Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

RTU rektors sveiks Latvijas čempionus - "RTU/Inspecta" florbolistus

Andrejs Siliņš

RTU rektors sveiks Latvijas čempionus - "RTU/Inspecta" florbolistus
RTU/Inspecta
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) rektors Ivars Knēts svinīgā pieņemšanā sveiks Latvijas čempionus – "RTU/Inspecta" florbolistus. Tikšanās ar florbolisitem notiks šodien RTU centrālajā ēkā 14:00.

Uz tikšanos ar rektoru ieradīsies visi 33 komandas «RTU/Inspecta» spēlētāji, treneri Andris Pīlups un Gints Bikars, uzņēmuma AS «Inspecta Latvia» valdes priekšsēdētājs Pēteris Druķis, kā arī RTU Sporta kluba pārstāvji.

Kā ziņots, «RTU/Inspecta» nupat triumfēja Latvijas vīriešu florbola čempionātā – «Hipolīzings» virslīgas – turnīrā. Izšķirošā spēle, kurā «RTU/Inspecta» pieveica pagājušās sezonas čempionvienību Cēsu «Lekrings» ar rezultātu 6:4, notika 17. aprīlī.

Savukārt 24. aprīlī, RTU florbolisti, kas apvienojušies komandā «RTU/Florbolam.lv», kļuva arī par «Triobet» Florbola līgas čempioniem, finālspēlē ar 12:8 uzveicot FK «Rīga» komandu.

Kā atzīst RTU rektors I. Knēts: ««RTU/Inspecta» florbolisti ir visas Rīgas Tehniskās universitātes lepnums. Svarīgi, lai jaunieši attīsta sevi un kļūst par daudzpusīgām, interesantām personībām, tāpēc ļoti būtiski ne vien sasniegt labus rezultātus sportā, bet arī labi studēt. Un ir pierādījies, ka parasti labākie sportisti ir arī labākie studenti, jo sports iemāca disciplīnu. Prieks par mūsu florbolistu sasniegumiem!»

Informāciju sagatavoja
Egita Kancāne
RTU Informācijas centra korespondente

  -1 [+] [-]

, 2010-04-28 14:39, pirms 14 gadiem
Un cik no viņiem mācās RTU ?!

  -2 [+] [-]

, 2010-04-28 14:43, pirms 14 gadiem
maaRensons rakstīja: Un cik no viņiem mācās RTU ?!
te neiet runa, macas viņi RTU vai ne, te iet runa par visparigo cilveka izglitibu.