Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''United'' pārbaudes spēlē pārspēj ''Arsenal'', Holannam divi vārti ''City'' uzvarā Japānā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''United'' pārbaudes spēlē pārspēj ''Arsenal'', Holannam divi vārti ''City'' uzvarā Japānā
Brunu Fernandišs. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Gatavojoties jaunajai sezonai, naktī uz svētdienu pārbaudes spēles aizvadīja vairāki Anglijas Premjerlīgas klubi. Mančestras ''United'', gūstot divus vārtus septiņu minūšu laikā, ar 2:0 pārspēja ''Arsenal'', kamēr ''Chelsea'' septiņu vārtu spēlē ar 4:3 bija pārāka pār ''Brighton''.Japānā uzvaru svinēja Mančestras ''City'', kas ar 5:3 apspēlēja Jokohamas ''F.Marinos''.

Naktī uz svētdienu, gatavojoties jaunajai futbola sezonai, vairāki klubi aizvadīja pārbaudes spēles. Anglijas Premjerlīgas vienību duelī Mančestras ‘’United’’ ar 2:0 pārspēja Londonas ‘’Arsenal’’. Erika ten Haga vadītie futbolisti abus vārtus guva pirmajā puslaikā. 30. minūtē izcēlās jaunieceltais kluba kapteinis Brunu Fernandišs, bet septiņas minūtes vēlāk rezultātu dubultoja Džeidons Sančo. Pēc pamatlaika beigām komandas izpildīja 11 metru sitienus un arī tajos labāki izrādījās ‘’United’’ spēlētāji, kuri realizēja visas piecas.

Septiņi vārti tika gūti citu Premjerlīgas komandu duelī - ‘’Chelsea’’ ar 4:3 pārspēja ‘’Brighton’’. Londonas klubs no mača 60. minūtes spēlēja vairākumā, jo četru minūšu laikā divas dzeltenās kartiņas izpelnījās Nīderlandes futbolists Jans Pauls van Heke. Tieši pēc noraidījuma arī sākās rezultatīvs futbols. Pirms tā rezultāts bija 1:1, bet uzreiz pēc nonākšanas vairākumā ‘’Chelsea’’ līdz 77. minūtei guva trīs vārtus. Pretinieki negrasījās padoties, divus golus atspēlējot, taču vairāk neizdevās.

ASV pilsētā Sanfrancisko plānota bija arī Turīnas ‘’Juventus’’ mačs pret ‘’Barcelona’’, taču tas tika atcelts. Kā paziņoja spāņu vienība, tad tās rindās puse futbolistu saslimuši, kas licis lūgt pretiniekiem spēli atcelt. ‘’Juventus’’ tā vietā aizvadīja treniņu, kas gan notika aiz slēgtām durvīm.

Nenotika arī svētdien ieplānotā pārbaudes spēle starp diviem angļu klubiem - ''Tottenham'' un ''Leicester''. Komandas gatavošanos šobrīd aizvada Taizemes pilsētā Bangkokā, taču tajā bijis mitrs laiks. Pirms spēles Bangkokā bija novērojamas plašas lietusgāzes, kuras laukumu padarīja par tādu, kurā nav droši aizvadīt futbola spēli. Līdz ar to tika pieņemts lēmums to neaizvadīt.

Šodien Japānā pārbaudes spēlē uzvaru svinēja Čempionu līgas un Premjerlīgas uzvarētāja Mančestras ''City'', kas astoņu vārtu spēlē apspēlēja Jokohamas ''F.Marinos'' komandu. Divus vārtus uzvarētājiem guva norvēģis Ērlings Holanns, kurš laukumā devās uz maiņu. Spēles sākums gan labāks padevās Jokohamas futbolistiem, kuri izvirzījās vadībā ar 2:0. Līdz pirmā puslaika beigām ''City'' atspēlējās, bet otrajā jau izvirzījās vadībā ar 4:2, pārsvaru nosargājot.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ChelseaFC
https://twitter.com/ManUtd_ID
https://twitter.com/juventusfcen
https://twitter.com/ManCityES

     [+] [-]

, 2023-07-23 13:19, pirms 9 mēnešiem
Mudriks skaisti ielika golu