Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kinnīrs varēs iepirkties

Andrejs Siliņš

Kinnīrs varēs iepirkties
Džo Kinnīrs
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Newcastle United" galvenā trenera vietas izpildītāja lomā vēl uz mēnesi piekritis palikt līdzšinējais vietas izpildītājs Džo Kinnīrs, tikmēr klubs turpina meklēt jaunu galveno treneri.

Klubu joprojām tā īpašnieks Maiks Ešlijs mēģina pārdot, taču joprojām arī nesekmīgi, un tas bijis par iemeslu tam, ka Kinnīrs atkal uzaicināts palikt trenera amatā uz vēl vienu mēnesi. "Noruna bija vadīt komandu līdz klubs tiks pārdots, bet šajā laikā nekas nav mainījies, ja godīgi," atklāja pats Kinnīrs, kura vadībā "Newcastle" vakar spēlēja neizšķirti 0:0 pret Londonas "Chelsea", pie tam izbraukumā, un tas vērtējams kā labs rezultāts.

"Tas nozīmē, ka palikšu šeit līdz transfēru loga atvēršanai, un, ja varēšu izdabūt kādu naudu no viņa [Ešlija - A.S.], tad, iespējams, varēšu arī nopirkt kādu spēlētāju," sacīja pagaidu treneris. "Maiks man piektdien paziņoja, ka palieku vēl vienu mēnesi, ir vairāki iespējamie pircēji, bet neviens ar naudu vēl nav parādījies līdz šim. Maiks teica, ka tie bijuši amerikāņi, bet tas, ko viņi piedāvājuši, bijis krietni mazāk, nekā kluba vērtība."

Izmantotie resursi:
premierleague.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-11-23 11:52, pirms 15 gadiem
domāju ka neskaidrība tikai kaitēs Newcastle un tas atsauksies gan uz turnira tabulu gan spēlētājiem- nebrīnīšos ja beigās vel uz coca cola championship izkritīs un visi labie (owen, martins, barton) pamuks.... nenovēlu bet tāda ir skaudrā realitāte..... un vēl kas, šobrīd pasaulē saceltā ažiotāža par ekonomikas recesiju samazina iespēju klubu kādam pārdot un nav jau noslēpums, ka netikai kluba iegāde prasa lielas investīcijas, bet arī tā uzturēšana.... ta ka biezie naudas maki desmit reiz nomēra un beigās tāpat nenogriež (bija domāts nepērk).....

  +1 [+] [-]

, 2008-11-23 14:20, pirms 15 gadiem
Kad tik kāds arābu miljardieris nemet aci uz Newcastle Utd. Pa Star Sports jau teica ka arābi grib pirkt angļu klubus. Piemēram West Ham Utd.

     [+] [-]

, 2008-11-23 14:38, pirms 15 gadiem
LuissH1 rakstīja: Paņems un sapirksies mikimaušus!!!!
Skaties, ka mclarenā nesāk braukt mikimauši!

  -2 [+] [-]

, 2008-11-23 15:21, pirms 15 gadiem
Stuttgart rakstīja: Skaties, ka mclarenā nesāk braukt mikimauši!
cepums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja