Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Latvijas nākamās pretinieces līderis Arnautovičs vēlas tikt prom no "West Ham"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas nākamās pretinieces līderis Arnautovičs vēlas tikt prom no "West Ham"
Marko Arnautovičs. Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas izlases pretinieces 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā Austrijas uzbrucējs Marko Arnautovičs pieprasījis Anglijas Premjerlīgas klubam Londonas "West Ham", lai viņš tiktu pārdots. Domājams, ka futbolists karjeru grib turpināt Ķīnā.

Jau janvārī daudz netrūka, lai Arnautovičs pārceltos uz austrumiem, jo par viņu interesi izrādīja Šanhajas SIPG un Guandžou "Evergrande". Tika vēstīts, ka "West Ham" par austrieti saņēmusi 39 miljonus eiro lielu piedāvājumu, taču tas tika noraidīts. Tā vietā Londonas klubs piekrita noslēgt jaunu un labāku līgumu, kura rezultātā Arnautovičs tagad pelna 111 tūkstošus eiro nedēļā. Darījums tika noslēgts līdz 2023. gadam.

Tomēr jaunais kontrakts 30 gadus vecā austrieša apetīti apmierinājis tikai uz pusgadu, jo Arnautovičs atkal vēlas doties uz Ķīnu, un viņš pieprasījis "West Ham" tikt pārdots. Austrietis Londonas vienībai pievienojās pirms diviem gadiem, tiekot nopirkts no "Stoke", un 65 mačos viņš izcēlies ar 22 vārtiem.

Latvija un Austrija kopā spēlē Eiropas čempionāta kvalifikācijas G grupā. Mūsējo kontā ir četri zaudējumi ar vārtu bilanci 1:13, bet Austrija ar divām uzvarām un diviem zaudējumiem ieņem trešo vietu, atpaliekot no Polijas un Izraēlas. Nākamais mačs paredzēts 6. septembrī, tiekoties tieši Latvijai un Austrijai. Arnautovičs iesitis lielāko daļu komandas vārtu – četrus no septiņiem. Viņš divas reizes izcēlās gan pret Izraēlu (2:4), gan pret Ziemeļmaķedoniju (4:1).

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2019-07-03 05:05, pirms 5 gadiem
Princese ibio. Brālītis aģents sakūdīja Ķīnas lielo piķī un visu sezonu ļurkājās. Dēļ Ķīnas sāgas Pelegrīni šamo nepieteica FA Cup spēlei,kur WHU pakāsa 0-2 Wimbledonai... Un kalendārs šosezon bija izcili labs.