Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ešlijs Kols pievienojas bijušā komandas biedra Lemparda vadītajai "Derby County"

Edgars Pavlovskis
Edgars Pavlovskis

Ešlijs Kols pievienojas bijušā komandas biedra Lemparda vadītajai "Derby County"
Frenks Lampards un Ešlijs Kols. Foto: Reuters/Scanpix

38 gadus vecais angļu aizsargs Ešlijs Kols pievienojies Čempionāta komandai "Derby County" uz sešu mēnešu līgumu, lai palīdzētu komandai tikt Anglijas Premjerlīgā.

Par pussezonas līgumu vienojusies Anglijas pēc spēka otrās līgas jeb Čempionāta komanda "Derby County" un Ešlijs Kols. Šo vienību vada Frenks Lampards, kurš ar Kolu kopā aizvadījis 107 spēles "Chelsea" un Anglijas izlases sastāvā.

Pieredzējušajam angļu kreisās malas aizsargam Kolam nesen beidzās saistības ar Losandželosas "Galaxy" vienību, kur pavadīja pēdējos trīs gadus. Savu profesionāļa karjeru viņš sāka "Arsenal" rindās, kur divreiz sekmēja Premjerlīgas titula izcīnīšanu. Vēlāk viņš pārcēlās uz "Chelsea", kur pievienoja savu trešo Anglijas augstākās līgas trofeju, kā arī 2012. gadā virs galvas Kols cēla Čempionu līgas kausu. Pirms došanās uz ASV viņš aizvadīja vairākas sezonas "Roma" sastāvā.

Lampards pēc sava bijušā komandas biedra pievienošanās viņa vadītajai "Derby" bija ļoti priecīgs un teica: "Kols ir fantastisks spēlētājs un ļoti labs kreisās malas aizsargs, kā arī viņš ģērbtuvē ienesīs lielu pieredzi. Es viņu izcilu pazīstu no mūsu kopīgi pavadītā laikā "Chelsea" rindās un Anglijas izlasē, tāpēc zinu kādu pienesumu viņš var dot komandai. Mani nepārsteidz viņa teicamā forma, jo Ešlijs (Kols) vienmēr bijis augstākā līmeņa profesionālis, un viņš būs labs papildinājums komandai." "Derby County" atrodas Čempionāta sestajā pozīcijā, un, ja tai izdosies saglabāt vismaz šo vietu, tad varēs cīnīties par vietu Premjerlīgā "play-off" turnīrā.

Izmantotie avoti:
https://www.dcfc.co.uk/news/2019/01...