Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hjūzs: "Šī ir ļoti nozīmīga uzvara"

Andrejs Siliņš

Hjūzs: "Šī ir ļoti nozīmīga uzvara"
Marks Hjūzs
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester City" galvenais treneris pēc vakar izcīnītā uzvaras pār Londonas "Arsenal" dalījās iespaidos par maču, atzīstot, ka uzvara ir ļoti nozīmīgs panākums kluba vēsturē.

"Šī ir tikai otrā reize Premjerlīgas vēsturē, kad esam spējuši izcīnīt uzvaru pret "Arsenal", tāpēc šī ir ļoti nozīmīga uzvara mums," sacīja Hjūzs. "Mums bija spēles plāns, kuram sekojām, un centāmies viņus izsist no viņu ierastā spēles ritma. Nevēlējamies, lai viņi diktē noteikumus šajā spēlē. Spēlētāji veica savus pienākumus un sagādāja pretiniekam lielas problēmas."

Treneris atkal uzteica vienu no vārtu guvējiem brazīliešu uzbrucēju Robinjo: "Kad redzi Robiju izejam viens pret vienu ar vārtsargu, tu vienmēr sagaidi, ka viņš gūs vārtus. Viņam ir fantastikas spējas un skaidrs, ka viņš tās izmanto." Tiesa, futbolists guvis nelielu potītes savainojumu, kā dēļ bija spiests atstāt laukumu priekšlaicīgi. "Nedomājam, ka tas būs ilglaicīgs savainojums," optimistisks ir treneris. "Ceram, ka, aj ne trešdien, tad uz derbiju viņš būs gatavs atkal iziet laukumā."

Izmantotie resursi:
mcfc.co.uk

  -1 [+] [-]

, 2008-11-23 13:47, pirms 15 gadiem
ko tad Songu neuzslavēja šis arī bija daļa no plāna!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-23 14:28, pirms 15 gadiem
Nja, bet City vaig vairāk šitādas uzvaras, ja grib CL spēlēt!

     [+] [-]

, 2008-11-24 19:34, pirms 15 gadiem
City vajag biezhaak paspeeleet pret komandaam, kuraam puse pamatsastaavs nav notraumeejies.