Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Talsi/Triobet" aptur ķekaviešus

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Talsi/Triobet" aptur ķekaviešus
"Talsi/Triobet"
Foto: www.talsifk.lv

Pirmajā šodienas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlē "Talsi/Triobet" savā laukumā uzņēma "Ķekavu". Mājinieki, lai arī spēles vidū bija nonākuši zaudētājos ar 1:4, spēja saņemties un uzvarēt ar 6:5, sagādājot ķekaviešiem pirmo zaudējumu, kopš tie savu sastāvu papildināja ar trim bijušajiem FK "Rīga" spēlētājiem.

Viesi maču sāka ievērojami veiksmīgā, pirmās trešdaļas laikā izvirzīdamies vadībā ar 3:1. Kad 31. minūtes sākumā Toms Mežotnis panāca jau 4:1, "Ķekavas" labā, varēja padomāt, ka spēles liktenis ir izšķirts. Tomēr florbolā triju vārtu pārsvars vēl neko nenozīmē – otrā perioda laikā "Talsi/Triobet" rezultāta starpību samazināja līdz minimumam (3:4), bet 57. minūtē jau izvirzījās vadībā ar 6:4. Viesi vienus vārtus spēja atgūt (5:6), tomēr laimīgu uzvaru ar 6:5 svinēja talsnieki.

Komandas "Ķekava" kapteinis Gunārs Klēģers portālam Sportacentrs.com atklāja, ka diezgan neparasti bijis spēlēt tik agri (mačs sākās pulksten 14.00). Ķekavieši it kā agrāk pamodušies un viss bijis labi, bet tad it kā atkal aizmiguši... Kapteinis atzina, ka pēdējā laikā viņa komandai tā esot tāda kā slimība - izvirzīties vadībā, bet pēc tam zaudēt. Beigās, kad ūdens smeļas mutē, tad jau cenšas ko glābt, bet parasti jau ir par vēlu. "Ķekava" joprojām iztiek bez trenera, divi varianti esot bijuši, bet tie abi atkrituši. Tagad tiek meklēts jauns kandidāts, jo treneris ir nepieciešams, lai svarīgā momentā kaut ko pamainītu, lai uzmundrinātu komandu.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 30. oktobris

"Talsi/Triobet" - "Ķekava" - 6:5 (1:3, 2:1, 3:1)

Metienu attiecība:
46:34 (13:16, 15:7, 18:11)
Rezultatīvākie:
"Talsi/Triobet" – Daneks Balodis 2 (2+0), Haralds Roze 2 (2+0), Pēteris Freimanis 2 (1+1).
"Ķekava" – Gunārs Klēģers 2 (2+0), Toms Mežotnis 2 (1+1), Ēriks Akulovs 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

     [+] [-]

, 2010-10-30 19:14, pirms 14 gadiem
Bija interesanta spele vienigi , diezgan rupja un agresiva, tachu seit bija ka tradicija pie katra parkapuma nokrit borti tada kad domino veida ! Bet visapr forsi, forsi!