Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Lēmums par Matas pārdošanu nebija viegls"

Mourinju: "Lēmums par Matas pārdošanu nebija viegls"
Žuzē Mourinju
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" galvenais treneris Žuzē Mourinju atzinis, ka spāņu pussarga Huana Matas pārdošana viņam bijis smags lēmums, tomēr portugāļu futbola speciālists uzskata, ka šāds situācijas iznākums bijis tikai taisnīgs.

Pirms dažām dienām Anglijas Premjerlīgas čempionvienība "Manchester United" oficiāli paziņoja par spāņu pussarga Huana Matas pāreju no Londonas "Chelsea". 25 gadus vecais futbolists "Chelsea" spēlēja divus ar pusi gadus, palīdzot komandai triumfēt UEFA Čempionu līgā.

Nav nekāds noslēpums, ka kopš Žuzē Mourinju atgriešanās pie "Chelsea" stūres Matam nebija tie labākie laiki Londonas komandā. Spānis tika laukumā vien 17 spēlēs (13 Premjerlīgā, 2 Čempionu līgā, 2 Līgas kausā), izceļoties ar vieniem vārtiem. Tas viss pēc tam, kad Mata divus gadus pēc kārtas tika atzīts par "Chelsea" labāko futbolistu.

Spānis tomēr portugāļa taktiskajos zīmējumos neiederējās, ko apliecināja arī pats Mourinju: "Man ir žēl, ka nespēju Matu padarīt laimīgu "Chelsea" rindās, bet savas komandas saspēli es veidoju ap Oskaru."

Lai gan Mourinju izvēle bija skaidra, tā nav bijusi viegla: "Trenerim ir jāpieņem tādi lēmumi, tomēr tas nekad nav viegli. Es labprāt paturētu Matu savā komandā, tomēr viņš ir pelnījis spēlēt pirmajā komandā."

Pats Mata tikmēr ar savas mājas lapas starpniecību pateicies kluba līdzjutējiem, savas komandas biedriem un treneriem par atbalstu, norādot, ka viņa karjeras posms "Chelsea" bijis ļoti nozīmīgs. Tiesa, Mata arī īpaši neslēpa to, ka pēdējos mēnešos viss nav noticis tā, kā spānis to būtu vēlējies.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
Juan Mata >> Web Oficial

     [+] [-]

, 2014-01-27 12:13, pirms 11 gadiem
Mata izvelejas #7, jo MU atrodas 7.vieta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-01-27 14:46, pirms 11 gadiem
Diemzheel ir vieta tikai vienam "The Special one"

     [+] [-]

, 2014-01-27 14:54, pirms 11 gadiem
TSO dar kā grib un šaubos, ka sezonas beigās kāds viņam to pārmetīs Ja nu vienīgi nākošgad ....
Bet nu vsp L.Baines paraksta jaunu 4 gadu līgumu ar Everton, tātad neceriet uz viņu
Un West Ham papildinās līdz sezonas beigām ar diviem itāļiem- M. Borriello un A. Nocerno
Tā lūk SC draugi

  -1 [+] [-]

, 2014-01-27 15:11, pirms 11 gadiem
Estapens77 rakstīja: Diemzheel ir vieta tikai vienam "The Special one"
ar šo izteicienu The Special one es labāk neplātītos, Lielbritānija un Īrija šadi apzīmē cilvēkus kuri ir garīgi slimi un kuriem nepieciešama speciāla aprūpe, tāka visiem Mourinju piekritējiem ieteiktu šādi nerunāt !

     [+] [-]

, 2014-01-27 15:37, pirms 11 gadiem
Henrik_ Zetterberg rakstīja: ar šo izteicienu The Special one es labāk neplātītos, Lielbritānija un Īrija šadi apzīmē cilvēkus kuri ir garīgi slimi un kuriem nepieciešama speciāla aprūpe, tāka visiem Mourinju piekritējiem ieteiktu šādi nerunāt !
Nu tad jau Tev, kaa sho salü iemiitniekam, buutu zinaat, Mourinjo pats sevi taa nodeeveeja, kaa arii Mata tika uzskatiits par chali ar milziigu ego, luuk arii teiciens...
Shis teiciens jau gadiem tiek lietots UK un Tu esi pirmais, kas to ir uztveeris "especially"

     [+] [-]

, 2014-01-27 15:38, pirms 11 gadiem
Matam 8 numurs