Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Drogba uzzinās sodu

Andrejs Siliņš

Drogba uzzinās sodu
Didjē Drogba
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" uzbrucējs Didjē Drogba šodien uzzinās, kāds soda mērs futbolistam tiks piespriests par monētas iemešanu "Burnley" līdzjutēju pūlī Anglijas kausa izcīņas spēlē.

Trešdien notikušajā spēlē Dribga guva vārtus, taču "Burnley" līdzjutēji pēc šī momenta meta uz laukuma dažādus priekšmetus, tai skaitā monētas. Viena no tādām trāpīja Drogbam, kurš ar to nesamierinājās un aizmeta monētu atpakaļ no kurienes nākusi. Ja Futbola Asociācija (FA) atzīs, ka spēlētājs ir sodāms, tad futbolistam varētu nākties izlaist nākamās trīs spēles.

Drogas komandas biedrs Frenks Lampards cer uz pozitīvu spriedumu spēlētājam: "Ja Didjē tiks sodīts, vai tas liks līdzjutējiem tā vairāk nedarīt? Kurš zina? Ceru, ka viņu nesodīs, bet viss atkarīgs no FA." Ļoti sagaidāms, ka sods tomēr netiks piespriests, par ko liecina FA līdz šim paustais viedoklis: "Spēlētājiem būtu jāspēlē bez bailēm par savu drošību. Tas ir pilnīgi nepieļaujami, ka līdzjutēji spēlētājus nostāda nedrošā situācijā."

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +4 [+] [-]

, 2008-11-18 13:59, pirms 15 gadiem
Trešdien notikušajā spēlē Dribga guva vārtus

  +2 [+] [-]

, 2008-11-18 14:46, pirms 15 gadiem
nu viņš atmeta atpakaļ monētu un parādīja vidējo pirkstu.
Bet ja viņu sodis , tad Burnley fnaus arī ir jāsoda.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-18 15:00, pirms 15 gadiem
chelseachamps rakstīja: nu viņš atmeta atpakaļ monētu un parādīja vidējo pirkstu.
Bet ja viņu sodis , tad Burnley fnaus arī ir jāsoda.
Gan jau ka saņems sodu vai nu Burnley fans personīgi (ja būs nofilmēts un varēs atpazīt) vai Burnley komanda (ja nevarēs atrast vainīgo), gan Drogba.
Karagers no Pūles arī kaut ko līdzīgu izdarīja un dabūja naudas sodu + 3 spēļu diskābeli. Domāju, ka FA būs konsekventa un to pašu piespriedīs arī Drogbam, lai neviens viņiem nevarētu piesiet dubultmorāli.
Ja būtu tikai pirkstu parādījis, tad vēl nekas, bet metot monētu atpakaļ, viņš varēja, piem., traumēt arī cilvēku, kam ar to visu nav nekāda sakara. Liekas - kas tur liels, monētiņa, bet šāda rīcība nav pieņemama ne no fanu, ne futbolistu puses.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-18 15:45, pirms 15 gadiem
tas gan.

     [+] [-]

, 2008-11-18 16:58, pirms 15 gadiem
Drogas komandas biedrs Frenks Lampards cer uz pozitīvu spriedumu spēlētājam

Autor nesteidzies tik daudz ;D

  +1 [+] [-]

, 2008-11-18 17:00, pirms 15 gadiem
Drogbā jāsāk attiekties uz to visu mierīgāk, jo pagājušajā čempionu līgā, kad viņš dabūja sarkano kartīti iesitot pļauku, ja nešaubos Vidičam viņa dēļ visdrīzāk Chelsea arī zaudēja.
Kā jau teica march_2k: Liekas - kas tur liels, monētiņa bet sekas ir nopietnas. Tā ari notika tad ar to pļauku.