Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Irlavniekiem neveiksme arī Ulbrokā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Irlavniekiem neveiksme arī Ulbrokā
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi vīriešu Virslīgas komanda "Telms/Energokomplekss". Irlavnieki šodien viesojās pie "Ulbrokas" florbolistiem, kam piekāpās ar 5:10.

Irlavnieki, kuri uz spēli Ulbrokā bija ieradušies ar tikai divām pilnām spēlētāju maiņām, vairāk nekā pusi spēles spēja turēt līdzi gados krietni jaunākajiem pretiniekiem – 25. minūtē pēc Jura Zīvarta precīza metiena rezultāts kļuva neizšķirts – 4:4. Tas gan arī bija viesu pēdējais veiksmes brīdis, jo atlikušajā laikā "Ulbroka" guva sešus vārtus pēc kārtas, kamēr viesi vēl vienu golu iemeta vien pašā spēles izskaņā. Ulbrokiešiem pārliecinoša uzvara ar 10:5 un turnīra tabulā kāpiens uz 5. vietu. Jānis Jaunzems šajā mačā izcēlās ar hat-trick.

"Ulbrokas" galvenais treneris Ainārs Juškēvičs portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka šajā mačā laukumā bijusi vērojama ļoti izteikta spēka spēle, kas viņa audzēkņus zināmā mērā izsitusi no līdzsvara. Pēdējā pārtraukumā viņš ar puišiem izrunājis, kā īsti vajadzētu spēlēt, viņa padomi ņemti vērā, spēle sakārtojusies un sekojusi likumsakarīga uzvara.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 31. oktobris

"Ulbroka" - "Telms/Energokomplekss" – 10:5 (2:1, 4:3, 4:1)

Metienu attiecība:
34:31 (12:8, 12:12, 10:11)
Rezultatīvākie:
"Ulbroka" – Jānis Jaunzems 3 (3+0), Krists Paulovičs 3 (0+3), Ritvars Golubevs 2 (2+0), Kārlis Bulāns 2 (2+0).
"Telms/Energokomplekss" – Edijs Hammers 2 (1+1), Klāvs Fogelis 2 (1+1), Māris Austrums 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums