Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" zaudē pirmo punktu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lekrings" zaudē pirmo punktu
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Savā ziņā sensacionāli noslēdzās šīvakara vīriešu Virslīgas spēle starp turnīra līderiem – Cēsu "Lekringu", un "Talsi/Triobet" florbolistiem, kuri tikai šosezon atgriezās augstākajā sabiedrībā. Talsnieki spēja izraut neizšķirtu spēles pamatlaikā (6:6), bet piekāpās vien papildlaika pēdējās sekundēs - 6:7. Uzvaras vārtus cēsnieku labā guva Jānis Rajeckis, kuram asistēja viņa dvīņubrālis Andris.

"Lekrings", būdama laukuma saimniece, ātri vien izvirzījās vadībā ar 2:0. Tomēr viesi jau uzreiz parādīja, ka tik viegli nepiekāpsies, pirmajā periodā viņi zaudēja vien ar 2:3. Arī tad, ka pēdējās trešdaļas sākumā mājinieki izvirzījās vadībā ar 6:3, "Talsi/Triobet" plinti krūmos vēl nemeta - perioda vidū nepilnu četru minūšu laikā viesi panāca izlīdzinājumu (6:6) un spēli novadīja līdz pagarinājumam. Droši vien, ka lielākā daļa spēlētāju un visi līdzjutēji domās jau bija pēcspēles metienu izpildēs sērijā, kad piecas sekundes pirms pamatlaika beigām cēsnieku dvīņu Jāņa un Andra Rajecku izspēlētā kombinācija atnesa uzvaru "Lekringam" – 7:6. Uzvarētāju prieku noteikti sabojāja fakts, ka tika zaudēts pirmais punkts šosezon, kas talsniekiem ļāva atgriezties turnīra tabulas 3. pozīcijā.

"Talsi/Triobet" pārstāvis un spēlētājs Mārtiņš Maķevics uzteica savas komandas puišus, kuri trešajā periodā spēja saņemties un panākt izlīdzinājumu. Tajā pašā laikā viņš uzskata, ka rezultāts varēja būt vēl labvēlīgāks talsniekiem, ja viņiem jau vakar nebūtu bijis jāaizvada vienu spēli. katrā ziņā Maķevics ir gandarīts, ka "Talsi/Triobet" pierādīja, ka Latvijā nav tikai divas komandas, kuras prot spēlēt florbolu - arī talsnieki ir gatavi piedalīties cīņā par čempionu titulu.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 31. oktobris

"Lekrings" – "Talsi/Triobet" – 7:6 (3:2, 2:1, 1:3, 1:0)

Metienu attiecība:
41:25 (13:8, 12:6, 11:10, 5:1)
Rezultatīvākie:
"Lekrings" – Andris Rajeckis 3 (1+2), Jānis Freivalds 3 (0+3), Aleksandrs Abramovs 2 (2+0).
"Talsi/Triobet" – Pēteris Freimanis 4 (2+2), Māris Āboltiņš 2 (1+1), Artis Raitums 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

  -2 [+] [-]

, 2010-10-31 20:40, pirms 14 gadiem
Tikai Talsi,Tikai veiksmi -aiziet džeki!!!