Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

fsmetta.lv konkurss

Andrejs Siliņš

Futbola skolas "Metta" mājas lapa aicina piedalīties konkursā, kas saistīts ar fsmetta.lv atrodamo informāciju. Konkursa sākums 26. janvārī un balvās būs iespēja tikt pie "Mettas" atribūtikas un citiem vērtīgiem pārsteigumiem.

Lai veiksmīgi varētu piedalīties konkursā, nepieciešams iepazīties ar to, kas rakstīts FS METTA mājas lapas sadaļās. Konkurss risināsies piecās daļās, bet iegūt balvas varēs katras daļas pieci ātrāko atbilžu autori. Konkursa dalībniekiem jāatšifrē sastādītā teikumu piecas sastāvdaļas un jānosaka, kurā METTAs mājas lapas sadaļā atrodams attiecīgais vārdu salikums.

fsmetta.lv konkurss

1. daļa
Futbola skola METTA ir biedrība, kurā valda liela draudzība un saticība un tā par savu pienākumu uzskata futbola popularizēšanu, bet komandas spēks slēpjas mērķtiecībā un milzīgā pašatdevē un katrs no mums redz savu ielikto pūļu rezultātu.
Atbildi sūtīt uz info@fsmetta.lv

Atbildes piemērs:
Teikumā izmantotā informācija ir no sekojošām sadaļām (secība nav svarīga):
1. Līdzjutēji
2. Jaunieši
3. Vadība
4. Komanda
5. Simboli

Konkursā var piedalīties jebkurš, bet katrai personai tiks ieskaitīta viena pareiza atbilde. Sūtot atbildi, jānorāda vārds, uzvārds, telefona numurs un e-pasts.
Nepareizas atbildes gadījumā varēsiet mēģināt vēlreiz.

Vairāk informācijas
fsmetta.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja