Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

FIFA tomēr nesoda Fellaini zobārsta apmeklējuma dēļ

FIFA tomēr nesoda Fellaini zobārsta apmeklējuma dēļ
Maruans Fellaini
Foto: EMPICS Sport

FIFA noraidījusi Beļģijas izlases prasību uz piecām dienām diskvalificēt komandas pussargu Maruanu Fellaini, kurš, nekonsultējoties ar izlases vadību, apmeklēja zobārstu, kā rezultātā bija spiests izlaist izlases pēdējo 2010. gada PK izcīņas kvalifikācijas cikla spēli pret Igauniju.

Jau ziņojām, ka Beļģijas izlases spēlētājs svētdien, pēc 2010. gada PK izcīņas kvalifikācijas cikla spēles pret Turciju, apmeklēja zobārstu, lai veiktu operāciju, ārstējot gudrības zobu, kā rezultātā futbolists bija spiests izlaist Beļģijas izlases pēdējo kvalifikācijas cikla spēli pret Igauniju. Uz šādu spontānu Fellaini soli nebija mierā izlases vadība, kā rezultātā tika iesniegta prasība FIFA, lai spēlētājam tiktu piešķirta diskvalifikācija uz piecām dienām, kuru laikā viņam būtu aizliegts piedalīties jebkurā spēlē.

Tika minēts, ka ''Everton'' kluba vadība tika pārliecināta, ka Fellaini ar izlases treneri Diku Advokātu bija vienojušies par sekojošu lietu – ja spēlētājs piedalās mačā pret Turciju, tad spēli pret Igauniju viņš varēs izlaist. Taču Beļģijas futbola federācija paziņoja, ka šādas norunas neesot bijis un spēlētājam tā rīkoties nav ticis atļauts.
Ja FIFA apstiprinātu Beļģijas izlases prasību, tad Fellaini, kurš ikdienā pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu ''Everton'', sestdien nāktos izlaist savas komandas spēli Premjerlīgas ietvaros savā laukumā pret ''Wolverhampton Wanderers''.

Lai nu kā, FIFA nolēma 21 gadus veco futbolistu nesodīt, jo uzskata, ka Fellaini nekādus noteikumus pārkāpis nav.
''FIFA sazinājusies ar ''Everton'' klubu un paziņojusi, ka, atstājot izlases nometni ārsta apmeklējuma dēļ, spēlētājs ievērojis visus noteikumus. Esam priecīgi, ka tagad Fellani nekas netraucēs piedalīties sestdienas spēlē,'' sacīts ''Everton'' kluba oficiālajā mājaslapā.

Saistītais raksts:
Beļģija pieprasa FIFA diskvalificēt pussargu...

Izmantotie resursi:
evertonfc.com

  +1 [+] [-]

, 2009-10-16 18:32, pirms 15 gadiem
nu būtu diezgan stulbi, ja sodītu.

     [+] [-]

, 2009-10-16 18:45, pirms 15 gadiem
Izskatās, ka viņam sitieni ar galvu varētu būt diezgan "precīzi", ja, protams, tā bumba neiesprūst kaut kur tur, pa vidu.