Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā vadošo Anglijas Premjerlīgas klubu spēles

VSB piedāvā vadošo Anglijas Premjerlīgas klubu spēles
Jānis Vuguls
Foto: VSB

Sestdien, 15.martā, un svētdien, 16.martā, "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā četras Anglijas Premjerlīgas spēles: "Hull City" – "Manchester City", "Aston Villa" – "Chelsea", "Manchester United" – "Liverpool" un "Tottenham Hotspur" – "Arsenal". Nenokavējiet Anglijas Premjerlīgas spēles ekskluzīvi kanālā VSB!

Šobrīd Premjerlīgas pirmajā vietā atrodas Londonas "Chelsea" ar 66 punktiem 29 spēlēs, "Manchester City" ir ceturtie ar 57 punktiem, bet 26 spēlēs. Pa 59 punktiem 28 spēlēs ir gan "Liverpool", gan "Arsenal". VSB šajā nedēļas nogalē piedāvā visu četru Premjerlīgas vadošo komandu spēles, kas, turklāt, visas spēlēs izbraukumā. "Manchester City" doesies pie "Hull City", "Chelsea" uz Birmingemu pie "Aston Villa", "Liverpool" pie "Manchester United" un "Arsenal" Londonas derbijā tiksies ar "Tottenham Hotspur".

Jānis Vuguls: “Šis starppilsētu derbijis ir Anglijas futbola klasika. Divi titulētākie klubi un nesamierināmākie pretinieki. Salīdzinot ar pagājušo sezonu, komandas ir mainītās lomās - "Liverpool" cīnās par čempiontitulu, kamēr sarkanajiem velniem šī brīža situācijā vietā Čempionu līgas četriniekā būtu fantastisks sezonas noslēgums. Šosezon komandas savā starpā tikušās 2 reizes (Premjerlīgā un Līgas kausā) un apmainījušās ar 1:0 uzvarām savos laukumos. Premjerlīgā "Manchester United" spēlē ļoti neveiksmīgi pret spēcīgām komandām - tikai viena uzvara pret šī brīža labāko četrinieku. Šis ir kārtējais pārbaudījums Deividam Moizam, kura uzticības kredīts līdzjutēju vidū tuvojas nullei. Uzdevums sarežģīts, jo "Liverpool" šobrīd ir lieliskā formā, demonstrējot ļoti skatāmu un rezultatīvu spēli.”

Aivars Zahārovs: “"Arsenal" vēl nav atmetuši cerības uz čempionu titulu, kamēr "Hotspur" tās faktiski ir zudušas. Taču tas nesola mums mazāk interesantu cīņu - pirmkārt, tas ir Londonas derbijs, otrkārt, abas komandas grib reabilitēties par neveiksmēm Eirokausos ("Arsenal" šonedēl izstājās no Čempionu Līgas, bet "Hotspur" piedzīvoja zaudējumu Eiropas līgā). Mačs solās būt ārkārtīgi spraigs, kurā abas vienības par katru cenu centīsies uzvarēt.”

Anglijas Premjerlīgas spēle kanālā VSB:
• Sestdien, 15.martā 14:40 Anglijas Premjerlīga. "Hull City" – "Manchester City"
• Sestdien, 15.martā 19:25 Anglijas Premjerlīga. "Aston Villa" – "Chelsea"
• Svētdien, 16.martā 15:25 Anglijas Premjerlīga. "Manchester United" – "Liverpool"
• Svētdien, 16.martā 17:55 Anglijas Premjerlīga. "Tottenham Hotspur" – "Arsenal"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2014-03-14 16:01, pirms 10 gadiem
O Labais,alus jaieperk vairuma un svetki var sakties!

     [+] [-]

, 2014-03-14 17:14, pirms 10 gadiem
kāds nezin kāpēc viasat vairs nav premier league kanāls?