Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

UEFA diskvalificē Deli Alli uz trīs spēlēm

Reinis Alksnājs
Reinis Alksnājs

UEFA diskvalificē Deli Alli uz trīs spēlēm
Dele Alli saņem sarkano kartīti
Foto: AP/Scanpix

Pagājušajā Eiropas līgas spēlē viens no ''Tottenham Hotspur'' spilgtākajiem spēlētājiem Dele Alli bīstami ieleca ''Gent'' uzbrucēja kājā un nopelnīja sarkano kartīti. UEFA ir paziņojusi soda apmērus, kā rezultātā jaunajam angļu talantam būs jāizlaiž nākamās trīs spēles Eirokausos, kuros klubs piedalīsies.

Pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā Eiropas līgā ‘’Tottenham Hotspur’’ cieta neveiksmi pret Beļģijas ‘’Gent’’ un izstājās no turnīra. Otrajā abu komandu spēlē liela uzmanība tika vērsta Londonas kluba pussargam Delem Alli, kurš ar taisnām kājām ielēca pretinieka Dejagera kājā. Anglis nopelnīja sarkano bez ilgas tiesneša vilcināšanās, kamēr pretinieks otrajā puslaikā pameta laukumu pēc piespiedu maiņas (viņam viss tagad kārtībā, aktīvi atgriezies laukumā).

Ja nekas krass atlikušajā sezonas daļā nemainās, tad Dele Alli nedrīkstēs palīdzēt ‘’Tottenham Hotspur’’ pirmajās Čempionu līgas trīs grupas spēlēs, kas var ievērojami iespaidot komandas tikšanu izslēgšanas spēlēs.

Alli , kurš noteikti ir viens no Anglijas daudzsološākajiem talantiem, ir neiztrūkstoša ‘’Tottenham Hotspur’’ sastāvdaļa, šosezon izlaižot tikai vienu spēli Premjerlīgā. Nevar nepieminēt negaidīto rezultativitāti šajā sezonā, proti, guvis 18 vārtus, ja ieskaita izlases spēles. Interesants fakts, Dele Alli ir dalīti rezultatīvākais spēlētājs zem 21 gada vecuma, neskatoties, ka ir nomināli pussargs.

Tikmēr arī pati ‘’Tottenham Hotspur’’ aizvada izcilu sezonu, Premjerlīgā atrodas nestabilā otrajā vietā, pozīcijā, kurā beigusi sezonu nekad vēl nav, kā arī atlikušajās desmit spēlēs jāgūst tikai 12 punkti, lai pārspētu savu rekordu šajā līgā. Tik labi gan nav klājies Eirokausos, jo klubs neiekļuva paredzētajās Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs, kamēr no Eiropas līgas, kā jau minēts, izstājās pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
Dele Alli banned for three matches for horror...

     [+] [-]

, 2017-03-24 20:35, pirms 7 gadiem
Vēsturiski Londonas žīdu tirgotāju klubs...tajos laikos, kad tika dibināti Londonas futbola klubi, pastāvēja nošķiršanās pēc nacionalitàtes - angļi savos klubos nepieņēma žīdus...tad žīdi dibināja savu klubu Totenham Hotspur", kur šie varēja spēlēt...bija interesants jautājums, kāpēc Abramovičs nopirka Chelsea un nevis Totenham?...atbilde vienkārša, viņš nav žīds, bet ir ebrejs...