Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Keinam "hat-trick", "Tottenham" sabradā "Fulham"

Keinam "hat-trick", "Tottenham" sabradā "Fulham"
Harijs Keins šovakar bija ''Fulham'' ļaunākais murgs
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Futbola asociācijas kausa 1/8 fināla mačā ''Tottenham Hotspur'' viesos pārspēja Anglijas pēc spēka otrās līgas klubu ''Fulham'' 3:0. Visus trīs vārtus uzvarētāju labā guva komandas kapteinis Harijs Keins.

Šovakar ''Tottenham'' galvenais treneris Maurisio Početino spēlei nevarēja pieteikt savainotos Deniju Rouzu un Eriku Lamelu, kā arī ļāva atpūsties komandas kapteinim Igo Lorisam, kura kapteiņa funkcijas tika uzticētas Harijam Keinam. Vārtos stājās Mihels Vorms, kā arī pamatsastāvā izgāja Kīrans Tripjērs, Bens Deiviss un Harijs Vinkss.

''Tottenham'', kas šajā duelī bija nomināla favorīte, jau ceturtajā minūtē varēja izvirzīties vadībā, kad Kristians Eriksens nerealizēja savu izdevību, sitot no labas pozīcijas. Viesi bumbu pieturēja vairāk un kādā no epizodēm izveidoja ātru uzbrukumu, kad pēc auta iemetiena Eriksens veikli iespēlēja soda laukumā Harijam Keinam, kurš nekļūdīgi sita tīklā – 0:1.

''Fulham'' veica aktīvu un augstu presingu, piespiežot kļūdīties Mihelam Vormam, kurš nejauši piespēlēja tieši kājās Tomam Keirnijam. Pussargs teorētiski varēja sist tukšos vārtos, tomēr bija jāizpilda ārkārtīgi precīzs sitiens, kas viņam neizdevās. Izdevība bija arī Delem Alli, tomēr viņam aizsargs patraucēja realizēt izgājienu viens pret vienu.

Otrajā puslaikā Eriksens vēlriez apliecināja savas teicamās spēles veidotāja prasmes. Šoreiz viņš atkal ieraudzīja Keinu un veica precīzu piespēli soda laukumā – angļu uzbrucējs nepieļāva kļūdu un panāca 0:2. ''Fulham'' atbildēja ar bīstamu stūra sitienu, kad Kevins Makdonalds uzvarēja cīņā otrajā stāvā un bīstami uzsita ar galvu, tomēr mazliet pāri vārtiem.

''Tottenham'' neiesēdās aizsardzībā un kādā no uzrukumiem Ali iemeta bumbu brīvajā zonā Keinam, kurš aizskrēja aci pret aci ar vārtsargu un meistarīgi sita tuvajā stūrī – 0:3 un komandas kapteinim hat-trick. ''Fulham'' rindās vēl viena laba iespēja bija Skotam Pārkeram, kā arī nedaudz vēlāk Musā Sisoko un Heung Min Sons katrs izpildīja pa bīstamam sitienam. Spēle noslēdzās ar pārliecinošu Premjerlīgas komandas uzvaru.

Anglijas FA kauss, 1/8 fināli

SpēleRezultātsVārtu guēji
Burnley – Lincoln0:1 (0:0)Ragets 89'
Huddersfield – Manchester City0:0 (0:0)
Middlesbrough – Oxford3:2 (2:0)Līdbiters 27' (11m) Gestede 34' Stunani 86' – Magvairs 64' Martiness 65'
Milwall – Leicester1:0 (0:0)Kumingss 90'
Wolverhampton – Chelsea0:2 (0:0)Pedro 65' Kosta 89'
Fulham – Tottenham0:3 (0:1)Keins 16' 51' 73'
Blackburn – Manchester Utd18:15
Sutton – Arsenal21:55

     [+] [-]

, 2017-02-19 18:52, pirms 7 gadiem
Oi, jopcik, Vengeram izšķirošā spēle!