Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Galasam jāatvadās no kapteiņa lomas?

Andrejs Siliņš

Galasam jāatvadās no kapteiņa lomas?
"Arsenal" kapteinis Viljamss Galass
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Arsenal" spēlētājs Viljamss Galass kritizējis savus komandas biedrus par drosmes trūkumu, kas izraisījis runas par iespējamo Galasa atvadīšanos no komandas kapteiņa apsēja.

"Mēs neesam pietiekami drosmīgi, uzskatu, ka mums jābūt karavīriem. Lai kļūtu par čempioniem, jāspēlē lielas spēles, jārāda labs sniegums un jācīnās katru nedēļas nogali," sacīja Galass. "Mēs spēlēsim pret komandām, kas nebaidās spēlēt labu futbolu pret mums, kas nebaidās mūs uzveikt pašu mājās, un tas sāk kļūt draudīgi mūsu komandai."

"Mums jābūt kareivjiem, jo tikai tādā veidā komanda var tikt pie rakstura un pieredzes," Galass vērsa uzmanību uz trūkumiem. "Kad pie manis kā kapteiņa nāk klāt citi spēlētāji, kas sūdzas savukārt par kādu citu... un tad spēle slaikā viņi viens otru apvaino. Pienāks brīdis, kad nesapratīs, kā tas īsti gadījās un nevarēsim to kontrolēt."

"Man ir kaut kas jāizcīna šogad, tāpat kā "Arsenal" kaut kas ir jāizcīna. Ir pagājuši četri vai pieci gadi kopš komanda kaut ko ir izcīnījusi, un tas nemaz nav labi," turpināja futbolists. "Lielie kontrakti, iespējams, ir pie vainas. Vari atpūsties uz saviem lauriem, kā nu ne..."

Galasa izteikumi angļu medijos radījuši baumas par to, ka futbolistam varētu tikt atņemts komandas kapteiņa gods, tomēr pastāv arī viedokļi, ka tas diezin vai notiks. "Galasa pazemināšana grautu iespaidu par "Arsenal"," izteicies bijušais kluba futbolists Nigels Vinterburns. "Arsēns [Vengers, "Arsenal" galvenais treneris - A.S.] ir uzticējis Galasam būt par komandas līderi. Ja pēkšņi situācija mainīsies un spēlētājs tiks pazemināts, tas nozīmēs, ka treneris vairs neuzticas viņam. Ja neuzticas, tātad nespēlēs ar viņu, un es nedomāju, ka ko tādu Arsēns būtu gatavs darīt."

Izmantotie resursi:
Associated Press
bbc.com

1 2 63 komentāri
Slēpts komentārs: 11gadiigaisfans

  +6 [+] [-]

, 2008-11-21 14:54, pirms 15 gadiem
kopsh kura laika Gallas ir pussargs ? Un taisniiba vinjam ir ... Arsenal peedeejaa laikaa pietruukst rakstura, ja veel Barca nopirks Fabregasu , vispaar komanda pajuks.... Vengeram kaukas steidziigi jaadomaa

  +9 [+] [-]

, 2008-11-21 15:02, pirms 15 gadiem
Vēl turpat Gallass teica, ka spēlētāji, par kuriem sūdzas esot 25 gadus veci. Tālāk var izspriest, kuri tie ir. Daudz jau šamo iekš Arsenal nav. Persijs, Adebajors, piemēram.

  +8 [+] [-]

, 2008-11-21 15:04, pirms 15 gadiem
11gadiigaisfans rakstīja: lai iet nasri par captini labs speeleetaajs
mīlu šo playeru,bet par jaunu un klubā tikai pirmo gadu!Domāju Fabregas būtu ideāls variants!!!

  +3 [+] [-]

, 2008-11-21 15:06, pirms 15 gadiem
ninzulis rakstīja: ja veel Barca nopirks Fabregasu , vispaar komanda pajuks.... Vengeram kaukas steidziigi jaadomaa
sapņo tālāk!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-21 15:09, pirms 15 gadiem
bush rakstīja: Vēl turpat Gallass teica, ka spēlētāji, par kuriem sūdzas esot 25 gadus veci. Tālāk var izspriest, kuri tie ir. Daudz jau šamo iekš Arsenal nav. Persijs, Adebajors, piemēram.
visi sūdzās tikai par vienu - GALLAS!!!

  -4 [+] [-]

, 2008-11-21 15:15, pirms 15 gadiem
Laba ziņa. Nav viņš labs kapteinis... PS- nesen lasīju skysports, ka Arsenal varētu janvārī iegādāties van Bujtenu, visticamāk kā Gallasa aizstājēju[ceram]! Jācer, ka tā notiks!

  +4 [+] [-]

, 2008-11-21 15:21, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Laba ziņa. Nav viņš labs kapteinis... PS- nesen lasīju skysports, ka Arsenal varētu janvārī iegādāties van Bujtenu, visticamāk kā Gallasa aizstājēju[ceram]! Jācer, ka tā notiks!
nu Robi Van Bujtens tāds nestabils,bet pateikt varu vienu,ja Arsēns nekko nenopirks janvārī tad ir pizd...!!!

  +6 [+] [-]

, 2008-11-21 15:21, pirms 15 gadiem
nu gallas kaa skipers nav taa reaalaakaa loze. skiperim ir jaabuut magnetizeejosham liiderim, kursh pirmais vinmeer raada piemeeru, kaa dariit, nevis iet uz otru laukuma pusi raudaat. veel viena lieta- Arsenal ir daudz speeleetaaju ar african decent un dazhi tiiri ziemeljeiropiesh. bija jau pagaajshgad konflikts, kad Adebajors kaut ko Bendtneram tur saaka maaciit. es neesmu rasists, radi boga! vienkaarshi es lieliski zinu, ja vienu melno kaut kas neapmierina, tad visi "braalji" ies par vinju. var redzeet, ka kopaa turas Sesk, Robins, Bendners un agraak veel Hlebs ar Flamini, b et melnie atsevishkji. vot un tas man nepatiik nepavisam. ja vengera k-gam tik ljoti patiik francuuzhi, lai labaak njem tos ar arabic decent- kaa Nasri. vareetu Ribery panjemt, nebuutu slikti. taada, luuk problmka manaa miiljaakajaa komandaa:

  +3 [+] [-]

, 2008-11-21 15:25, pirms 15 gadiem
hamleta_teeva_reegs rakstīja: nu gallas kaa skipers nav taa reaalaakaa loze. skiperim ir jaabuut magnetizeejosham liiderim, kursh pirmais vinmeer raada piemeeru, kaa dariit, nevis iet uz otru laukuma pusi raudaat. veel viena lieta- Arsenal ir daudz speeleetaaju ar african decent un dazhi tiiri ziemeljeiropiesh. bija jau pagaajshgad konflikts, kad Adebajors kaut ko Bendtneram tur saaka maaciit. es neesmu rasists, radi boga! vienkaarshi es lieliski zinu, ja vienu melno kaut kas neapmierina, tad visi "braalji" ies par vinju. var redzeet, ka kopaa turas Sesk, Robins, Bendners un agraak veel Hlebs ar Flamini, b et melnie atsevishkji. vot un tas man nepatiik nepavisam. ja vengera k-gam tik ljoti patiik francuuzhi, lai labaak njem tos ar arabic decent- kaa Nasri. vareetu Ribery panjemt, nebuutu slikti. taada, luuk problmka manaa miiljaakajaa komandaa:
kaut kāda taisnība jau ir!!!

  -3 [+] [-]

, 2008-11-21 15:27, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: nu Robi Van Bujtens tāds nestabils,bet pateikt varu vienu,ja Arsēns nekko nenopirks janvārī tad ir pizd...!!!
Nejau tur ir tā problēma. Viņš ir augstākas klases defs, spēcīgs, garš utt, bet Demikelis vienā brīdī sāka tādu spēli, ka vienkārši viņš izlidoja no sastāva Arsenal būtu viņa lielā iespēja Es jau par.

  -3 [+] [-]

, 2008-11-21 15:31, pirms 15 gadiem
hamleta_teeva_reegs rakstīja: lai labaak njem tos ar arabic decent- kaa Nasri. vareetu Ribery panjemt, nebuutu slikti. taada, luuk problmka manaa miiljaakajaa komandaa:
Viss jau tā kā ir taisnība, bet nepiemini. Riberī jāpaliek. Arsenal lai cits arābs spēlē kā LWM! Nasri! Varētu paņemt CB[kaut vai to pašu Bujtenu], CDM un GK! Būtu tīri ok

  +2 [+] [-]

, 2008-11-21 15:43, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Viss jau tā kā ir taisnība, bet nepiemini. Riberī jāpaliek. Arsenal lai cits arābs spēlē kā LWM! Nasri! Varētu paņemt CB[kaut vai to pašu Bujtenu], CDM un GK! Būtu tīri ok
es uzskatu vārtusargu nevajag!ok!Almunia pēdējās spēlēs darbojas nervozi,bet cerams izvilktā pendela pret AV palīdzēs atgūties + Fabianskis ir lielisks vārtusargs ir vel viens jaunais polis(bet viņs it kā esot salauzis rokas trenažieru zālē ),Vito Manone arī labs,talantīgs vārtusargs!CB šī pozīcija šogad vienkārši ir katastrofāla te ir vajadzīgs papildinājums,bet no otras puses ir (Toure,Gallas,Djorou,Silvestre),jaunie tā ka nezinu ko Vengērs izdomās!Nu un protams vajadzīgs labs balsta pussargs es personīgi uzskatu,ka daudzi goli un kļudas ir dēl tā,ka nav laba balsta pussarga visu cieņu Denilsonam,bet viņs vairāk kaut kā uzbrukumā un aizsardzībā diezgan pasīvs ir jau vel jaunais Randals,bet par zaļu!!!Tā,ka mani ļoti māc šaubas,ka janvāri Vengers kaut ko nopirks

  +1 [+] [-]

, 2008-11-21 15:49, pirms 15 gadiem
nu Gallas jau tādus izteicienus teicis kā kapteinis un pareizi saka, ka vajag cīnīties un kapāt nepārtraukti, treneriem jau vajadzētu ieklausīties viņā un veidot dialogu, ne jau par pirmajiem vārdiem kas nepatīk ņemt un ielikt citu kapteini, kurš nerunātu pretī un kuram dzīvē būtu tikai viena izmaiņa, ka spēles laikā kaut kas ap roku apsiets. vismaz var redzēt ka Gallas pārdzīvo par savu komandu un vismaz kaut kā meiģina to sapurināt

  +2 [+] [-]

, 2008-11-21 15:49, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Nejau tur ir tā problēma. Viņš ir augstākas klases defs, spēcīgs, garš utt, bet Demikelis vienā brīdī sāka tādu spēli, ka vienkārši viņš izlidoja no sastāva Arsenal būtu viņa lielā iespēja Es jau par.
Robi-Gallas arī ir ātrs,spēcīgs,augstas klases,bet nav stabils!Toure uzskatu,ka labākais no CB,bet palikšu pie sava viedokļa viņs nav formā!!!-trauma sezonas sākuma pēc tam saraustīta spēlēšana ik pēc 2 spēlēm var teikt spēlē nu kāda tur forma var būt ?!!!Ta ka uzskatu diez vai Van Bujtens te kaut ko līdzētu es domāju viņs tikai vairāk sēdētu!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-21 15:52, pirms 15 gadiem
mxs rakstīja: nu Gallas jau tādus izteicienus teicis kā kapteinis un pareizi saka, ka vajag cīnīties un kapāt nepārtraukti, treneriem jau vajadzētu ieklausīties viņā un veidot dialogu, ne jau par pirmajiem vārdiem kas nepatīk ņemt un ielikt citu kapteini, kurš nerunātu pretī un kuram dzīvē būtu tikai viena izmaiņa, ka spēles laikā kaut kas ap roku apsiets. vismaz var redzēt ka Gallas pārdzīvo par savu komandu un vismaz kaut kā meiģina to sapurināt
tu te Rīgas Dināmo variantus beidz- nē nu tiešām tauta šajos izteicienus Gallas vairāk aizstāv sevi(jo sezonas sākums viņam ļoti zemā līmenī var teikt nekāds)!!!

     [+] [-]

, 2008-11-21 16:00, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: Robi-Gallas arī ir ātrs,spēcīgs,augstas klases,bet nav stabils!Toure uzskatu,ka labākais no CB,bet palikšu pie sava viedokļa viņs nav formā!!!-trauma sezonas sākuma pēc tam saraustīta spēlēšana ik pēc 2 spēlēm var teikt spēlē nu kāda tur forma var būt ?!!!Ta ka uzskatu diez vai Van Bujtens te kaut ko līdzētu es domāju viņs tikai vairāk sēdētu!!!
Tāpat uzskatu, ka Arsenal vajag GARO CB! Djourou laikam garākais ir Visi īsi. Bet Bujtens laikam 196 Nē nu es jau nesaku, ka obligāti vajag, bet pasaku, ka BIJA tāds variants izskanējis un nav nemaz tik slikts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-21 16:02, pirms 15 gadiem
keyseedee rakstīja: Nu negribu un nav ticiibas tam van Buytenam !
Tad jau labaak piemest un nopirkt kaadu labaaku un speejiigaaku!
Piemēram? Nosauc kādu labu un spējīgu CB, kurš JANVĀRĪ būs pieejams?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-11-21 16:06, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Piemēram? Nosauc kādu labu un spējīgu CB, kurš JANVĀRĪ būs pieejams?
TITUS BRAMBLE! vai viņam vel līgums ar jūsu FK Dārzeņborg?

  +1 [+] [-]

, 2008-11-21 16:09, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Piemēram? Nosauc kādu labu un spējīgu CB, kurš JANVĀRĪ būs pieejams?
man nez ļoti simpātisks variants liekas kā balsta pussargs Baraja no Valencis,bet tas diez vai vai Marchena vai Albelda!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-21 16:14, pirms 15 gadiem
pie tam nākamajā spēlē pret vel vienu burbuļkomandu MC nevarēs palīdzēt Fabregas,Wallcot - tas vienkārši ir tā jau neveiksmīgs sezonas šakums-un te vel neveicas! kā teica viens mans pazīstamais par šī gada Arsenālu-tad viņi var uzvarēt MU un zaudēt Vindavai!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-21 16:15, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: pie tam nākamajā spēlē pret vel vienu burbuļkomandu MC nevarēs palīdzēt Fabregas,Wallcot - tas vienkārši ir tā jau neveiksmīgs sezonas šakums-un te vel neveicas! kā teica viens mans pazīstamais par šī gada Arsenālu-tad viņi var uzvarēt MU un zaudēt Vindavai!
Turē laikam arī

  +1 [+] [-]

, 2008-11-21 16:32, pirms 15 gadiem
arsenal.com: Saturday's key battles: Man City v Arsenal |...
lana informācija pirms gaidāmās cīņās!!!

  +3 [+] [-]

, 2008-11-21 16:44, pirms 15 gadiem
Atbilde uz jautaajumu - sen jau!
Bet komenteejot sho izteikumu - es 100% piekriitu tam. Nu speeleejam shogad kaa tiiraakaaas lupatas liigaa, nu taa diemzheel ir... tad savaacamies uz dazaam speeleem un paraadam taadu sniegumu, kaads buutu jaaraada visu gadu un taadu, kaads bija pag. sezonaa liidz tam nelaimiigajam februaarim, bet tad atkal kriitam bedree.... kas pats ljaunaakais - runaat gudri jau maakam un kljuudas mees itkaa izprotam, bet ar taam galaa, kaa redzam netiekam! Interesants viedoklis no Vinterburna puses, bet domaaju, ka Arseenam vajadzeetu uzmaniigaak ieklausiities Keown domaas, kurs manupraat lieliski izprot situaaciju + veel grozaas kluba tuvumaa... cik es esmu dzirdeejis no vinja peedeeejaa laikaa un redzeejis stadiona dziilees reakciju uz visu... domaaju, ka Arseenam buutu pienaacis peedeejais laiks vinjaa (vai kaadaa citaa) ieklausiities un pienjemt shos laikam jau smagos leemumus!
Un vispaar nesaprotu, kaapeec Toure jaatseez uz solinja... Gallasa vietaa! It iipasi njemot veeraa, ka Gallas bija veel arii vainiigs otrajaa vaartu zaudeejumaa pret Villu... tiesa tur arii bija rupja tiesnesa (Railija) kljuuuda, jo vinjs otraa laukuma malaa nenosvilpa tiiru paarkaapumu pret Velu... bet vienalga - veel viena kljuuda Gallasa kontaa, bet kurs speeles veero no solinja?

  +4 [+] [-]

, 2008-11-21 16:51, pirms 15 gadiem
Un veel viens interesants fakts - neesat ieveerojusi, ka komandai neiet, visu laiku kops Eduardo traumas - liigaa saaka iet tikai uz leju, izkrisana no CL, nepaarliecinoss sezonas saakums, kops taa mirklja kkur shii komanda pazudusi... Eduardo jau naakamnedeelj atgriezas treninjos! Tiesaam buus interesanti paveerot, kaa tas ietekmees komandu - diivains (pozitiivaa noziimee) buus paarsteigums, ja ar Eduardo atgriesanos peeksnji shiis probleemas pazudiis un vecie labie gunneri buus atpakalj! Varbuut izklausaas taa mazliet stulbi un padumji, bet ir taada sajuuta, ka shii atgriesanaas vareetu pagriezt sezonu pozitiivaa virzienaa!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-21 16:52, pirms 15 gadiem
1 Clichy og arī bija jocīgs FAIR PLAY jau nu tur točna nebija!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-21 16:54, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Turē laikam arī
Ujj, tur ir Toure, tur ir Walcott, Rosicky, Eboue, Sagna, Eduardo traumeeto sarakstos, Velai taisnais "ping pong" reiss no Meksikas uz City speeli... Fabregasam suspension. Kas zin, varbuut veel par kaadu piemirsu...

  +3 [+] [-]

, 2008-11-21 16:58, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: 1 Clichy og arī bija jocīgs FAIR PLAY jau nu tur točna nebija!
Jaa, tiesi taa! Sagna guleeja laukuma centraa, injury (tuuliit peec vaartu guvuma tika nomainiits), bija jaasvilpj, nuu kjipa jaaizsit bumba aarpus laukuma... tas netika izdariits, Railijs arii meems () un Gallas bija spiests iet kaa RB speeleet, atstaajot robu aizsardziibas centraa uz kuru bija jaapaarsleedzas Clichy, Silvestre laikam uz kreiso aizgaaja, notika shaada rindu paarkaartosanaas, speele ar 3 aizsargiem, kameer viens guleeja (aiz saapeem, nevis miega truukuma ) centra aplja tuvumaa... nu bija jaapaartrauc tur taa speele, kaa arii jaasvilpj paarkaapums pret Velu pirms taa otraa vaartu guvuma!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-21 17:06, pirms 15 gadiem
keyseedee rakstīja: Paga, paarskirstiishu briivo, pieejamo futbolistu rokasgraamatu!
Tu vēl turpini piestrādāt par Aģentu Haizivi?

  +3 [+] [-]

, 2008-11-21 17:15, pirms 15 gadiem
Former Gunner Perry Groves has given his reaction to the latest outburst from Gallas and says:

Gallas has been an absolute disgrace. He has brought into disrepute all the great Arsenal captains of the past.

Arsene Wenger has to take some responsibility because he is the one who made him captain. He should take the captaincy off him.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-11-21 17:42, pirms 15 gadiem
Jā, RvP ir ticams variants, bet varbūt Gallas nebija domājis precīzi tos 6us gadus? Tikpat labi Ade tas varēja būt

  +1 [+] [-]

, 2008-11-21 18:21, pirms 15 gadiem
Tofix rakstīja: Man gan visinteresantākā daļa šajā visā jezgā liekas šis:



Gallas revealed that on another occasion some Arsenal players had been insulted by their own team-mate. Gallas would not reveal the player's name, although he said the incident occurred during an attacking phase of play, saying: "I am trying to defend myself a bit without giving names. Otherwise I'm taking it all (the blame). I'm 31, the player is six years younger than me."

There are three players currently playing in the Arsenal squad aged 25 - Robin van Persie, Bacary Sagna and Emmanuel Eboue.


Mans minējums ir, ka tas bija RvP, jau iepriekš viņš ir izcēlies ar līdzīgiem izgājieniem izlases sastāvā, turklāt cik dzirdēts esot ļooti iedomīgs un kašķīgs! Katrā ziņā neticu, ka tas bija Bakari Sagna, toties Eboue tai spēlē nemaz sastāvā nebija!
Gallas, Sagna, Eboue - melna aadas kraasa
RvP - balta!
Ar sho, shis jautaajums izsmelts! Vinjs runaa par RvP! un kaadaa veidaa insulted, par ko, vot to es nesaprotu...
1 2 63 komentāri