Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Patriss Evra pagarina līgumu ar Mančestras ''United''

Patriss Evra pagarina līgumu ar Mančestras ''United''
"Manchester United" futbolisti atzīmē kārtējo vārtu guvumu
Foto: AP/Scanpix

Franču kreisās malas aizsargs Patriss Evra, tomēr vienojies ar Anglijas premjerlīgas klubu Mančestras ''United'' par līguma pagarināšanu uz 12 mēnešiem, vēsta britu mediji.

Evra līgumam ar ''United'' bija jābeidzas pēc mēneša, tomēr abas puses vienojušās par līguma pagarināšanu līdz nākamā gada vasarai, tādējādi aizsargs aizvadīs 10. sezonu Mančestras kluba rindās. Klīda baumas, ka Evra pēc līguma termiņa beigām varētu pievienoties ''Monaco'' un viņa vietā nāktu ''Southampton'' aizsargs Lūks Šovs, bet Moiza plāni izjuka, jo ''United'' lauza līgumu ar skotu treneri. ''United'' par Šovu piedāvāja 27 miljonus £ (33,3 miljoni eiro).



33 gadus vecais aizsargs izlēma nesekot Rio Ferdinandam un Nemanjam Vidičam, kuri klubu pametīs pēc sezonas beigām un izlēma pagarināt līgumu ar angļu flagmani. Tvīts no ''United'' officiālā Twitter konta: ''Mēs varam apstiprināt, ka Patriss Evra ir pagarinājis līgumu ar Mančestras ''United'' uz vēl vienu gadu.''


Cits ''United'' spēlētājs Šinji Kagava iespējams pametīs ''United'', bet viņš tagad koncentrējas uz Pasaules kausu, lai varētu labi nospēlēt un gaidīt piedāvājumus no citiem klubiem. ''Es domāju visi zina, ka vēlos labi nospēlēt Pasaules kausā, un esmu drošs, ka pārējie arī,'' tā pussargs teica pēc Japānas izlases treniņa.


Vasaras transfēru sezonas viens no galvenajiem ''United'' mērķiem ir 24 gadus vecais/jaunais vācu pussargs Toni Kross, bet viņš cer palikt Minhenes ''Bayern''. Šobrīd Kross ir kopā ar Vācijas izlasi, kas ir viena no galvenājām pretendentēm uz Pasaules kausu.


Jau ziņots, ka Mančestras ''United'' komandu pērn pēc triumfa premjerlīgā atstāja ilggadējais galvenais treneris Alekss Fergusons, kura vietā tika apstiprināts cits skots Deivids Moizs, par kura spēlējošo palīgu kļuva Raiens Giggs. Tomēr šo sezona klubs aizvadīja neveiksmīgi, premjerlīgas čempionātu noslēdzot septītajā vietā, paliekot bez dalības nākamās sezonas Eiropas klubu turnīros. UEFA Čempionu līgā Mančestras komanda nestartēs pirmoreiz kopš 1996. gada.

     [+] [-]

, 2014-05-25 17:14, pirms 10 gadiem
nu nejau šovs ! Šavs