Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

"Jaunība" saglabājusi pagājušās sezonas sastāvu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Jaunība" saglabājusi pagājušās sezonas sastāvu
"Jaunība" pret "Daugavu"
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Futbola kluba "Jaunība" galvenais treneris Sergejs Davidovs portālam eSports.lv pastāstījis, ka komandas sastāvs starpsezonu periodā ir palicis praktiski nemainīgs, tādējādi izdevies saglabāt visus labākos spēlētājus.

"Jaunība" pagājušajā sezonā veiksmīgi startēja 1. līgā, beigās tikai mazliet atpaliekot no "Daugavas" un "Tranzīta". Komandas galvenais treneris Sergejs Davidovs portālam eSports.lv pastāstīja, ka komandas sastāvs salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu palicis praktiski nemainīgs:

"Sagatavošanās process norit normāli. Trenējamies tepat Rīgā. Komandas sastāvs par 95% palicis tāds pats kā pagājušajā sezonā. Varētu pat teikt, ka sastāvs ir pilnīgi tāds pats, bet vēl tas var mainīties, jo viens mūsu spēlētājs devies uz pārbaudi Jūrmalā. Viņam tur sola līgumu, bet tagad jau visur tā dara.

Esam arī aizvadījuši divas pārbaudes spēles ar "Olimpu" un "Skonto". Treniņprocesam traucē tas, ka spēlētāji ir aizņemti savās darbavietās, tādēļ nevaram trenēties pilnā sastāvā, bet vēlāk spēlētāji visu saskaņos ar saviem darba devējiem un viss būs kārtībā. Tāpat ir arī vairāki spēlētāji, kuri atgūstas no savainojumiem. Komandai solījis pievienoties arī Ēriks Pelcis, kurš gan pagaidām spēlē futzālu, tādēļ ar mums vēl netrenējas. Iespējams, ka viņš arī komandā nespēlēs, jo varētu doties strādāt uz Angliju. Viņa iespējamā aiziešana nekāda katastrofa nebūs. Mēs neesam profesionāla komanda, tādēļ neviens spēlētājs ar varu netiek turēts, tādēļ ir iespējamas kaut kādas pārmaiņas."

  -3 [+] [-]

, 2009-02-22 21:31, pirms 15 gadiem
Mēs neesam profesionāla komanda, tādēļ neviens spēlētājs ar varu netiek turēts, tādēļ ir iespējamas kaut kādas pārmaiņas."

Treniņprocesam traucē tas, ka spēlētāji ir aizņemti savās darbavietās,

profesionalas komandās maksā algu
Ja spēlētāji pēc darba brauc uz treninu un futbols viniem nav maizes darbs, tātad tā ir amatieru komanda....

  +1 [+] [-]

, 2009-02-23 08:33, pirms 15 gadiem
Protams,ka Jaunība ir amatieru komanda,kas tur slikts?

  -1 [+] [-]

, 2009-02-23 08:40, pirms 15 gadiem
Protams,ka Jaunība ir labak pa Audu. Vai ne, Lazers?

     [+] [-]

, 2009-03-19 08:14, pirms 15 gadiem
Fedor latviski sācis runāt?