Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Lielais florbols šodien Ulbrokā, Cēsīs un Rīgā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā šodien paredzētas trīs spēles – "Ulbroka/FS Masters" uzņems Liepājas "Kuršus", Cēsu "Lekrings" - "Jūrmalu", bet Rīgas "RTU/Inspecta" - "Latgranula/Līgatne".

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15:00 "Ulbroka/FS Masters" – "Kurši" (Ulbrokas sporta namā)
Ar šo abu komandu iepriekšējo tikšanos, kurā liepājnieki uzvarēja tikai pēcspēles metienos (6:5) sākās "Kuršu" četru uzvaru sērija, pateikties kurai komanda turnīra tabulā pakāpusies uz 5. vietu. Ulbrokieši pēdējos divos mačos uzvarējuši Virslīgas pastarīti "Jūrmalu" un atrodas 8. vietā. "Ulbroka/FS Masters" labākais punktu guvējs ir Kārlis Bulāns – 32 (26+6). Liepājniekiem ir divi līderi – Gints Siliņš ar 32 (17+15) un Normunds Jansons ar 31 (24+7) punktu. Vārtsargu līnijā ulbrokietim Edgaram Augstkalnam 85,83 % atvairītu metienu, viņa komandas biedram Indriķim Siliņam 84,19 %, bet liepājniekam Mārtiņam Saulītim – 82,93 %.

Pulksten 18:00 "Lekrings" – FK "Jūrmala" (Cēsu sporta kompleksā)
"Lekrings", kas gan aizvadījusi tikai 12 spēļu, turnīra tabulā ieņem necilo 4. vietu. Jūrmalniekiem 14 spēles, bet tikai viena uzvara un droša pēdējā vieta. Pirmā apļa spēlē cēsnieki sagrāva "Jūrmalu" ar 8:0. Cēsu komandā divi izteikti punktu guvēji – Mārtiņš Rajeckis (32) un Andris Rajeckis (29). FK "Jūrmala" labā Juris Keisters guvis 10, bet Mārtiņš Lapsiņš – 9 punktus. "Lekringa" vārtsargu nometnē šosezon labāk veicas Guntaram Irbem, kurš atvairījis 82,69 % pretinieku metienu. Labākajam no jūrmalnieku vārtsargiem Edgaram Ošiņam – 74,83 %.

Pulksten 19:00 "RTU/Inspecta" – "Latgranula/Līgatne" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)
Čempione "RTU/Inspecta" pēc negaidītā zaudējuma "Valmierai" izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas un turnīra tabulā ieņem 3. vietu. Līgatnieši iepriekšējā spēlē uzkāpa uz tā paša "Valmieras grābekļa", zaudējot papildlaikā ar 9:10, un ieņem 9. vietu. Abas šīsdienas pretinieces šajā sezonā vēl nav tikušās. Rezultatīvākais Rīgas komandas rindās ar 40 (17+23) punktiem ir Atis Blinds, bet "Latgranula/Līgatne" labā visvairāk punktu guvis Pēteris Freimanis – 39 (23+16). "RTU/Inspecta" vārtsargs Edgars Gailītis var palepoties ar vislabāko rādītāju visā Virslīgā – 88.00 % atvairītu pretinieku metienu. Līgatnietim Renāram Arājam – 83,73 %.

Izmantotie resurs:
floorball.lv