Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Pārgaujai" neizdodas izglābties pret igauņiem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Pārgaujai" neizdodas izglābties pret igauņiem
Jogevas komandai šajā nedēļas nogalē divās spēlēs divas uzvaras
Foto: Ritvars Raits

Pirmajā no trim šodien paredzētajām Latvijas Atklātā florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlēm Stalbes "Pārgauja” savā laukumā uzņēma SK "Selver/Tahe” no Igaunijas. 150 līdzjutēju klātbūtnē mājinieki piedzīvoja zaudējumu ar 3:4.

Pirmajā periodā laukuma saimniekiem bija ievērojams teritoriālais pārsvars, par ko liecina teju divreiz vairāk metienu pa Jogevas komandas vārtiem, tomēr rezultāts tā arī nemainījās. Otrajā trešdaļā spēle nedaudz izlīdzinājās, bet vārtus sāka gūt igauņi, ātri vien panākot 3:0. SK „Pārgauja” pirmo golu iemeta tikai mača 49. minūtē, tūlīt pēc tam arī otro – 2:3. Igauņi gan nepalika parādā – 2:4. Mājiniekiem cerība uz labvēlīgu iznākumu atgriezās pāris minūtes pirms spēles pamatlaika beigām, kad Lauris Ābols vēlreiz samazināja rezultāta starpību līdz minimumam – 3:4. Stalbieši pēdējā pusminūtē vārtsargu bija nomainījuši pret sesto laukuma spēlētāju, taču velti – Igaunijas klubs uzvarēja ar 4:3, aizvedot trīs punktus.

SK "Pārgauja" galvenais treneris Ilvars Balodis pēc spēles sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja, ka jau otro dienu pēc kārtas viņa audzēkņiem vārtu gūšanas iespēju bija kaudzēm, bet bumbiņa spītīgi negāja pretinieku vārtos, toties igauņi savas vārtu gūšanas izdevības radīja gluži vai ne no kā. Ļoti žēl par šo zaudējumu, jo tie punkti noteikti būtu noderējuši. Droši vien pēc vakardienas spēles tieši tik pat slikti jutās "Ulbrokas" florbolisti, kurus pieveica stalbieši.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 26. septembris

SK "Pārgauja" – SK "Selver/Tahe" - 3:4 (0:0, 0:3, 3:1)

Metienu attiecība:
41:29 (17:9, 11:10, 13:10)
Rezultatīvākie:
SK "Selver/Tahe" – Raido Mors 2 (2+0).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums