Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

fsmetta.lv konkurss (2. daļa)

Andrejs Siliņš

Futbola skolas "Metta" mājas lapa aicina visus piedalīties konkursa "fsmetta.lv" otrajā daļā. Lai veiksmīgi varētu piedalīties konkursā, nepieciešams iepazīties ar to, kas rakstīts FS "Metta" mājas lapas sadaļās. Konkurss norisinās piecās daļās, bet iegūt balvas varēs katras daļas pieci ātrāko atbilžu autori.

Konkursa oficiālais nosaukums: fsmetta.lv
Konkursa sākums: 26. janvāris
Balvu fonds: FS "Metta" atribūtika un citi vērtīgi pārsteigumi
Noteikumi: Konkursa dalībniekiem jāatšifrē sastādītā teikuma piecas sastāvdaļas un jānosaka, kurā METTAs mājas lapas sadaļā atrodams attiecīgais vārdu salikums.

Konkursa uzdevums

2. daļa (23.02.2009)
FS "Metta" bērnu un jauniešu struktūra atšķiras ar to, ka tā saskata futbolā to spēku un enerģiju, kas spēj saliedēt, un sports ir tas, kas ļauj mums būt veiksmīgākiem, un svarīgi, lai viss nepieciešamais tiktu izdarīts augstākajā līmenī, lai iesākto futbola spēlēšanu varētu turpināt.

2. daļas atbilde:
Teikumā izmantotā informācija ir no sekojošām sadaļām:
1. ?
2. ?
3. ?
4. ?
5. ?

Pareizās atbildes līdz 6. martam sūtīt uz FS "Metta" e-pastu: info@fsmetta.lv
Vairāk informācijas: fsmetta.lv

Informāciju sagatavoja
FS METTA prese