Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rubenei" piektais zaudējums pēc kārtas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubenei" piektais zaudējums pēc kārtas
"Ulbroka"
Foto: www.floorball.lv

Neveiksmīgi Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā turpina spēlēt Kocēnu "Rubenes" vīri. Šovakar kocēnieši piedzīvoja jau piekto zaudējumu pēc kārtas, savā laukumā ar 2:5 piekāpjoties "Ulbrokai".

"Rubene" pirms šī mača bija palikusi bez abiem saviem vārtsargiem. Ja Jānis Sīka traumas dziedē jau pasen, tad iepriekšējā mačā pret "Lielvārdi" Rokas savainojumā bija iedzīvojies arī Ingus Denovs. Vieta mājinieku vārtos tika uzticēta no 1. līgas kluba "Rubene-1" izsauktajam Kasparam Urbānam.

Runājot par pašu spēli, jāatzīst, ka laukuma saimniekiem bija pamatīgs teritoriālais pārsvars. Viņu pārākumu atspoguļo kaut vai tas, ka pa pretinieku vārtiem tika izdarīts divas reizes vairāk metienu, nekā pašiem nācās atvairīt. Ulbrokieši gan, lai arī meta mazāk, toties trāpīgāk – pēc pirmā perioda viņi bija izvirzījušies vadībā ar 2:1, pēc otrā viesiem minimālo pārsvaru izdevās saglabāt – 3:2, bet pēdējā trešdaļā gūtie vēl divi vārti "Ulbrokas" uzvaru padarīja par samērā pārliecinošu – 5:2.

Par labāko spēlētāju komandā "Rubene" tika atzīts debitants Kaspars Urbāns, bet viesu rindās tāds pats gods tika Kārlim Bulānam. Pēc šī panākuma ulbrokieši turnīra tabulā pakāpās uz 5. vietu, bet "Rubene" noslīdēja uz 8. pozīciju.

"Ulbrokas" galvenais treneris Ainārs Juškēvičs telefonsarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina, ka viena no viņa vadītās komandas galvenajām panākuma atslēgām bija vārtsarga Indriķa Siliņa veiksmīgā darbībā. Tāpat ļoti organizēti un pašaizliedzīgi visi puiši nospēlēja aizsardzībā, ar augumu atvairot daudzus pretinieku momentus. Tas, ka ulbrokiešiem pašiem ļoti maz izdarītu metienu, neesot nekāds brīnums - tādā stilā viņi spēlējot.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 27. oktobris

"Rubene" – "Ulbroka" – 2:5 (1:2, 1:1, 0:2)

Metienu attiecība:
39:20 (12:7, 14:7, 13:6)
Rezultatīvākie:
"Rubene" – Ivars Jēkabsons 2 (0+2).
"Ulbroka" – Jānis Jaunzems 2 (2+0), Kārlis Bulāns 2 (1+1), Krists Paulovičs 2 (0+2).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums