Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Liverpūle atraida Barselonas 80 miljonus par Koutinju: "Neesam pārdevēju klubs"

Agris Suveizda

Liverpūle atraida Barselonas 80 miljonus par Koutinju: "Neesam pārdevēju klubs"
Filipi Koutinju
Foto: PA Wire/Scanpix

Britu mediji ziņo, ka Anglijas Premjerlīgas klubs "Liverpool" noraidījis "Barcelona" 80 miljonu eiro vērtu piedāvājumu par brazīliešu uzbrūkošo pussargi Filipi Koutinju.

"Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops preses konferencē neapstiprināja piedāvājuma saņemšanu un noraidīšanu, taču stingri noteica, ka brazīlietis nekur nedosies: "Jā, viņš nav pārdošanā, taču tas nav nekāds šā rīta vai vakardienas jaunums – tā tas bijis visu laiku. Fils mums ir ļoti svarīgs spēlētājs. Viņš cenšas atkal ieiet ritmā, taču par viņa kvalitāti nav nekādu šaubu. Gan uzbrukumā, gan aizsardzībā viņš ir ļoti gudrs, un labās ziņas mums ir tās, ka viņš vēl ir ļoti jauns. Kopš esmu šeit, viņš ir ļoti progresējis, turklāt viņš vēl daudz var progresēt."

"Neesmu pārsteigts, ka kādu klubu interesē mūsu spēlētāji," Klops turpināja. "Svarīgākais vēstījums ir tāds, ka mēs neesam pārdevēju klubs, un tā tas arī ir. Mēs ticam kopīgam darbam un kopīgai attīstībai. Nākamo soli vēlamies spert kopā, un, lai tas notiktu, mums ir jāpaliek kopā. Mums ir jārada situācija, kurā jebkurš varēs viegli redzēt, kādā virzienā vēlamies doties. Šis ir fantastisks klubs, un šis Liverpūlei ir labs brīdis."

Tikmēr "Liverpool" turpina lenkt 22 gadus veco gvinejiešu centra pussargu Nabī Keitā, tomēr Vācijas vicečempione "Leipzig" nemaina nostāju un šonedēļ noraidīja arī 75 miljonu eiro piedāvājumu.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2017-07-21 15:07, pirms 7 gadiem
Pa to laiku Juve šorīt beidzot oficiāli vienojās par Bernardeski iegādi. Tas priecē.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-21 17:04, pirms 7 gadiem
Kad tiktu noliktu galdaa kaadi 130 ljimaki, tad gan domaaju ka peekshnji domas mainitos radikaali uz preteejo un BLAKTS (pardon - Klops ) aiz prieka saktu leekaat un kljuutu par 'paardeveeju' !

  +1 [+] [-]

, 2017-07-21 20:57, pirms 7 gadiem
Respect L'pool un Klopam! Cerams, ka arī pats Koutinju domā līdzīgi!

     [+] [-]

, 2017-07-21 22:46, pirms 7 gadiem
ok,liidz transfeeru loga beigaam veel vairaak par meenesi,bet nez kaut kaa liekas ka Barca,ar visu operu ap Veratti,nokaveejushi iespeeju ieguut Kautinjo,(ar Liverpool tomeer buutu kaut cik reaalas iespeejas vienoties) nez vai vinjsh veeleesies buut otraa izveele