Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā sešas Anglijas Premjerlīgas spēles

VSB piedāvā sešas Anglijas Premjerlīgas spēles
Žuzē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 5.aprīlī, svētdien, 6.aprīlī, un pirmdien, 7.aprīlī, "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā sešas Anglijas Premjerlīgas 33.kārtas spēles: "Manchester City" – "Southampton", "Chelsea" – "Stoke City", "Newcastle United" – "Manchester United", "Everton" – "Arsenal", "West Ham United" – "Liverpool" un "Tottenham Hotspur" – "Sunderland". Nenokavējiet Anglijas Premjerlīgas spēles ekskluzīvi kanālā VSB!

Arī šajā nedēļā VSB piedāvā visas Anglijas Premjerlīgas spēles ar titula pretendentu piedalīšanos. "Manchester City" savā laukumā tiksies ar "Southampton", kas pēdējā kārtā ar 4:0 sagrāva "Newcastle". "Chelsea", arī savā laukumā, spēlēs ar "Stoke City". Pēc zaudējuma "Crystal Palace", Žuzē Mourinju komandai uzvara ir nepieciešama vairāk kā gaiss. "Liverpool" dosies uz Londonu, kur "Boleyn Ground" stadionā spēlēs ar "West Ham United". Svarīgs mačs notiks Liverpūlē, kur vietējais "Everton" spēlēs ar "Arsenal". Sezonas pēdējās kārtās tieši šie klubi, visticamāk, savā starpā sadalīs pēdējo ceļazīmi uz Čempionu līgu. VSB piedāvā arī "Newcastle United" – "Manchester United" un "Tottenham Hotspur" – "Sunderland" spēles.

VSB komentētājs Toms Prāmnieks: “"Manchester City" savā laukumā uzņems "Southampton", kas iepriekšējā spēļu kārta ar 4:0 sagrāva "Newcastle United". Lai gan ir rezervē divas spēles, Mančestra nevar atļauties zaudēt kaut punktu, kad notiek sīva cīņa par čempiona titulu ar "Liverpool" un "Chelsea" vienībām un katrs mačs Premjerlīgā tiek gaidīts ar nepacietību. Kamēr "City" ir galvenie favorīti cīņā par titulu, tikmēr arī "Southampton" ir virkne spēlētāju, kuriem vajag sevi pierādīt - Adams Lallana, Džejs Rodrigess, Rikijs Lamberts un Lūks Šavs. Visi šie futbolisti cer nokļūt Pasaules kausa finālturnīrā un tieši šādos mačos, kad jāspēlē pret pasaules TOP komandām, ir iespēja izcelties un atgādināt par sevi.”

VSB komentētājs Aivars Zahārovs: “Londonas klubs pēc vairākām neveiksmēm ir izcīnījis divas uzvaras pēc kārtas un faktiski sev saglabājis vietu Premjerlīgā, kamēr "Liverpool" pilda citus uzdevumus - jāuzvar Premjerlīgā. Cīņa galvgalī ir ļoti spraiga un sarkanie nekādā gadījumā nedrīkst zaudēt punktus. To saprot arī Brendans Rodžerss un viņa padotie, tā ka nekāda pretinieku nenovērtēšana šeit nevar būt. "Liverpool" ar Suaresu un Staridžu ierindā "West Ham United" apturēt diezin vai izdosies.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:
• Sestdien, 5.aprīlī 16:05 Anglijas Premjerlīga. "Manchester City" – "Southampton"
• Sestdien, 5.aprīlī 19:25 Anglijas Premjerlīga. "Chelsea" – "Stoke City"
• Sestdien, 5.aprīlī 21:30 Anglijas Premjerlīga. "Newcastle United" – "Manchester United"
• Svētdien, 6.aprīlī 15:25 Anglijas Premjerlīga. "Everton" – "Arsenal"
• Svētdien, 6.aprīlī 20:00 Anglijas Premjerlīga. "West Ham United" – "Liverpool"
• Pirmdien, 7.aprīlī 21:55 Anglijas Premjerlīga. "Tottenham Hotspur" – "Sunderland"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-04 12:48, pirms 10 gadiem
kāpēc viasat vairs nav PL kanāls?

     [+] [-]

, 2014-04-04 14:05, pirms 10 gadiem
ronaldo12 rakstīja: kāpēc viasat vairs nav PL kanāls?
Jo rāda citi Viasat kanali, ietverot VSB ar ļoti lielu apjomu.

     [+] [-]

, 2014-04-04 14:46, pirms 10 gadiem
Jā,intriga ir patiešām ļoti liela, bet gribētos, lai pēc ļoti ilga laika uzvar Liverpool, kas šosezon ir pelnījuši uzvarēt! Uzbrukuma līnija ir viena no labākajām pasaulē(suaress,staridžs,coutinho!!!)

     [+] [-]

, 2014-04-04 15:30, pirms 10 gadiem
ronaldo12 rakstīja: kāpēc viasat vairs nav PL kanāls?
VSB varētu turpināt rādītBPL un dabūt jaunu La Liga kanālu kkādu. Pieprasījums būtu liels, it īpaši , kad derbiji būtu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja