Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Corinthians" nākas atteikties no Tevesa iegādes; "Barcelona" tuvu Sančesam

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Corinthians" nākas atteikties no Tevesa iegādes; "Barcelona" tuvu Sančesam
Karloss Tevess
Foto: Press Association/Scanpix

"Manchester City" futbolists Karloss Tevess uz "Corinthians" tomēr nepārcelsies – brazīliešu klubs atteicies no iespējas iegādāties futbolistu, jo transfēru logs Brazīlijā veras ciet jau šodien un nav laika oficiāli noslēgt darījumu. Toties uz Brazīliju veiksmīgi devies cits "City" uzbrucējs Žo, bet "Barcelona" panākusi vienošanos par Alekša Sančesa iegādi.

Tevess netiek prom no "City"

"Corinthians" par Karlosu Tevesu (27) bija gatavi maksāt aptuveni 35 miljonus mārciņu, tomēr šodien klubs izplatīja paziņojumu, ka atsakās no iespējas pabeigt darījumu – šodien, 20. jūlijā, Brazīlijā beidzas spēlētāju pārejas periods no citu valstu klubiem. Klubi tā arī nepaspēja vienoties par summas apmaksas kārtību – brazīlieši bija gatavi šo summu atdot četros maksājumos četru gadu laikā, no kuriem pirmais sekotu nākamā gada sākumā, toties "City" vēlējās šo termiņu samazināt, turklāt daļu summas saņemt uzreiz.

Tevess, kurš laika posmā no 2005. līdz 2006. gadam jau spēlēja "Corinthians", bija izteicis lielu vēlmi pamest savu pašreizējo klubu "Manchester City", jo viņam bija saspīlētas attiecības ar vairākiem cilvēkiem tā sistēmā, kā arī uzbrucējs vēlējās būt tuvāk savai ģimenei Dienvidamerikā. Tagad viņa turpmākais liktenis nav zināms.

"Barcelona" tuvu Sančesa iegūšanai

Kā vakar spāņu radio RAC1 ēterā izteicās "Udinese" kluba īpašnieka dēls Džino Poco, "Barcelona" beidzot ir panākusi vienošanos par Alekša Sančesa (22) pāreju uz La Liga čempionvienību. Barsai Sančess izmaksās vismaz 27 miljonus eiro (aptuveni 23,7 miljoni mārciņu), taču summa dažādu bonusu dēļ vēlāk var arī pieaugt. Oficiālais paziņojums sekos tuvāko dienu laikā.

"City" atbrīvo Žo, kurš atgriežas dzimtenē

Citam "Manchester City" futbolistam Žo (24) izdevās pārcelties uz Brazīliju – klubs ļāva uzbrucējam pamest Mančestru un doties uz "Internacional". Žo pievienojās "City" 2008. gadā – Maskavas CSKA par viņu saņēma aptuveni 18 miljonus mārciņu, kas tolaik bija "City" transfēru rekords. Iespēlēties gan viņam šajā vienībā neizdevās, Premjerlīgā viņš kluba labā guva tikai vienus vārtus 21 mačā, kā arī vēl vairākas reizes tika izīrēts.

Tikmēr Londonas "Chelsea" izteikusi piedāvājumu par beļģu "Anderlecht" spēlētāju Romelu Lukaku (18). "Chelsea" par talantīgo uzbrucēju esot gatava maksāt apmēram 20 miljonus. Lukaku, kurš šosezon Beļģijas čempionātā 37 mačos iesita 16 vārtus, vēl ir līgums ar "Anderlecht" līdz 2013. gadam.

Izmantotie resursi:
Goal.com
eurosport.yahoo.com

  +1 [+] [-]

, 2011-07-20 22:13, pirms 13 gadiem
Tevezam visstuvāk ir Inter,jo sneijders vissticamāk dosies uz MU!

  -3 [+] [-]

, 2011-07-20 22:17, pirms 13 gadiem
varetu REAL uzkapat Tevezs ar Ronaldo kopaa! kaut gan tur jau pietiek uzbruceji...

  +2 [+] [-]

, 2011-07-20 22:26, pirms 13 gadiem
barcix19 rakstīja: varetu REAL uzkapat Tevezs ar Ronaldo kopaa! kaut gan tur jau pietiek uzbruceji...
Realam pietiek,tur jau ir Ronaldo,Benzema,iguauns,di-marija un vēl pārīti ir nopirkuši,viņam tieši ir vajadzīgs tāds klubs,kā inter,juventus utt!

     [+] [-]

, 2011-07-20 22:27, pirms 13 gadiem
Žēl par Žo. Tā arī savu potenciālu nespēja realizēt City!

  +2 [+] [-]

, 2011-07-20 22:30, pirms 13 gadiem
Nezinu vai Inter būtu gatavi maksāt par Tevezu 35 citronus, jo zinot Teveza raksturu, diezvai itālijas titulētajam klubam gribēsies auklēties ar viņu.

  +1 [+] [-]

, 2011-07-20 22:34, pirms 13 gadiem
Eurosport bija minēts, ka galvenais iemesls, kāpēc Teveza pārcelšanās uz Brazīliju tā bremzējās bija tas, ka nevarēja atrast kompromisu par spēlētāja algu. Takā iespējams paša vainas dēļ varēs vēl padzīvoties pa Angliju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-07-20 22:46, pirms 13 gadiem
hei! tad iznak ka Zho pec 18 mil darijuma pavisam nesen tagad ir pievienojies Inter bez parejas maksas???!!! nje hu*ja sebe...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-07-20 23:52, pirms 13 gadiem
nu tas Teves pats nezin ko īsti grib,nevienā klubā tā ar īsti ar sirdi un dvēseli nav bijis,visu laiku kaut kādas problēmas un kaut kā trūkst. Par Sančesu,nu ļoti jau gribētu lai tā ir taisnība,kā jau pats Gvardiola savā pirmajā preses konferencē šosezon teica,tad klubam prioritāte ir uzbrucējs un tikai tad,ja izdosies pārdot Jefrenu(Bolton,Liverpool,Fulham) vai Kirkiču(Roma),varēs mēgīnāt pārliecināt Arsenal pārdot Fabregasu

  -2 [+] [-]

, 2011-07-21 09:43, pirms 13 gadiem
Tevez deals neizdevās, jo Corintians rēali nevarēja nodrošināt, ka viņi samaksās to summu, ko solījuši. City bija piekritis visiem samaksas termiņiem, bet prasīja bankas garantiju tam, ka šo naudu tiešām dabūs, Corintians tādu nevarēja sniegt, vien parādīja līgumu par TV tiesību pārdošanu, kas paredz apmēram 30 mio ienākumus nākamsezon. Tagad visticamāk Real vai Inter (abiem vajag uzbrucēju, Real ir vairāk naudas, Inter var piedāvāt pretī Sneideru, City vajag playmeikeru, lai gan saprotu, ka prioritāte ir Nasri).

Par Jo prieks, ka pārdevām, tas bija viens no daudzajiem Hjūza debīlajiem pirkumiem.

     [+] [-]

, 2011-07-21 09:51, pirms 13 gadiem
mitins rakstīja: jaaaaaaaa mes zinajam,zinajam Carlo sirds vienmer piederes City faniem
fail

     [+] [-]

, 2011-07-21 10:39, pirms 13 gadiem
M.Jey rakstīja: Realam pietiek,tur jau ir Ronaldo,Benzema,iguauns,di-marija un vēl pārīti ir nopirkuši,viņam tieši ir vajadzīgs tāds klubs,kā inter,juventus utt!
Runa nebija par uzbrūkošā tipa spēlētājiem, bet gan par tīrajiem uzbrucējiem. Es gan neteiktu, ka "Real" to būtu gana, lai izvilktu veselu sezonu. Pērn jau varēja redzēt, kas tieši pietrūka.

  +1 [+] [-]

, 2011-07-21 10:42, pirms 13 gadiem
Interesanti, kurš vēl būs gatavs maksāt 35 ļimonus mārciņu par personīgo problēmu māktu futbolistu, kuram nekur nav labi? Pieļauju, ka neviens. Lai gan gan jau kādi muļķīši atradīsies.

  +1 [+] [-]

, 2011-07-21 10:54, pirms 13 gadiem
vai tikai lielākie gribētāji (un līdz ar to tevis teiktajā variantā muļķīši) nav Juventus, esmu pārpārēm lasījis rakstus no diezgan uzticamiem avotiem, ka Juve ir vairākas reizes piedāvājusi pirkt Tevez, pat PALIELINOT viņa algu, vienīgā problēma esot, ka Tevez pats negrib iet uz Juvi.
Hose Girtinho rakstīja: Interesanti, kurš vēl būs gatavs maksāt 35 ļimonus mārciņu par personīgo problēmu māktu futbolistu, kuram nekur nav labi? Pieļauju, ka neviens. Lai gan gan jau kādi muļķīši atradīsies.

  +1 [+] [-]

, 2011-07-21 11:05, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Runa nebija par uzbrūkošā tipa spēlētājiem, bet gan par tīrajiem uzbrucējiem. Es gan neteiktu, ka "Real" to būtu gana, lai izvilktu veselu sezonu. Pērn jau varēja redzēt, kas tieši pietrūka.
Viņiem ir 4 labi uzbrucēji +Neymar`s visticamāk būs arī un tas pats kaka un vēl pārītis arī var spēlēt uzbrukumā,tākā es domāju nav par ko sūdzēties!Tak nevaig,lai kāds no tik izciliem futbolistiem,rezervē sēdētu pussezonu vai pat vairāk!

     [+] [-]

, 2011-07-21 11:06, pirms 13 gadiem
piedāvāju runkuļus pa 5 ls kg rakstīja: nu diemžēl izskatās ka diemžēl snaiders nepievienosies United,diemžēl
Bij runa tāda,ja sneijders uz MU,tad inter var atļauties tevezu,bet nu tas ir fiftī,fiftī tagad!Bet nu kā,live trainsferus var skatīties katru dienu eurosport un tur teica,ka visstuvāk ir tas variants!

  +2 [+] [-]

, 2011-07-21 11:08, pirms 13 gadiem
A vispār ir kāds reāls klubs kur Tevezs gribētu spēlēt un kurš varētu atļauties apmierināt gan City gan viņa finansiālās prasības??? Corinthians jau arī bija pagalam smieklīgs variants, ja ņem vērā to, ka pirms pārvākšanās uz eiropu pats Tevezs tajā klubā uztaisija streiku, atteicās spēlēt un pieprasija viņu pārdot!!!
Cik saprotu City netaisās pārdot Tevezu iespējamajiem ČL konkurentiem lētāk nekā par 50m mārciņām, un Juve tīri reāli pēc gada par tādu konkurentu var kļūt... Interesanti patiešām, kur tad beigās Tevezs nokļūs, jeb paliks tur pat. Maiņa izklausās reālākais variants, jo neticu, ka kāds patiešām samaksās tos 50 ļimonus! Un tad atgriežamies atkal pie pirmā teikuma jautājuma Kurš iesaistīsies darījumā ar spēlētāju, kas nav spējīgs civilizēti aiziet ne no viena kluba un nevienā iepriekšējā klubā nav bijis apmierināts ar dzīvi

     [+] [-]

, 2011-07-21 11:12, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: vai tikai lielākie gribētāji (un līdz ar to tevis teiktajā variantā muļķīši) nav Juventus, esmu pārpārēm lasījis rakstus no diezgan uzticamiem avotiem, ka Juve ir vairākas reizes piedāvājusi pirkt Tevez, pat PALIELINOT viņa algu, vienīgā problēma esot, ka Tevez pats negrib iet uz Juvi.
"Juventus" esot gribējuši arī Adebajoru, tomēr, paldies Dievam, arī tam darījumam nav bijis lemts notikt. Visas tās peripetijas ap Tevezu tikai vēlreiz pierāda, ka laimīgāki būs tieši tie klubi, kuri viņu neiegūs Un lielākie muļķīši, protams, ir tie, kuriem pilns pagalms ar nevajadzīgiem futbolistiem ar milzīgā algām, no kuriem grūti tikt vaļā...un es, protams, nerunāju par "Juvi"

  +2 [+] [-]

, 2011-07-21 11:15, pirms 13 gadiem
Neymar visticamāk paliks Brazīlijā, Kaka taču nav uzbrucējs, centra uzbrucējs jau nu noteikti. ne velti Real otrajā sezonas daļā nomāja Adebajoru, viņiem reāli ir tikai Higuins (bieži traumējas) un Benzemā (nebija formā sezonas lielu daļu un arī notraumējās) šai pozīcijai. Pats Mourinjo teica, ka viņiem vajag tikai vēl vienu uzbrucēju. Domāju tieši Tevez vai Ade (kā pagaidu risinājums) ir reālākie varianti
M.Jey rakstīja: Viņiem ir 4 labi uzbrucēji +Neymar`s visticamāk būs arī un tas pats kaka un vēl pārītis arī var spēlēt uzbrukumā,tākā es domāju nav par ko sūdzēties!Tak nevaig,lai kāds no tik izciliem futbolistiem,rezervē sēdētu pussezonu vai pat vairāk!

     [+] [-]

, 2011-07-21 11:18, pirms 13 gadiem
M.Jey rakstīja: Viņiem ir 4 labi uzbrucēji +Neymar`s visticamāk būs arī un tas pats kaka un vēl pārītis arī var spēlēt uzbrukumā,tākā es domāju nav par ko sūdzēties!Tak nevaig,lai kāds no tik izciliem futbolistiem,rezervē sēdētu pussezonu vai pat vairāk!
Tu vispār saprati, par ko es runāju? Šķiet, ka nesaprati. Tikai Benzemā un Iguains var pilnvērtīgi spēlēt uzbrukuma smailē. Ok, rezervē būs Kaljehons, bet vajag vēl kādu. Es taču runāju par "straikeriem", nesaproti?! Ja būs Neimars, tad vēl ok, bet ja nu atkal gadās, ka kāda no trim zvaigznēm satraumējas? Tad atkal radīsies problēmas, kā aizvadītajā sezonā. Esmu pārliecināts, ka šoreiz Tu saprati, par ko ir runa

     [+] [-]

, 2011-07-21 11:22, pirms 13 gadiem
ja gribi runāt par muļķīšiem derētu apskatīties arī sasniegumus pēdējās sezonās, tērēt lielu naudu transfēriem un nesasniegt ievērojamus rezultātus manuprāt ir muļķīgāk nekā vienkārši tērēt lielu naudu tranfēriem attiecībā uz spēlētājiem no kā grūti atbrīvoties, reāli grūti būs tikt vaļā tikai no Belamy, kas pateicis, ka gatavs pēdājā līguma gadā spēlēt City rezervēs, bet netaisās atteiktien no savas lielās algas, lai spēlētu citur, pārējos var pārdod diezgan viegli (protams par krietni mazākām summām nekā tie iegādāti)
Hose Girtinho rakstīja: "Juventus" esot gribējuši arī Adebajoru, tomēr, paldies Dievam, arī tam darījumam nav bijis lemts notikt. Visas tās peripetijas ap Tevezu tikai vēlreiz pierāda, ka laimīgāki būs tieši tie klubi, kuri viņu neiegūs Un lielākie muļķīši, protams, ir tie, kuriem pilns pagalms ar nevajadzīgiem futbolistiem ar milzīgā algām, no kuriem grūti tikt vaļā...un es, protams, nerunāju par "Juvi"

     [+] [-]

, 2011-07-21 11:38, pirms 13 gadiem
Evening News | Manchester City go ahead with... šeit labs raksts par Tevez situāciju, īpaši patika šis Tevez raksturojums "He's neither disappointed nor happy. He's very calm."

  +1 [+] [-]

, 2011-07-21 22:27, pirms 13 gadiem
City nekad nedabūs no neviena kluba sev vēlamo summu, jo citi klubi nav tik debīli, lai nopirktu spēlētāju par milzu naudu un jau pēc pāris gadiem cerētu viņu pārdot par milzu summu. Būtu beiguši niekoties un palaistu brīvu par tik, cik Corinthians gatavi dot. 4 gadu laikā jau tāds klubs kā City nepaspēs bankrotēt, lai tagad tā tielētos. Žo nebija vajadzīgs - palaida prom. Kāpēc Tevesam jācieš?

     [+] [-]

, 2011-07-21 23:54, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: pārējos var pārdod diezgan viegli (protams par krietni mazākām summām nekā tie iegādāti)
Tieši par to es arī runāju. Nav jau tā, ka "City" gribētu pārdot viņus par ievērojami zemākām summām, nekā tās, par kurām spēlētāji iegādāti. Bet nāksies. Tas nav gudrs bizness.

     [+] [-]

, 2011-07-22 00:01, pirms 13 gadiem
M.Jey rakstīja: Viņiem ir 4 labi uzbrucēji +Neymar`s visticamāk būs arī un tas pats kaka un vēl pārītis arī var spēlēt uzbrukumā,tākā es domāju nav par ko sūdzēties!Tak nevaig,lai kāds no tik izciliem futbolistiem,rezervē sēdētu pussezonu vai pat vairāk!
viens jautājums,kāpēc Adebajoru pņēm pagājušajā sezonā uu ja atbildēsi,ka dēļ Higuaina traumas,tad pats vien būsi piekritis Hose izteiktajam kommentāram,ka Real visai sezonai trūkst uzbrucēju,un par Neimāru,vēl nekas nav skaidrs,ja viņš būs,tad visdrīzāk janvārī,pēc Pasaules klubu čempionāta,kurā viņš ļoti gribot palīdzēt Santos uzvarēt

     [+] [-]

, 2011-07-25 16:17, pirms 13 gadiem
Man šķiet Tevezs būtu laimīgāks beigt karieru.