikti vairos panākumu guvušās komandas pārliecību, tāpēc būs interesanti redzēt sākuma sastāvu izvēli un cīņu laukumā!”

Anglijas Līgas kausa spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Otrdien, 29.novembrī 21:40 Liverpool – Leeds
• Trešdien, 30.novembrī 21:40 Manchester United – West Ham United
• Trešdien, 30.novembrī 00:00 Arsenal – Southampton

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

     [+] [-]

, 2016-11-30 11:20, pirms 7 gadiem
varbūt 6dien 17:00 varētu arī kādu tiešraidi nodrošināt no Anglijas? savādāk pagaidām programmā kaut kāds atkārtojums ieplānots