Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras derbijs VSB kanālā

Mančestras derbijs VSB kanālā
Veins Rūnijs
Foto: AP/Scanpix

Otrdien, 25.martā, un trešdien, 26.martā, "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā četras Anglijas Premjerlīgas spēles: "Manchester United" – "Manchester City", "Arsenal" – "Swansea City", "Liverpool" – "Sunderland" un "West Ham United" – "Hull City". Nenokavējiet Anglijas Premjerlīgas spēles ekskluzīvi kanālā VSB!

Kaut arī "Manchester United" šosezon par titulu vairs necīnās, derbijs ar kaimiņiem "Manchester City" atkal būs uzmanības centrā. Abi Mančestras klubi Premjerlīgā ir uzvarējuši pēdējos trīs gadus, un "City" arī šobrīd kopā ar "Chelsea" ir galvenie kandidāti uz titulu. Pilsētniekiem no nākamajām 4 spēlēm, 3 ir ar ārkārtīgi nopietniem pretiniekiem – "Manchester United", "Arsenal" un "Liverpool". Teorētiski Manuela Pelegrīni trenētais "City" "Old Trafford" stadionā ieradīsies kā favorīti – pēdējos trijos Premjerlīgas mačos ir izcīnītas uzvaras ar kopējo vārtu attiecību 8:0. Tomēr arī "United" kaut nedaudz iepriecinājusi savus fanus. Uzvara savā laukumā pār "Olympiacos" un kvalificēšanās Čempionu līgas ceturtdaļfinālam, panākums izbraukumā pār "West Ham" – uzvara mačā ar "City" būtu lielisks turpinājums. Nemaz neatkārtojot ierasto patiesību par derbijiem – tajos klubu vietām Premjerlīgas tabulā, visbiežāk, ir maza nozīme vai tādas nav vispār. Otrdien un trešdien VSB piedāvā arī "Arsenal" – "Swansea City", "Liverpool" – "Sunderland" un "West Ham United" – "Hull City" spēles.

VSB komentētājs Toms Prāmnieks: “Pēc "Arsenal" kaunpilnā zaudējuma Arsēna Vengera jubilejas spēlē pret "Chelsea", Londonas klubam vairs nav kur atkāpties. Jau vairāki svarīgi punkti ir zaudēti un cīņa par titulu ir kļuvusi krietni sarežģītāka. Savukārt "Swansea" pēdējās 10 spēlēs gan līgā, gan kausos ir spējusi izcīnīt tikai vienu uzvaru, bet sešas reizes ir zaudējusi. Komanda pēc Mihaela Laudrupa atstādināšanas nav spējusi uzlabot savu sniegumu, un šī spēle pret "Arsenal" arī nebūs nekāda dāvana, ņemot vērā pēdējās spēles rezultātu.”

VSB komentētājs Jānis Vuguls: “"Liverpool" šobrīd ir sasnieguši fantastisku spēļu formu un ir atkal iesaistījušies cīņā par čempionu titulu. Brendena Rodžersa komanda burtiski iznīcina savus pretiniekus, reti kad gūstot mazāk par trijiem vārtiem - komandas pēdējo spēļu rezultāti: 5:1, 4:3, 3:0, 6:3! Uzbrucēju duets Svaress un Staridžs allaž atrod veidu kā izārdīt pretinieku aizsardzību un abi šie uzbrucēji ir rezultatīvākie līgā, attiecīgi ar 28 un 19 vārtiem. Tikmēr "Sunderland" galvenais uzdevums ir saglābt vietu Premjerlīgā. Pēdējās spēlēs piedzīvoti sāpīgi zaudējumi pret tiešajiem konkurentiem, tāpēc punkti ir jāsāk gūt arī pret turnīra augšdaļas komandām.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:
• Otrdien, 25.martā 21:40 Anglijas Premjerlīga. "Manchester United" – "Manchester City"
• Otrdien, 25.martā 23:45 Anglijas Premjerlīga. "Arsenal" – "Swansea City"
• Trešdien, 26.martā 21:55 Anglijas Premjerlīga. "Liverpool" – "Sunderland"
• Ceturtdien, 27.martā 0:00 Anglijas Premjerlīga. "West Ham United" – "Hull City"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-24 13:06, pirms 10 gadiem
Bez Van Persija būs grūti, bet Rūnijs var mēģināt atkal šaut no centra