Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

"Metta/LU" spēlē neizšķirti pret "Ventspils" dublieriem (+video)

Andrejs Siliņš

"Metta/LU" spēlē neizšķirti pret "Ventspils" dublieriem (+video)
Foto: fsmetta.lv

Sestdien 12. februārī, Skonto hallē, "FS "Metta/Latvijas Universitāte" aizvadīja kārtējo draudzības spēli, gatavojoties 1. līgas sezonai. Tiekoties ar FK Ventspils-2,, uzvarētājs tā arī netika noskaidrots, un spēle noslēdzās neizšķirti - 1:1.

Pirmais puslaiks iesākās diezgan ātrā tempā un daudzām kļūdām laukuma vidusdaļā. Lai arī spēle bija samērā līdzīga, pie reāliem pretinieka vārtu apdraudējumiem tika vien FS Metta/LU futbolisti. Diemžēl neviena no situācijām vārtu guvumā pārvērsta netika un pirmais puslaiks noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu - 0:0.

Otrajā puslaikā FS Metta/LU uzbrukumi kļuva arvien biežāki. Vienā no tiem arī tika gūti vārti, kad acīgākais vārtu priekšā izrādījās Juris Višņakovs - 1:0. Turpinājumā FS METTA/Latvijas Universitāte sāka uzbrukt vēl drošāk, taču allaž viss apstājās pie pretinieku soda laukuma. Arī sitieni no tālākas distances lielākoties līdz vārtiem tā arī nenonāca, iestrēgstot ventspilnieku aizsardzības mūrī. Ko neizdari tu, izdara pretinieks. Tuvojoties spēles beigām, vienā no pretuzbrukumiem FK Ventspils-2 ar rikošeta palīdzību raidīja bumbu pāri mettiešu vārtu vīram Gvido Ķikānam. Rezultāts atkal kļuva neizšķirts - 1:1. Atlikušajā spēles daļā neviena no komandām nespēja neko mainīt un spēle ar šādu rezultātu arī noslēdzās.

FS Metta/Latvijas Universitāte:

Sastāvs: Gvido Ķikāns, Juris Skābardis, Mārtiņš Ozols, Toms Aizgrāvis, Romans Rožkovskis, Raitis Grablovskis, Jaroslavs Zoricevs, Artjoms Zotovs, Artjoms Loginovs, Kalvis Grāveris, Mārtiņš Milašēvičs
Vārtus guva: Juris Višņakovs
Uz maiņu iznāca: Dmitrijs Pinčuks, Rūdolfs Puķītis, Marsels Vapne, Deniss Ostrovskis, Vents Vanags, Juris Višņakovs.
Brīdinājumi:
Jaroslavs Zoricevs

Video: Metta/LU - Ventspils-2

Informāciju sagatavoja
Elvijs Ērglis

     [+] [-]

, 2011-02-15 17:16, pirms 13 gadiem
Nu sezonas gaitā Ventspils-2 vajadzētu pārspēt abas reizes, ja grib cīnīties par titulu!